Πόσο στοιχίζει η αγορά ενός ανθρώπου.

Το Σαντάνσκι βρίσκεται μόλις 4 ώρες από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Παλιότερα φημιζόταν για τις πολύ χαμηλές τιμές και τη πορνεία. Τώρα φημίζετε για τις χαμηλότερες τιμές και για την πορνεία. Η συχνή επίσκεψη από την Ελλάδα ανέβασε τις τιμές μέσα σε δυο τρία χρόνια. Αλλά αυτό είναι κάτι που λύνετε αφού όσο βορειότερα ανεβαίνεις στην Βουλγαρία τόσο περισσότερο κατεβαίνουν οι τιμές. Ευτυχώς ακόμα χιάζεσαι λίγα χρήματα για να κάνεις πολλά πράγματα αν και πιστεύω ότι για μόνο δυο λόγους επισκέπτονται το Σαντάνσκι. Τα ψώνια και το sex.


Όταν βγεις να περπατήσεις στους δρόμους τριών ειδών άνθρωποι θα σε πλησιάσουν. Οι ιερόδουλες οι μεσολαβητές η κάποιος κονσιλιερι. Η ιερόδουλη θα σου προσφέρει συντροφιά αρχίζοντας από μια τιμή που συνήθως σηκώνει παζάρια. Ο μεσολαβητής είναι περισσότερο σταθερός στις τιμές του αλλά μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες γυναίκες και ναρκωτικά. Με αυτά τα δυο συνήθως αρχίζουν την κουβέντα. Και μας μένει ο κονσιλιερι που σε αυτήν τη περίπτωση το όνομα του είναι  παρεξηγημένο. Ο κονσιλιερι θα σε πλησιάσει σπάνια και αν δει πως έχεις απορρίψει τα πάντα αλλά ακόμα κάτι ψάχνεις. Θα σε πλησιάσει προσφέροντας σου βοήθεια. Κάτι που κάνουν και οι προμηθευτές με την διαφορά ότι αν ρωτήσεις τον κονσιλιερι τι βοήθεια μπορεί να σου προσφέρει δεν θα σου πει γυναίκες και ναρκωτικά αλλά τα πάντα. Και πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα αγορές  κλεμμένων και μη, επενδύσεις ακόμα και να σε οδηγήσει σε πιο μυστικά δρομάκια. Αυτό που λένε κονσιλιερι στην Βουλγαρία είναι υπεύθυνο για το μεγαλύτερο δουλεμπόριο του κόσμου. Μόλις τέσσερις ώρες από την Θεσσαλονίκη. Ας δούμε με πόσα χρήματα μπορείς να νοικιάσεις η να αγοράσεις έναν άνθρωπο.

Η αγορά ιεροδούλων.

Όπως σε κάθε εμπορικό κλάδο υπάρχουν κατηγορίες έτσι και σε αυτόν. Η καλύτερη από όλες είναι μια όμορφη κοπέλα 19 με 20 που ξέρει να χορεύει να γνωρίζει αγγλικά και να είναι χρήστης ναρκωτικών. Για κάποιο λόγο το θεωρούν καλό να είναι χρήστης ( προσπάθησε να σκεφτείς δυο λόγους). Και για να νοικιάσεις αυτήν την κοπέλα για τρις μήνες θα χριστείς από 400ε ως 700ε ανάλογα την κατηγορία. Βέβαια οι τιμές θα αρχίσουν από πολύ πιο πάνω αλλά αν δουν ότι δεν ενδιαφέρεσαι γι αυτές τις τιμές θα καταλήξουν σε αυτό το επίπεδο η αν πηγαίνεις συστημένος. Σίγουρα δεν φτάνουν μόνο αυτά. Η ενοικίαση προϋποθέτει να ετοιμάσεις εσύ ο ίδιος τα χαρτιά της κοπέλας και να την πληρώνεις 300ε τον μήνα ότι και αν κάνει. Η στέγη της και το φαγητό της είναι επίσης δική σου υπόθεση. Περά από την ενοικίαση υπάρχει και η αγορά... Αρχίζει από 2000ε και φτάνει τα 4000ε και εσύ θα είσαι το αφεντικό. Μπορείς να την νοικιάσεις η και να την μεταπουλήσεις. Όπως και να έχει σου ανήκει. Θα δουλεύει όσο θες θα τρώει όσο θες θα ντύνεται όπως θες και θα την πληρώνεις αν θες.

Το βρίσκω εντελώς άδικο το να μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις έναν άνθρωπο. Και στο Σαντάνσκι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις. Είναι τόσο έντονο αυτό το σκληρό φαινόμενο που θα μπορούσες να το διαπραγματευτείς μέσα σε λίγες μόνο ώρες από το πουθενά. Χωρίς ιδιαίτερες γνωριμίες. Οι υπηρεσίες για τα ανθρωπινά δικαιώματα το έχουν αφήσει σχεδόν ανέγγιχτο και ο νόμος της μαφίας βασιλεύει και εκμεταλλεύεται αδιάκοπα.

Κείμενο Εμμανουήλ
Φωτογραφικό υλικό  E.S.B.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.