Αγορά πώληση και αξιολόγηση γραμματοσήμων

Η αξία του γραμματοσήμου καθορίζεται από την χρονολογία την κατάσταση του την σπανιότητα και κάποιες φορές από την σφραγίδα που σε ανάλογες περιπτώσεις μπορεί να παίξει θετικό η αρνητικό ρόλο. Εμείς αναλαμβάνουμε βρούμε για εσένα πόσο και που πωλουνται τα γραμματόσημα σου ώστε να ξέρεις προς τα που θα κινηθείς για την πώληση τους και κατά πόσο αξίζει να μπεις σε αυτήν την διαδικασία. Όσο αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο που είναι το καταλληλότερο για γραμματόσημα μικρής και μεσαίας αξίας. Αν μέσα στα γραμματόσημα που θα μας στείλεις με φωτογραφία από το σπίτι σου αν βρούμε κάτι μεγάλης αξίας θα σε ενημερώσουμε για αυτό ώστε να μεταβείς σε κάποιον οίκο δημοπρασιών η να συνεργαστείς μαζί μας για την πώληση του. Ακόμα αν κάποιο γραμματόσημο δεν μπορούμε να το βρούμε στο διαδίκτυο θα σε ενημερώσουμε ώστε να είσαι επιφυλακτικός με την πώληση του γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε την χαμηλότερη τιμή πώλησης. Αυτή η υπηρεσία κοστίζει 0.50ε ανά γραμματόσημο και ο ελάχιστος αριθμός γραμματοσήμων είναι 10 ( 5ε συνολικά ).

Η αξία των γραμματοσήμων στον χρόνο.


Από τα γραμματόσημα που θα κοστολογήσουμε πιθανών κάποια από αυτά να είναι μέτριας αξίας. Αυτά και μόνο αυτά αναλαμβάνουμε να αναλύσουμε και να παραδώσουμε στον κάτοχο ένα γράφημα με προβλέψεις για το πως θα εξελίσσετε η αξία του ανά πενταετία. Κατά προσέγγιση πάντα. Είναι μια υπηρεσία που κοστίζει 5ε ανά γραμματόσημο και γίνεται μόνο για γραμματόσημα που έχουμε κοστολογήσει και η τιμή τους ξεπερνά τα 100ε. Αυτό γιατί πιστεύουμε ότι είναι χαμένος χρόνος από μεριά μας και χαμένα χρήματα από τον ιδιοκτήτη να κάνει μια τέτοια ανάλυση σε ένα γραμματόσημο χαμηλής αξίας.

Για να πουλήσουμε κάποιο από τα γραμματόσημα σου.

Μετά από την κοστολόγηση των γραμματοσήμων ενημερώνουμε τον πελάτη για αυτά που δεν πωλουνται σε κάποιο έγκυρο διαδικτυακό κατάστημα. Για την χαμηλότερη τιμή που πωλουνται αυτά που έχουν αναρτηθεί και συνδέσμους για να τα δει ο ίδιος και να αποφασίσει αν θέλει να τα πουλήσει στην σημερινή τιμή. Αναλαμβάνουμε να πουλήσουμε γραμματόσημα άνω των 10.000 ανά γραμματόσημο και για αυτό κρατάμε προμήθεια 10%. Όταν δούμε ένα γραμματόσημο μεγάλης αξίας μετά την κοστολόγηση ενημερώνουμε τον πελάτη για την τιμή και κάποιες φορές για τις προσφορές που έχουμε πάνω σε αυτό. Ο πελάτης θα πρέπει να μεταβεί σε ανάλογη υπηρεσία για την πιστοποίηση του πριν πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ενδιαφερόμενο και τον συμβολαιογράφο που θα αναλάβει την μεταβίβαση. Αυτή η υπηρεσία κοστίζει το 10% της αξίας με την πώληση του και γίνεται μετά από την αξιολόγηση των γραμματοσήμων.

Αγοραστές γραμματοσήμων

Αναλαμβάνουμε να βρούμε γραμματόσημα μόνο εξαιρετικής σπανιότητας και χρεώνουμε αυτήν την υπηρεσία στον πωλητή 10%. Έχουμε καλύψει το 20% του υλικού που μας έχει ζητηθεί στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και κατόπιν συνεννοήσεις αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε λίστα με τα γραμματόσημα που σας ενδιαφέρουν. Ποια από αυτά δηλαδή είναι σε έκθεση, δημοπρατούντα ή είναι σε κάποιον αναγνωρισμένο συλλέκτη. 

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

15 Responses to Αγορά πώληση και αξιολόγηση γραμματοσήμων

  1. Αγορά πώληση και αξιολόγηση γραμματοσήμων
    Η αξία των γραμματοσήμων στον χρόνο.
    Για να πουλήσουμε κάποιο από τα γραμματόσημα σου.
    Αγοραστές γραμματοσήμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα σας.Ενδιαφερομαι να μαθω την αξια ενος γραμματοσημου του 2007 το οποιο βγηκε απο τα ελτα με σφραγιδα και απεικονιζει τον αθλητη-κολυμβητη ΔΡΥΜΩΝΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ και εκδοθηκε τιμης ενεκεν απο τα ελτα για το πανελληνιο πρωταθλημα κολυμβησης στην ΤΡΙΠΟΛΗ τον αυγουστο του 2007 μαζι με φακελο επανω το γραμματοσημο με σφραγιδα και ημερομηνια απο το ταχυδρομειο.Εχω τρια κομματια απο αυτα .Πως μπορω να σας στειλω και φωτο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω πολλα γραμματοσημα πολύ παλια αλλα και ασφράγιστες σειρες αγορασμένα από τον ΕΛΤΑ πριν το 1980 μαζι με τα ενθετα και τα φακελα με κολλημένα επανω εκτος από τα ασφράγιστα που είναι μεσα τα ιδια γραμματοσημα σφραγισμένα. Δεν ξερω τι αξια εχουν σημερα και πως μπορω να ξερω αν εχω καποιο παλιο σπανιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω βιβλιοσημμα του 1949 μεχρι το 1958 πως μπορω να μαθω ποσο κοστιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω συλογες ( γραματοσημων) απο δεκαπεντε χωρες, ολοκληρες σειρες 1965-1971 πωλουνται 6977930530 κυριος ταξιαρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα,εχω μια συλλογη σε μορφη F.D.C,,την οποια κληρονομησα απο το 1986 εως 2014 σε αριστη κατασταση την οποια θελω να αξιολογησω και στη συνεχεια πουλησω.Δεν εχω καθολου επαφη με το συγγεκριμενο παθος για αυτο και στρεφομαι σε εσας..Επικοινωνειστε μαζι μου οσοι ενδιφερεστε,,ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω γραμματόσημα (διάφορα) του Deutches reigh... πού να απευθυνθω για να μάθω αν αξίζουν κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω γραμματόσημα (διάφορα) του Deutches reigh... πού να απευθυνθω για να μάθω αν αξίζουν κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω γραμματόσημα (διάφορα) πού να απευθυνθώ για να μάθω αν αξίζουν κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω 1500 με 2000 γραμματοσημα από το 1860 έως 1960 πάνω από 30 χωρες θέλω να τα πουλήσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω συλλογή από περίπου 5χιλιαδες γραμματόσημα πως μπορώ να μάθω αν μπορώ να τα δώσω όλα μαζί τακτοποιημένα σε ποσετες αρχειοθετημενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω πάρα πολλά γραμματόσημα σφραγισμένα και ασφράγιστα,κάποια αρκετά παλιά και κάποια ασφράγιστα γωνίες. Δεν ξέρω την αξία τους και ενδιαφέρομαι να τα πουλήσω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρακαλώ θέλω να πουλήσω ολοκληρωμένες σειρές γραμματοσήμων περιόδου 1978 έως 1990.Οποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να μου απαντησει στο assarg@gmail.com
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.