Υδάτινο Πάρκο Σαντορίνη (Santorini Waterpark)

Επισκέπτης πρώτος: Η μουσική ήταν όμορφη και οι τσουλήθρες του πολύ καλές. Το φαγητό ήταν εξίσου καλό και είχε τεράστιο χώρο, με ευγενικούς σερβιτόρους και αξιολάτρευτους ιδιοκτήτες.

 Επόμενος: Όλα ωραία και καλά, όμως, θα μπορούσε να έχει παραπάνω νεροτσουλήθρες (Μόνο 4) και το πιο σημαντικό,  χρειάζεται αυστηρότερος έλεγχος στις τουαλέτες, λόγω του ότι οι πελάτες κυκλοφορούν ξυπόλητοι σε αυτές και έπειτα πάνε και βουτάνε στις πισίνες. Αποτέλεσμα? Οι τουαλέτες είναι πλημμυρισμένες από νερά και ούρα, επομένως και από μικρόβια, τα οποία με αυτόν τον τρόπο μεταφέρονται παντού.

Τρίτος κατά σειρά επισκέπτης: Δεν υπήρχαν πολλά πράγματα για να κάνουν τα παιδιά μας στο νησί, επομένως ήταν μια από τις δραστηριότητες που επιλέξαμε ως οικογένεια να ακολουθήσουμε και θεωρώ πως ήταν αρκετά καλή εμπειρία.

Εμπειρία τέταρτου επισκέπτη: Μπορώ να πω πως ένιωσα αρκετά ασφαλής λόγω του ότι υπήρχαν πολλοί ναυαγοσώστες, όπως και του ότι το περιβάλλον ήταν καθαρό. Υπάρχει ένα μπαρ και ένα εστιατόριο που και στα δύο θα αντιμετωπίσετε πολύ λογικές τιμές. Το μόνο αρνητικό του πάρκου είναι ότι η γενική είσοδος του ανέρχεται στα 9 ευρώ για ενήλικες και 8 για παιδιά, καθιστώντας το αρκετά ακριβό, ειδικά αν έχετε μια μεγάλη οικογένεια.
Σίγουρα θα το συνιστούσα αν έχετε παιδιά.

Ο πέμπτος είπε τα εξής: Τα δύο παιδιά μας (9+11 χρονών), είχαν κάνα δύωρο μεγάλης διασκέδασης, και παρόλο που υπάρχουν μόνον δύο τσουλήθρες ενηλίκων και δύο παιδιών, αυτά έπαιζαν στις τσουλήθρες ξανά και ξανά. Υπάρχει επίσης μια αρκετά μεγάλη πισίνα και εφόσον δεν είχε τόσο κόσμο, υπήρχε και χώρος για κάποιους να παίζουν και άλλους να κολυμπούνε. Τέλος υπάρχει ακόμη μια πισίνα μικρότερη σε μέγεθος που έχει ένα πειρατικό πλοίο με λίγες μικρές τσουλήθρες για παιδιά- φυσικά.

Αν τώρα θα θέλατε να φάτε το μεσημεριανό σας ή να πιείτε κάτι, κάπου αλλού εκτός πάρκου, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Το άτομο που βρίσκεται στην πόρτα, θα σας θυμάται έπειτα από το γεύμα σας ή την  βόλτα σας. Για τα δικά μας παιδιά ήταν πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξουμε την παραλία με μια πισίνα που έχει και τσουλήθρες για μια φορά στις διακοπές μας. Εμείς ήρθαμε από τα Φηρά, που είναι σε απόσταση μισής ώρας με το λεωφορείο.  Προσοχή όμως στα δρομολόγια, καθώς υπάρχουν μόνον ένα ή δύο λεωφορεία ανά ώρα, που αυτό εξαρτάται από τις ώρες ταξιδιών των καραβιών. Θα ήταν κρίμα να χάσετε το λεωφορείο.

Αρχικά είχαμε σχεδιάσει να χωρίσουμε την ημέρα μας μεταξύ παραλίας και πισίνας, αλλά στο τέλος, καταλήξαμε αποκλειστικά στην πισίνα, πράγμα το οποίο υπογραμμίζει ότι στα παιδιά μας  άρεσε πολύ!

Αξιοθέατα Σαντορίνη


Κείμενο Angelicus_Fish

Τόπος: Σαντορίνη, Ελλάδα
Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Υδάτινο Πάρκο Σαντορίνη (Santorini Waterpark)

  1. Επισκέπτης πρώτος: Η μουσική ήταν όμορφη και οι τσουλήθρες του πολύ καλές. Το φαγητό ήταν εξίσου καλό και είχε τεράστιο χώρο, με ευγενικούς σερβιτόρους και αξιολάτρευτους ιδιοκτήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.