Φτάσε στον στόχο σου με τον δυναμισμό.

Ξύπνα μεγάλε πάρε φωτιά και φύγε. Εκατό χρόνια έχεις στην καλύτερη των περιπτώσεων και εσύ αναλώνεσαι στην ίδια πραγματικότητα. Δεν είναι τα λεφτά τα λεφτά είναι πρόφαση δεν είναι ούτε η ηλικία που είναι ακόμα μια. Είναι η ψυχή σου που την άφησες να πιάσει πάτο και μια μέρα θα σε εκδικηθεί για αυτό. Και θα το κάνει ένα πρωί μπροστά στον καθρέφτη και όχι όπως το φαντάζεσαι τώρα. Αλλά με τρόπο που θα καταλάβεις απόλυτα ότι εσύ φταις για όλα ούτε η τύχη σου ούτε τα λεφτά σου ούτε αυτό που διάλεξες να ζήσει μαζί σου. Βγάλε το κεφάλι σου από τον βούρκο και αντιμετώπισε ότι σε μπλοκάρει κοιτώντας το στα μάτια μια και καλή. Δεν υπάρχει το κάποια στιγμή δεν υπάρχει το αύριο η τώρα η ποτέ.    

Ξεκαθάρισε την κατάσταση με την πραγματικότητα σου.


Τι είσαι? Που είσαι ?Τι κάνεις? Τι έχεις? Τι θες να είσαι? Που θες να είσαι? Τι θες να κάνεις? Τι σου λείπει? Πρέπει να ξέρεις ποιον δρόμο θες να διαλέξεις, πρέπει να ξέρεις που είσαι για να μπορέσεις να τον βρεις. Και ο χρόνος τρέχει εναντίον σου κάθε βράδυ που πέφτεις για ύπνο μια ώρα νωρίτερα από όσο χρειάζεσαι. Κάθε φορά που ξεχνιέσαι. Κάθε φορά που μιλάς για το ίδιο πράγμα προσπαθώντας να κάνεις κάποιον να καταλάβει η έτσι για να πεις κάτι. Είναι εγκληματική σπατάλη χρόνου να σκύψεις να μαζέψεις 10 φορές το ίδιο φασόλι. Μια και καλή αν κάτσει έκαστε αν όχι πάμε ποιο κάτω.

Φτιάξε το πλάνο που θα σε απαλλάξει από την μιζέρια σου


Έχουμε λύσει τα βασικά που αναφέραμε και πιο πάνω. Δεν πας παίρνει για αλλαγές αν ξεκινήσουμε για κάπου θα περπατάμε μέχρι να φτάσουμε η να πεθάνουμε στην διαδρομή. Πρέπει να δούμε την καταλληλότερη δυνατή προς εμάς ταχτική να αποφύγουμε αυτά που μας ενοχλούν και να αποκτήσουμε αυτά που χρειαζόμαστε. Πρέπει να κατανοήσουμε σε τι χρόνο τα θέλουμε αυτά και να πέσουμε πάνω τους. Συγκέντρωσε πληροφορίες ταχτικές ακόμα και αποτυχημένες απόπειρες από ανθρώπους που θελαν αυτό που θες και εσύ. Πρέπει να είμαστε έτυμοι να αντιμετωπίσουμε ότι βρεθεί στον δρόμο μας με σκοπό να μας εμποδίσει.

Γίνε ο χαρακτήρας που μπορεί να ανταποκριθεί στα θέλω σου


Δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος που χαραμιζόταν στην ίδια ενοχλητική πραγματικότητα για χρόνια να είναι ο ίδιος που θα πραγματοποιήσει τα θέλω σου. Χρειάζεσαι έναν άλλον εαυτό έναν που να μη φοβάται να μην κουράζεται να μη σκύβει το κεφάλι. Χρειάζεσαι αυτόν που θα κάνει κουμάντο για εσένα και αυτός θα γίνεις εσύ. Όλα στο μυαλό και στην ψυχή είναι. Δεν μετρά η σωματική διάπλαση δεν μετρά η μυϊκή δύναμη. Αν το μυαλό έχει την δυνατότητα να σκεφτεί και η ψυχή την δύναμη να εφαρμόσει τότε όλα θα γίνουν και σε αυτά ποντάρεις.

Ακλούθησε το πρόγραμμα πιστά


Πρέπει να ξέρεις από την αρχή ότι θα έρθουν οι μέρες που θα κουραστείς θα βαρεθείς θα σιχαθείς θα λυγήσεις. Αυτές τις μέρες πρέπει να είσαι δυο φόρες πιο ζωντανός από τις άλλες. Αυτές οι μέρες είναι η φουρτούνα που λέμε και θα αποδείξεις τι καπετάνιος είσαι. Αυτές οι μέρες είναι που κάνουν το όνειρο σου η τα θέλω σου να μην είναι προσβάσιμα στους πολλούς.

Σωστή διαχείριση χρόνου.


Είναι πράγματα που γίνονται άλλα που δεν γίνονται και άλλα που θέλουν τον χρόνο τους. Αν κάτι δεν γίνεται και είσαι σίγουρος ότι δεν γίνεται κάνε κάτι άλλο και επέστρεψε μετά ξανά σε αυτό και αν πάλι δεν γίνεται κάτι άλλο και μετά πάλι πίσω. Μη πετάς τον χρόνο σου κοιτώντας κάτι που δεν γίνεται. Αν δεν θες να το χάσεις κάπου στην διαδρομή πρέπει να είσαι δραστήριος και να κερδίζεις όσο το δυνατόν περισσότερα βήματα. Δεν μας παίρνει για διαλύματα για ξεκούραση ούτε καν επανεξέταση. Το ταξίδι έχει ξεκινήσει και η δουλειά σου είναι να φτάσεις το καράβι στον προορισμό χωρίς απολύτως κανέναν φόβο για το άγνωστο.

Συμβουλές


Άλλο θα πει δυναμισμός και άλλο επιθετικότητα, εξέτασε την συμπεριφορά σου πριν αυτή σε βάλει σε λάθος δρόμο

Όπως λέει και ο συγγραφέας όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελά. Δεν γίνετε να προβλέψεις τα πάντα αν και πρέπει να προσπαθήσεις  για αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι έτυμος για όλα. Έτσι λίγο από την μια λίγο από την άλλη θα τον βρεις τον δρόμο σου.

Ότι ψάχνεις στην ζωή να βρεις ξεκίνα.

Κείμενο Εμμανουήλ 

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Φτάσε στον στόχο σου με τον δυναμισμό.

  1. Εκατό χρόνια έχεις στην καλύτερη των περιπτώσεων και εσύ αναλώνεσαι στην ίδια πραγματικότητα. Δεν είναι τα λεφτά τα λεφτά είναι πρόφαση δεν είναι ούτε η ηλικία που είναι ακόμα μια. Είναι η ψυχή σου που την άφησες να πιάσει πάτο και μια μέρα θα σε εκδικηθεί για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.