ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΜΠΥΡΑ;;;;;;;; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Καμιά φορά οι άντρες σίγουρα θα μπαίνουν σε τέτοιο δίλημμα. Είναι δύο πράγματα που λατρεύουν. Παιδιά, καλές οι γυναίκες αλλά σαν τη μπύρα για εσάς δεν έχει και θα δείτε εντός ολίγου τους λόγους.
  1. Η μπύρα 5 μέρες το μήνα δεν γίνεται σπαστική, δεν έχει νεύρα, άσε που μπορείτε να τη χαίρεστε όλες τις μέρες. Όποτε και όταν τη θελήσετε! Χωρίς πόνους, αίματα και φασαρίες.
  2. Αφήσατε τη μπύρα σας μέσα στο αυτοκίνητο για να πεταχτείτε κάπου; Όταν γυρίσετε θα είναι ακόμα εκεί και θα σας περιμένει υπομονετικά χωρίς γκρίνια και ξινισμένα μούτρα. Απλά λίγο πιο ζεστή.
  3. Το μεθύσι από μπύρα είναι κακό, το ξέρετε και το ξέρουμε όλοι. Παρόλα αυτά, όσο κακό και να είναι θα περάσει αν όχι αύριο, σίγουρα μεθαύριο…….. με τις γυναίκες και τις παρενέργειές τους δεν ισχύει το ίδιο. Όχι τόσο σύντομα σίγουρα.
  4. Η μπύρα σας δεν πρόκειται να ζηλέψει αν σας πιάσει με άλλη μπύρα. Η γυναίκα αν σας πιάσει με κάποια άλλη, δε θα είναι τόσο ψύχραιμη. Ισχύει, είναι επικυρωμένο, σας το υπογράφω.
  5. Οι ετικέτες από τις μπύρες βγαίνουν εύκολα, οι ετικέτες που βάζουν οι γυναίκες είναι ανθεκτικές, και μπορεί να κρατήσουν χρόνια όσο και αν τις ξύνετε με το νύχι του αντίχειρα.
  6. Γυρνάτε στο σπίτι. Είναι εκεί το ταίρι σας. Μυρίζετε γυναικείο άρωμα… η συνέχεια είναι γνωστή. Το λιγότερο που μπορείτε να πάθετε είναι μια σκηνή ζηλοτυπίας. Ενώ αν έχετε μια Heineken στο ψυγείο σας και γυρίσετε μυρίζοντας κάποια άλλη μπύρα, fix ας πούμε, θα κάτσει να την πιείτε… στο ποτήρι… ή από το μπουκάλι. Όπως προτιμάτε.
  7. Μια μπύρα μπορείτε να τη μοιραστείτε άνετα με τους φίλους σας, και μια γυναίκα ίσως. Άλλα όχι τόσο άνετα και απλά.
  8. Μια μπύρα δε θα σας ζητήσει ποτέ να την αποκαταστήσετε, ούτε να γνωρίσετε τους γονείς της. Ενώ μια γυναίκα όσο άνετη και να το παίζει κάποια στιγμή θα το απαιτήσει. Με τα χρόνια αποκτά αυτό το, ας το πούμε, δικαίωμα.
  9. Αν πίνετε χρόνια μια μάρκα μπύρας και ξαφνικά αποφασίσατε ότι δε τη γουστάρετε άλλο και θέλετε να αλλάξετε μάρκα. Κανείς δε θα παρεξηγηθεί και δε θα ζητήσει τίποτα. Αν το κάνετε αυτό με μια γυναίκα, το λιγότερο που θα σας ζητήσει είναι διατροφή.
  10. Τέλος, ξέρετε πάντα, αν είσαστε οι πρώτοι που ανοίγετε μια μπύρα. Με τις γυναίκες δεν μπορείτε να είσαστε σίγουροι.
Η μπυρίτσα είναι δροσερή, ξεδιψάει και κατεβαίνει εύκολα, αν είστε τύποι που τους αρέσουν τα εύκολα. Αν όχι , τότε αυτό που χρειάζεστε είναι να μη τη συγκρίνεται με μια γυναίκα, πόσο μάλλον αυτή που έχετε δίπλα σας, γιατί εσείς θα χάσετε….. Άλλωστε η γυναίκα μπορεί να σας μεθύσει χωρίς να σας φουσκώνει και να σας κάνει να τρέχετε στην τουαλέτα κάθε πέντε λεπτά.


Άλφα-πι

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.