Αστρική προβολή. Ένα ταξίδι γύρο από το σώμα

Πως θα σου φαινόταν αν θα μπορούσες να αφήσεις το σώμα σου σπίτι και να πας οπουδήποτε? Από το το δωμάτιο της απέναντι ως και την άλλη άκρη του κόσμου. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το καταφέρεις μόνο με την Αστρική προβολή τον διαχωρισμό δηλαδή ανάμεσα από το "αστρικό" και το "υλικό" σώμα. Αφήνουμε σπίτι το υλικό και βγαίνουμε με το αστρικό. Πως θα επιτύχουμε κάτι τόσο ανέξοδο?... Θα σας αποκαλύψω αυτό το μυστικό της αρχαίας Ελλάδας με απλά λόγια.
Τα δυο σημαντικότερα πράγματα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η χαλάρωση και η συγκέντρωση. Αν το σώμα χαλαρώσει απόλυτα και το μυαλό συγκεντρωθεί αποκλειστικά στον σκοπό τότε η αστρική προβολή μπορεί να γίνει παντού ανεξάρτητα τον φωτισμό τον θόρυβο του δωματίου και την θέση που έχει το σώμα σου. Αλλά για αρχή καλό θα ήταν να γίνει προσεγμένα ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για το απόλυτο κοκτέιλ χαλάρωσης και συγκέντρωσης.
Φροντίστε ώστε ο χώρος που θα το κάνετε πρώτη φορά να είναι όσο σκοτεινός χρειάζεται για να μη σας ενοχλεί κάποιο φως, όχι ότι είναι κακό να υπάρχει ( θα πρότεινα ένα κεράκι ). Φροντίστε ώστε να μην σας τραβάμε την προσοχή διάφοροι θόρυβοι με λίγη απαλή μουσική και την απενεργοποίηση του κινητού σας θα τα πάτε περίφημα και ακόμα καλύτερα αν ακούτε κατά την διάρκεια ήχους μουσικοθεραπείας ( θα πρότεινα συγκέντρωσης )Ωραία αφού λύσαμε όλα αυτά τα προβλήματα ξαπλώνουμε και αρχίζουμε να χαλαρώνουμε το σώμα μας. Ένας γρήγορος τρόπος είναι να αρχίζεις να σφίγγεις σταδιακά το σώμα σου. Πρώτα πατούσες για μερικά δευτερόλεπτα μετά τις αφήνεις και σφίγγεις τις γάμπες τους γλουτούς τους κοιλιακούς το στήθος τα μπράτσα τις παλάμες και τέλος το πρόσωπο. Μετά αφήνεις το σώμα σου όσο πιο ελεύθερο μπορείς και αδειάζεις το μυαλό σου για λίγη ώρα. Δεν σκέπτεσαι απολύτως τίποτα. Πως θα καταλάβεις ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή?... Σε αυτήν τη φάση που είσαι θα αρχίσεις να νιώθεις κάποιους κραδασμούς στο σώμα σου ίσως λίγο ξαφνικά το σώμα σου πρέπει να συνεχίσει να είναι χαλαρό και το μυαλό σου να συγκεντρωθεί στους κραδασμούς ώστε να τους ελέγξει. Αρχικά σαν ένα κύμα που ανεβοκατεβαίνει στο σώμα και σιγά σιγά να γίνεις ένα μ αυτό. Δηλαδή εσύ να είσαι το κιμά που ταξιδέψει στο σώμα σου. Όταν πια θα έχεις καταφέρει κ αυτό η καλύτερη έξοδος είναι το στήθος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να βγεις και από αλλού. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ μη διστάσετε.
Κείμενο Pan
Φωτογραφικό υλικό Μαρια Καππατου 

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Αστρική προβολή. Ένα ταξίδι γύρο από το σώμα

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.