Καλαμπόκι φαρμακευτικές ιδιότητες

Είναι εξαιρετικά σπάνιο, αλλά όχι αδύνατο το να βρεις γνήσιο καλαμπόκι σε μεγάλη ποσότητα. Ότι εισάγουμε για νόμιμη καλλιέργεια είναι μεταλλαγμένο δυστυχώς. Ευτυχώς πάντα θα υπάρχουν οι άνθρωποι που αναπαράγουν και πωλούν γνήσιους σπόρους που μπορούν να σου δώσουν φυτό και σπόρους. Κάποιοι ανανεώνουν την συλλογή για τον εαυτό τους. Κάποιοι από αυτούς τα εμπορεύονται στο διαδίκτυο. Είναι θέμα εμπιστοσύνης από εδω και πέρα. Αλλά πιστεύω ότι αν ψάξεις λίγο ίσως βρεις τον γνήσιο σπόρο που η αξία του μεγαλώνει κάθε χρόνο. Μαρτυρώντας έτσι τον ερχομό μιας όχι και τόσο φιλικής εποχής.

Χρησιμοποιούμε αυτό το βότανο για 


Διουρητικό
Πέτρα στα νεφρά
Ψαμμίαση
Πέτρες ουρικού οξέος
Οστεΐτιδα
Νεφρίτιδα
Πυελονεφρίτιδα
Χολοκυστίτιδα
Ολιγοουρία
Μόλυνση του ουροποιητικού
Λευκωματουρία
Αρθριτικά
Αδυνάτισμα
Δυσκοιλιότητα

Πως χρησιμοποιούμε αυτό το βότανο


Αφέψημα. Βράζουμε μια χούφτα μουστάκια σε ένα λίτρο νερού για 10 λεπτά και πίνουμε ένα κρασοπότηρο κάθε πρωί.
Έγχυμα. Ρίχνουμε μια κουταλιά μουστάκια καλαμποκιού σε μισή κούπα νερού για 10 λεπτά μετά στραγγίζουμε και πίνουμε μια κουταλιά κάθε 3 ώρες.

Πριν χρησιμοποιήσουμε κάποιο βότανο πρέπει να ενημερώσουμε τον γιατρό μας για αυτό πηγαίνοντας του μια λίστα με τα φάρμακα που παίρνουμε και λέγοντας τους τον λόγο που θέλουμε να πάρουμε.
 
Κείμενο Εμμανουήλ

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Καλαμπόκι φαρμακευτικές ιδιότητες

  1. Είναι εξαιρετικά σπάνιο, αλλά όχι αδύνατο το να βρεις γνήσιο καλαμπόκι σε μεγάλη ποσότητα. Ότι εισάγουμε για νόμιμη καλλιέργεια είναι μεταλλαγμένο δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.