πότε είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε μια σχέση

Η απόφαση για να ξεκινήσετε μια σχέση μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολη. Αλλά πως μπορείτε να αποφασίσετε αν είστε έτοιμοι; Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.


Σκεφτείτε τα προηγούμενα σας σχέσεις
Πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια σχέση, σκεφτείτε τις προηγούμενες σας σχέσεις. Αν υπήρξαν προβλήματα, προσπαθήστε να τα αντιμετωπίσετε πρώτα. Αν ο πόνος και οι άσχημες εμπειρίες εξακολουθούν να σας επηρεάζουν, μπορεί να μην είστε έτοιμοι για μια νέα σχέση ακόμα.

Κάντε μια αυτοανάλυση
Επίσης, κάντε μια αυτοανάλυση για να δείτε αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια σχέση. Σκεφτείτε τα ενδιαφέροντά σας, τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητές σας. Είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε σε μια σχέση;

Μην βιαστείτε
Η απόφαση για να ξεκινήσετε μια σχέση πρέπει να βασίζεται στην κατανόηση των προσωπικών σας αναγκών και προτεραιοτήτων. Μην βιαστείτε να βγείτε με κάποιον απλά γιατί νιώθετε μοναξιά. Περιμένετε μέχρι να βρείτε κάποιον που σας κάνει να νιώθετε πραγματικά ευτυχισμένοι και που είναι συμβατός μαζί σας.

Συνολικά, η απόφαση για να ξεκινήσετε μια σχέση είναι μια σοβαρή απόφαση που πρέπει να ληφθεί με υπευθυνότητα. Μελετήστε τις επιλογές σας και μην βιαστείτε.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.