Μπελλώνειο Πνευματικό Κέντρο Σαντορίνη

Βρίσκεται στο κεντρικό σταυροδρόμι της χώρας, δίπλα στο ταχυδρομείο της περιοχής και δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Ευάγγελο και Λουκά Μπελλώνιας, το 1994. Στόχος του εγχειρήματος, η ανάδειξη της επιστήμης, των γραμμάτων και των τεχνών.
Εδώ θα βρείτε μια βιβλιοθήκη περιεκτικότητας 35.000 χιλιάδων βιβλίων, με πάνω από 2.500 χιλιάδες μέλη που δανείζονται και μια αίθουσα εκδηλώσεων που διαθέτει οθόνη προβολής. Αυτή η βιβλιοθήκη αποτελεί πολύτιμο κομμάτι του νησιού πολιτιστικού περιεχομένου. Το αρχικό του κεφάλαιο βιβλίων ήταν στα 3.000 τόμοι, που ήταν η προσωπική συλλογή των δημιουργών της και μέχρι ακόμη και σήμερα εμπλουτίζεται συνεχώς από φίλους του Ιδρύματος και πραγματοποιήσιμες αγορές. Τέλος αποτελεί αυτή η βιβλιοθήκη αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής κοινότητας της Σαντορίνης. Στόχος της οποίας η έρευνα, η ενίσχυση ποιότητας εκπαίδευσης γενικά και η ενημέρωση.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22860 24960

http://www.santorini-travel.gr/uploaded/museum_mpelonio.jpg

Αξιοθέατα Σαντορίνη


Κείμενο Angelicus_Fish

Τόπος: Σαντορίνη, Ελλάδα
Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Μπελλώνειο Πνευματικό Κέντρο Σαντορίνη

  1. Βρίσκεται στο κεντρικό σταυροδρόμι της χώρας, δίπλα στο ταχυδρομείο της περιοχής και δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Ευάγγελο και Λουκά Μπελλώνιας, το 1994. Στόχος του εγχειρήματος, η ανάδειξη της επιστήμης, των γραμμάτων και των τεχνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.