Facebook ζιγκολό πως δουλεύουν

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με ένα Facebook ζιγκολό και του ζήτησα να μας πει τα κόλπα της δουλειάς. Για όσους δεν γνωρίζουν, Facebook ζιγκολό είναι ένας άντρας που μέσα από το facebook βρίσκει διάφορα άτομα ( κυρίως γυναίκες ) και τον ζουν. Ο φίλος μας ο Χ προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους. Είναι ένας από τους καλούς και το μηνιαίο εισόδημα του κυμαίνετε στα 1000ε με 3000ε. Ακούγεται καλό αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Μόνο αν σκεφτείς ότι ένα καλό βασικό προφίλ σου παρέχει κάπου στα 500ε τον μήνα και χεριάζετε 5-10 ακόλουθους τότε μιλάμε για 30 με 60 ενεργά προφίλ. Ποια είναι τα βήματα που γίνονται μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο και τι πρέπει να προσέξεις.


Βήμα πρώτο... Φτιάχνοντας προφίλ.
Πάντοτε στο βασικό προφίλ χρησιμοποιείς το πραγματικό σου όνομα και τις καλύτερες σου φωτογραφίες ( να ένας καλός λόγος να κάνεις book ). Και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιείς το καθημερινό σου προφίλ. Οι κοινοποιήσεις σου οι επισημάνσεις σου τα like σου και τα άτομα που σε σχολιάζουν και σχολιάζεις συνήθως, φανερώνουν πράγματα για εσένα που ούτε καν μπορείς να φανταστείς. Αυτά που πρέπει να δηλώσεις από την αρχή στο νέο σου προφίλ είναι μόνο όσα έχουν σχέση με την μόρφωση και το που μένεις. Δες στο δεύτερο βήμα πως

Βήμα δεύτερο... Πρέπει να βρεις την περιοχή σου.
Κάθε χώρα έχει μια απλησίαστη περιοχή. Ακριβά σπίτια ακριβά ενοίκια, μαγαζιά , εστιατόρια. Με μια μικρή αναζήτηση στο Google θα βρεις ποια είναι για κάθε χώρα. Με μια ακόμα αναζήτηση στο Google earth θα σου δείξει τις διευθύνσεις ( θα σιμώσεις 5 με 10 διαφορετικές στο σημειωματάριο ) και μερικά γειτονικά μαγαζιά να κάνεις like. προσοχή στο βασικό προφίλ σημειώνεις την πραγματική διεύθυνση. Τουλάχιστον αν το βλέπεις επαγγελματικά. Μετά αναζητάς τα ακριβότερα κολέγια και σχολειά της περιοχής για να δηλώσεις δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση σε αυτά. Ποτέ μη διαλέξεις τα τρία ακριβότερα. Είναι στόχος για πολλούς...

Βήμα τρίτο... Φτιάχνεις τους ακόλουθους.
Ακόλουθοι είναι 5 με 10 ψεύτικα προφίλ που θα σε έχουν φίλο και μένουν στις διευθύνσεις που σημείωσες στο δεύτερο βήμα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις εδω είναι να μη δηλώσουν ότι μένουν σε μονοκατοικίες αλλά σε διαμερίσματα ( Google earth  ). Και με όλα θα έχεις και κάτι κοινό. Ίδιο μαγαζί, συμμαθητές στο ίδιο σχολείο. Προσοχή με κάθε ακόλουθο θα έχεις και διαφορετικά κοινά ενδιαφέροντα. Αν με τον Α σας αρέσει το ίδιο εστιατόριο με τον Β θα σας αρέσει το ίδιο club. Οι δουλεία των ακόλουθων είναι να κάνουν like και να κοινοποιούν ότι και αν δημοσιεύεις. Μοιράζονται σε δυο φύλα και ποτέ δεν κάνουν like όλοι μαζί. Οι ακόλουθοι τέλος, παρακολουθούν τα ενδιαφέροντα του στόχου. Ο κάθε ακόλουθος πρέπει να έχει 50 με 100 φίλους από η κοντά στην περιοχή που σε ενδιαφέρει. Τα email που θα έχουν οι ακόλουθοι πρέπει να έχουν φτιαχτεί στην χώρα που σε ενδιαφέρει. Αν για παράδειγμα είσαι στην Αγγλία τότε θα έχουν κατάληξη UK. Και θα έχουν αλφαβητική σειρά. Για παράδειγμα Aadamswee@kati.uk Blorenverdom@kati.uk Ctilazarda@kati.uk  όπως παρατήρησες τα email αρχίζουν με το A B C. Αυτό σου επιτρέπει να αλλάζεις γρήγορα από ακόλουθο σε ακόλουθο και να τους χωρίζεις σε ομάδες μόνο με ένα γράμμα για να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή να δεις ποιο προφίλ πρέπει να κάνει like.

Βήμα τέταρτο... Προχωρώντας προς τον στόχο
έφτασε η στιγμή να επιλέξεις τους φίλους σου! Και όπως πολύ σοφά λέει η παροιμία δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Ένα προφίλ είναι πολύ εύκολο να νοθευτεί για αυτό απατούνε αργά και σταθερά βήματα. Στην αρχή θα δυσκολευτείς λίγο γιατί πρέπει να προσέξεις τέσσερα πράγματα.
Α) Να πηγαίνει η να έχει τελειώσει το ακριβό κολέγιο που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου
Β) Να έχει κοινούς φίλους από το ίδιο κολέγιο
Γ) Και στην περίπτωση Α και στην περίπτωση Β τα προφίλ να είναι ενεργά. Θα το καταλάβεις από τον τοίχο τους

Δ) Να μένει στην καλή περιοχή που μένουν και οι ακόλουθοι.

Πάντα ο πρώτος φίλος είναι και ο δυσκολότερος για αυτό να προτιμήσεις προφίλ με πολλούς φίλους. Δέχονται ευκολότερα αιτήματα και σπάνια μπαίνουν στην διαδικασία να σε ρωτήσουν αν γνωρίζεστε από κάπου. Όπως σπάνια κάνουν και καταγγελίες προφίλ. Μετά τον πρώτο φίλο όλα θα γίνουν ευκολότερα και κάπου στους 20 φίλους θα πρέπει να προσέχεις μόνο δυο πράγματα.

Α) Να είναι από την καλή περιοχή

Β) Να έχει φωτογραφίες με φίλους από την ίδια περιοχή

Προσπάθησε να περιοριστείς στην περιοχή σου και μην αποδέχεσαι αιτήματα από άτομα που δεν ξέρεις αν σου είναι χρήσιμα γιατί θα νοθευτεί το προφίλ σου. Κάτι που ίσως σε βγάλει από τον δρόμο σου.

Βήμα πέμπτο.... Επιλέγοντας τον στόχο.
Η επιλογή του στόχου πρέπει να γίνει μετά τα 500 άτομα. Αυτό σου δίνει ευελιξία και δυνατότητες. Είναι αρκετά σπάνιο να τα καταφέρεις με την πρώτη φορά για αυτό πρέπει να δεις σε τέσσερις πέντε διαφορετικές κατευθύνσεις. Και όταν λέω σε διαφορετικές το εννοώ. Τα προφίλ που θα επιλέξεις να σε ζήσουν δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση μεταξύ τους εκτός από εσένα. Γιατί αν γίνει μπέρδεμα τότε ίσως χιαστεί να εγκαταλείψεις και το προφίλ σου. Θα προτιμήσεις για στόχους άτομα με λίγους φίλους που δεν κάνουν πολλές κοινοποιήσεις αλλά είναι ενεργά. Το ότι όντος τους περισσεύει ένα  “ χαρτζιλίκι “ και για εσένα... Μπορείς να το καταλάβεις από το ντύσιμο τους την επίπλωση το σπίτι τα μαγαζιά που συχνάζουν. Γενικά θα κάνεις μια έρευνα στο προφίλ τους.

Βήμα έκτο... Προετοιμασία για τον στόχο.
Για να γίνει μια δουλειά σωστά απαιτεί υπομονή και διάβασμα. Αρχικά περνάς από καρμπόν τα προφίλ στόχους που έχεις επιλέξει. Τι εννοώ με αυτό... Θα έχεις τις μουσικές επιλογές που έχουν και αυτά θα σου αρέσουν οι ίδια έργα θα έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα κάνεις like  τουλάχιστον στο 10% από τις σελίδες που έχουν κάνει και αυτά ( προφίλ στόχοι ). Θα μάθεις τα πάντα για την μουσική που ακούνε  για τα βιβλία που διαβάζουν και θα συντονίσεις τους ακόλουθους σου σε αυτά. Για παράδειγμα : Αν έχεις δυο στόχους και 8 ακόλουθους τότε θα κατευθύνεις τους μισούς στα ενδιαφέροντα του ενός και τους άλλους μισούς στα ενδιαφέροντα του άλλου. 2 θηλυκούς και δυο αρσενικούς στο κάθε ένα. Και αρχίζεις και κάνεις κοινοποιήσεις τραγούδια και αποσπάσματα από τα βιβλία που διαβάζουν τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν τους πλησιάσεις για να υπάρχει ένα καλό και πλούσιο για αυτούς, ιστορικό στον τοίχο σου. Με πολλά like από τους ανάλογους ακόλουθους.

Βήμα έβδομο... Προσεγγίζοντας τον στόχο.
Η δουλεία των ακόλουθων δεν είναι μόνο τα like. Που όσο και αν σου φαίνετε παράξενο είναι απαραίτητα. Ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνεις χρησιμοποιώντας τα προφίλ των ακόλουθων είναι να κάνεις φίλους τους φίλους του στόχου. Αλλά ποτέ τον ίδιο εκτός και αν στο ζητήσει. Που σε αυτή τη περίπτωση σταματάς τα like  από αυτόν τον ακόλουθο η από αυτούς αν έχεις μοιράσει τους φίλους σε πολλούς ακόλουθους. Ο λόγος που έχεις τους ίδιους φίλους με τον στόχο είναι για να δεις που αντιδρά. Ώστε να ξέρεις τι περίπου πρέπει να πεις.

Βήμα όγδοο. Κανόνες επιβίωσης.
Όλα έχουν ένα μέτρο και δεν πρέπει να ξεφύγεις από αυτό. Δεν θα πρέπει να γίνεις κουραστικός αλλά ούτε και αδιάφορος. Ποτέ δεν θα έχεις προβλήματα μόνο λογαριασμούς και έξοδα που δεν μπορείς να αντεπεξέρθεις σε αυτά. Ίσως και άχρηστα πράγματα που απλά θες να αγοράσεις. Και όλα αυτά εννοείτε θα είναι αληθινά δεν είσαι ψεύτης ούτε απατεώνας. Και μη ξεχνάς... Το να είσαι έξυπνος είναι προτέρημα το να περνάς τον άλλον για χαζό είναι μειονέκτημα. Δεν θα κλαίγεσαι δεν θα γκρινιάζεις θα ζηλεύεις με μέτρο μόνο αν σου έχει δώσει το δικαίωμα. Θα είσαι όλα αυτά που αρέσουν στον στόχο προσαρμοσμένα στον εαυτό σου. Γιατί αν δεν είσαι ο εαυτός σου θα κουραστείς γρήγορα. Δεν θα λες κάτι αν δεν έχεις τη να πεις. Θα συζητάς περισσότερο για όσα κάνει ο στόχος και τον απασχολούν και τα δικά σου θα τα αναφέρεις μόνο όταν αυτός σου το ζητήσει αλλά και πάλι χωρίς να γίνεσαι κουραστικός και ασφαλώς θα ρωτάς την γνώμη του για όλα αυτά. Μέχρι ο στόχος να γίνει πελάτης από μόνος του. Δηλαδή ποτέ δεν του ζητάς κάτι απλά του λες ότι σου αρέσει κάτι που δεν μπορείς να το πάρεις. Και περιμένεις να δεις αν από μόνος του προσφερθεί να στο παρέχει.

Ευχαριστούμε τον Χ από καρδιάς για αυτές τις πληροφορίες που δημοσιεύσαμε για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους και όχι για να μάθετε πως να γίνετε ζιγκολό. Αρκετά πολύπλοκη ιδικά έτσι όπως την μετέφεραν σε εμένα πριν σας την μεταφέρω με την σειρά μου. Αρκετά ενδιαφέρων για εμένα τουλάχιστον που είχα διαβάσει στο διαδίκτυο για τέτοιες περιπτώσεις και αναρωτιόμουν αν είναι δυνατόν. Και αρκετά ψαγμένα όλα αυτά.

Διάβασε επίσης

Facebook και οι άγραφοι νόμοι του...

Γίνε διαδικτυακός ζητιάνος και ζήσε σαν άνθρωπος



Κείμενο Εμμανουήλ.
Φωτογραφικό υλικό Guinda Models

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.