Πως βάζω τα νομίσματα σε μια σειρά.
Πρώτα από όλα πρέπει να τα βάλουμε σε μια σειρά και σίγουρα δεν τα χωρίζουμε ανά χρώματα. Τα νομίσματα χωρίζονται σε χώρες ημερομηνίες και θέματα. Για παράδειγμα αυτό είναι ένα ελβετικό νόμισμα του 1985 που απεικονίζει ένα λουλούδι ( το λουλούδι είναι το θέμα όπως σίγουρα κατάλαβες ) σπάνια ένας συλλέκτης ενδιαφέρετε και για τα τρία μαζί. Για παράδειγμα έμενα μου αρέσουν τα νομίσματα που απεικονίζουν γαλέρες. Σε άλλον τα νομίσματα που έχουν περάσει ηλικιακά τα 100 χρόνια. Αλλά εσένα σε ενδιαφέρει το εμπόριο έτσι? Οπότε τα χωρίζεις πρώτα σε χώρες μετά σε χρονολογίες και τέλος σε θέματα.
Πως να πουλήσεις τα νομίσματα σου.
Αφού έχεις διαβάσει και εφαρμόσει την από πάνω παράγραφο αρχίζεις και τα ψάχνεις με την αυτήν την σειρά : χώρα ηλικία θέμα. Τα περισσότερα νομίσματα έχουν γράμματα και αριθμούς πάνω. Γράφεις αυτά τα γράμματα και τα νούμερα στο google και αρχίζεις την αναζήτηση, αν δεν βρεις κάτι στις δυο πρώτες σελίδες, κάτι αρκετά πιθανό συνέχισε ψάχνοντας εικόνες με αυτά που γράφει πάνω το νόμισμα σου μέχρι να δεις την εικόνα του στο νετ.
Τώρα αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να μάθεις το όνομα, οπότε όταν το googlaris να σε βγάζει στο νόμισμα που κρατάς και σχεδόν όλα έχουν γίνει! το μόνο που μένει να κάνεις είναι να δεις πόσο πουλιέται. Για αυτό το λόγο θα μπεις στο ebay.com και θα αναζητήσεις το όνομα του εκεί θα το δεις κατά 90% σπάνιο φαινόμενο να μη βρεις κάτι εκεί. Ακόμα και νεφρά πουλάνε στο ebay.com και αυτόματα ξέρεις πόσο να το πουλήσεις και που. Πρόσεξε αν δεν βρίσκεις ένα νόμισμα στο google η στο ebay δεν το πουλάς το αφήνεις κάπου μέχρι να μάθεις πόσο κοστίζει.
Κείμενο Εμμανουήλ.
Νομίσματα πως τα κοστολογείς που και πόσο τα πουλάς
ΑπάντησηΔιαγραφή