Ouija board

                                                                         Ouija board

ouija board το εργαλείο του Σατανά η το facebook του μάγου? Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Το ouija board είναι ένας ξύλινος πίνακας που έχει γράμματα από το Α έως το Ω, αριθμούς από 1 έως 9 και δυο σύμβολα τον Ήλιο και την Σελήνη. Και πάνω σε αυτόν τοποθετείς μια ανεξάρτητη κάρτα με μια τρύπα στο κέντρο της ( στο μέγεθος των γραμμάτων η τρύπα ). Το χρησιμοποιούσαν από την αρχαία Ελλάδα, Ινδία και ρώμη για να επικοινωνήσουν με τους νεκρούς και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στις αρχές του 20ου αιώνα.


Υπάρχουν δυο βασικοί τρόποι που λειτουργεί αυτός ο πίνακας. Ο πολύπλοκος και ο απλός. Ο απλός είναι να κάνετε μόνο αυτά που απαιτούν οι οδηγίες. Δηλαδή να μαζευτείτε πάνω από τον πίνακα από 2 ως 4 άτομα ( δεν είναι τραπεζάκι έχει μεγάλη διαφορά ) να πιάστε ο ένας το χέρι του άλλου ( οι θα έχετε όλοι τις αριστερές παλάμες από πάνω η θα τις έχετε από κάτω ) και διαβάσετε μια προσεχή. Μετά ακουμπάτε τους δείχτες και από τα δυο χέρια πάνω στην κάρτα και αρχίζετε κυκλικά τις ερωτήσεις. Και αυτό ήταν! Τώρα αν θέλετε να το κάνετε περισσότερο πολύπλοκο... Χαμηλώστε τα φώτα ανάψτε μερικά κεριά αν και ο καπνός δεν ευνοεί τα πνεύματα.



Κάποια κολπάκια που σχετίζονται με τον μαγικό πίνακα είναι η κασέτα στο ράδιο που καθ όλη τη διάρκεια ηχογραφεί παράσιτα. Αυτό γίνετε και χωρίς τον μαγικό πίνακα για να μάθεις αν υπάρχουν πνεύματα στο σπίτι και αν προσπαθούν να επικοινωνήσουν. Όταν τελειώσεις με την διαδικασία βάζεις και ακούς τα παράσιτα που έχεις γράψει. Αν υπάρχει κάτι θα το ακούσεις ... Το δεύτερο είναι να βάλεις έναν μικρό ανεμόμυλο μέσα στο δωμάτιο ( σαν αυτόν που παίζουν τα παιδιά) για να δεις αν θα αρχίσει να γυρίζει από μόνος του. Αυτό προϋποθέτει να έχεις κλειστά παράθυρα. Αν και όλα αυτά δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά όπως και το ouija board χρησιμοποιούνται συχνά σε τέτοιες καταστάσεις.


Η κατασκευή του πίνακα είναι τόσο απλή όσο φαίνετε. Αν και στο διαδίκτυο θα βρείτε συγκριμένο μέγεθος , ξύλο , μπογιά και κάποιες τελετουργίες... Στην πραγματικότητα απλά βρίσκεις το ξύλο που σου αρέσει και σχεδιάζεις πάνω του. Το μόνο που χεριάζετε είναι να μην έχει καρφιά πάνω το ξύλο μόνο και μόνο γιατί πρέπει να είναι σκέτο ξύλο τα υπόλοιπα είναι θεωρίες αυτόν που τα κατεβάζουν. Πώς άλλωστε να μπορέσεις να πουλήσεις ένα κομμάτι ξύλου από 50 ως 200 USD?
pan

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.