Μανζουράνα

Η Μανζουράνα είναι ένα ζεστό και αρωματικό βότανο, το οποίο συχνά χρησιμοποιείται στη μεσογειακή και τη λατινοαμερικανική κουζίνα. Είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές της ιδιότητες.

Η Μανζουράνα περιέχει πολλά φλαβονοειδή, που είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Επίσης, περιέχει παρασκευάσιμες ποσότητες αιθέριων ελαίων, όπως το καρβακρόλο, το οποίο έχει ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Η Μανζουράνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγειρική ως μια από τις παραδοσιακές βότανες για τη βελτίωση του γεύματός σας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάι για την ανακούφιση των πεπτικών διαταραχών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πριν από τη χρήση της Μανζουράνας, εξασφαλίστε ότι δεν υπάρχουν αλλεργιογόνα για τους ανθρώπους που αντιδρούν στον αλλεργικό σταθμό. Επίσης, εάν αμφιβάλλετε ποτέ, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.