Γλυκοκολοκύθα φαρμακευτικές ιδιότητες

Μια μελέτη του Χάρβαρντ που κράτησε η δέκα η δώδεκα χρόνια. Έδειξε πως όσοι έτρωγαν φρούτα και λαχανικά πλούσια σε Β καροτίνη είχαν 30% λιγότερες πιθανότητες για καταρράκτη σε σχέση με αυτούς που δεν έτρωγαν. Οι γυναίκες που δεν εμφάνισαν καταρράκτη έτρωγαν γλυκοκολοκύθα. Αλλά εδω είναι το ενδιαφέρον... Οι γυναίκες που έτρωγαν περισσότερα καρότα δεν είχαν μυημένο κίνδυνο, μιλάμε για την ίδια ουσία έτσι.. Η Γλυκοκολοκύθα έχει και κάλιο που βοηθά την πρόληψη υψηλής πίεσης του αίματος που σου προκαλεί τον καταρράκτη. Και μιας και αναφερθήκαμε στο κάλιο θα κάνω μια αναφορά σε ένα άρθρο που θα γράψω στο world look. Αν ο οργανισμός τις μητέρας είναι πλούσιος σε κάλιο το παιδί θα γεννηθεί με ζγουρα μαλλιά. Οκ? Και τι έγινε? Το μεγαλύτερο μέρος των χαρακτηριστικών του παιδιού προέρχεται από τις βιταμίνες της μητέρας. Μπορείς να έχεις πιθανότητες από το δέρμα ως και το χρώμα των ματιών. Βασικά αυτά τα δυο πάνε μαζί έχουν να κάνουν με την μελαμίνη. Αλλά φαντάζεσαι περίπου πως θα είναι το άρθρο έκτος από το ότι θα είναι γεμάτο από βιταμίνες.

Χρησιμοποιούμε αυτό το βότανο για


Αθηροσκλήρωσης
Σκλήρυνση των αρτηριών
Παράσιτα του εντέρου
Πληγές
Εγκαύματα
Δυσκοιλιότητα
πονεμένα αυτιά


Πως χρησιμοποιούμε αυτό το βότανο


Υπάρχουν άνθρωποι που ρουφάνε την σκόνη από την μύτη γιατί έχουν πολύποδα στην μύτη. Δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο είναι σωστό η λάθος αυτό αν και έχουμε δει αποτελέσματα. Εγώ θα προτείνω το καλύτερο για εμένα. Τρόμε την σάρκα και τους σπόρους. Η ωμούς η σε πίτα.

Πριν χρησιμοποιήσουμε κάποιο βότανο πρέπει να ενημερώσουμε τον γιατρό μας για αυτό πηγαίνοντας του μια λίστα με τα φάρμακα που παίρνουμε και λέγοντας τους τον λόγο που θέλουμε να πάρουμε.

Κείμενο Εμμανουήλ

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Γλυκοκολοκύθα φαρμακευτικές ιδιότητες

  1. Μια μελέτη του Χάρβαρντ που κράτησε η δέκα η δώδεκα χρόνια. Έδειξε πως όσοι έτρωγαν φρούτα και λαχανικά πλούσια σε Β καροτίνη είχαν 30% λιγότερες πιθανότητες για καταρράκτη σε σχέση με αυτούς που δεν έτρωγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.