Anonymous πως θα γίνεις ένας από αυτούς.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Οι Anonymous δεν πρόκειται για ένα άτομο για μια ομάδα.. Πρόκειται για μια λεγεώνα. Που υπερασπίζοντα το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, της ελεύθερης διακίνησης των πληροφοριών. Κάτι που έπρεπε να κάνουμε όλοι μας. Το πραγματικό νόημα αυτών των δράσεων χάνεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που σχετίζουν τους Anonymous με τους τρομοκράτες. Ασφαλώς και αυτό δεν ισχύει για πολλούς λόγους. Δεν θα σας το αναλύσω συνταγματικά αλλά θα σας δώσω δυο παραδείγματα. Α) αν οι Anonymous ήταν κόμμα και αύριο γίνονταν εκλογές είναι σίγουρο ότι θα τις κέρδιζαν. Μιλώντας πάντα για νόμιμη ψηφοφορία γιατί στην Ελλάδα έχουμε δει και κόμματα να βγαίνουν με το 30%. και να πανηγυρίζουν για αυτό. Β) Το δεύτερο παράδειγμα είναι, που αν το καλό σκεφτείς θα σου λύσει αρκετές απορίες που ίσως σου γεννήθηκαν στο πρώτο. Αν εγώ σε αυτό το κείμενο έλεγα ότι είμαι αντίθετος με την λογική των Anonymous. Και δεν τους υποστηρίζω γιατί φταίνε που δεν μπορούσα να παίξω playstation για 5 μέρες. Το Blog μου θα συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. Σε περίπτωση που έβριζα έναν χοντρό πολιτικό που κοροϊδεύει των κόσμο λέγοντας ότι χρωστάμε λιγότερα από κάποιες άλλες χώρες και είμαστε σε καλή μοίρα. Και προσπερνά χαμογελώντας το κατά κεφαλήν χρέος. Τότε θα μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Άσχετα αν είναι πραγματικά χοντρός και αν το χρέος που θα αναφέρω είναι μαθηματικά σωστό. Θα την κερδίσει και θα μου κλείσει το μαγαζί, ζητώντας μου λεφτά που δεν έχω να πληρώσω. Και αυτό για να μη μπορέσω να ξανά ανοίξω άλλο μαγαζί. Δεν χεριάζετε φαντάζομαι να αναφέρω ποιος από τους δυο είναι ο πραγματικός τρομοκράτης ( Anonymous vs χοντρού πολιτικού ). Δεν θα πω ότι υποστηρίζω τους Anonymous. Θα πω ότι υποστηρίζω οποιονδήποτε υπερασπίζετε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Και αφού οι Anonymous το υπερασπίζονται και πολεμάνε για την δική μου ελευθερία τότε ασφαλώς και ψηφίζω Anonymous.


Πως θα γίνεις ένας από αυτούς

Ζήτησα την βοήθεια τους για να αποφύγω την παραπληροφόρηση και για να δώσω στον κόσμο μια καθαρότερη εικόνα για το πως κάποιος γίνετε Anonymous. Για καθαρά λόγους πληροφόρησης και χωρίς να θέλω να στρατολογήσω κάποιον ( αν και δεν υπάρχει θέμα στρατολόγησης υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που σοφότερο θα ήταν να τους αποφύγω). Επικοινώνησα με τους Έλληνες Anonymous από την σελίδα τους στο facebook. Μου μίλησαν αρκετά φιλικά σε σημείο που με έκαναν να νιώσω καλύτερα. Θα σας δώσω ακριβός το υλικό που μου έδωσαν γιατί αυτό πιστεύω ότι είναι και το πιο τίμιο.

We are Anonymous. We are legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us

Υ.Ο. Δεν είμαι ένας από τους Anonymous. Είμαι ο Εμμανουήλ Στυλιανού Βούλγαρη ή E.S.B. Για τον κόσμο του ιντερνέτ. Ψηφίζω ανώνυμους και παράλληλα μ αυτούς είμαι αντίθετος με τα νομοσχέδια SOPA, PIPA και ACTA για την ακρίβεια θα είμαι από τους πρώτους που θα αυτοκτονήσουν όταν εφαρμοστούν πραγματικά. Δεν θα σου πω να γίνεις ανώνυμος ούτε να μη γίνεις. Θα σου πω μόνο ότι πρέπει να υπερασπιστής την ελευθερία σου την ελευθερία της σκέψης σου και της άποψης σου. Χαίρε Anonymous καλή τύχη στο δύσκολο και σημαντικό σου έργο.

Μια καλή αρχή για να συλλέξεις πληροφορίες είναι κάποια γκρουπ όπως

https://www.facebook.com/operationpayback

https://www.facebook.com/AnonSec

Φτιάχνοντας έναν λογαριασμό στο twitter μπορείς να εξακολουθήσεις τα παρακάτω άτομα. Ώστε να έχεις περισσότερες πληροφορίες για τις κινήσεις τις ενέργειες καθώς και τα προγράμματα τους.  

@AnonyOps @MotorSec @RemainAnonOps @TouchedbyS @MalSec ? @AnonyOps_ @VizFoSho @CabinCr3wB
@OpGreeceActiv (sou evala kai thn dikia mas mesa ^^) ? @LulzGh0st @ItsKahuna @wikicables
@p0isAnon @TehWongZ ? @_TeaMp0isoN_ @OpCensorThis @p0isAnon_ @_TeaMp0isoN @p0isAn0N
@AnonPress @YourAnonNews @TheHackersNews @MotormouthNews @DiscordiAnon @anon_n0n3
@wikileaks @CabinCr3w

Ο βασικός  irc server είναι  irc.anonops.com/6697(ssl port) και εκεί ανοίγεις μια λίστα με τα κανάλια που έχουν δημιουργηθεί και κάνεις join σε όσα θέλεις.

Άλλος ένας  server που υπάρχουν και εκεί κανάλια είναι irc.anonnet.org/6697 (ίδιο  port για ssl)

Από σελίδες.


http://www.cyberguerrilla.info/
http://anonops.com/
http://thehackernews.com/ εδω γίνετε συχνή ενημέρωση για θέματα που έχουν να κάνουν με το  hacking επιθέσεις και πολλά άλλα.
http://www.commanderx.tk/  το site του commanderX

Πολλά άλλα site θα βρεις στο twitter που συνήθως ο κάθε λογαριασμός στο description κάτω από το όνομα βάζει και ένα link


Λίγα λόγια από τους ίδιους

Με βάση την λογική υποστηρίζουμε μια ιδέα σε μια ιδέα δεν μπορούν να υπάρχουν ιδικές δηλώσεις εγγραφής μελών. Είναι άκρος ελεύθερη και ο κάθε ένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να την υποστηρίζει και να την χαρακτηρίζει ανώνυμα. Ανώνυμοι δεν θεωρούνται μόνο οι  hackers και όσοι ασχολούνται με συστήματα ασφαλείας.

Και τέλος πάντων ανώνυμος μπορεί να χαρακτηριστεί ο κάθε ένας άσχετα της πολιτικής του ταυτότητας και του κανονικού του status.

Μέσα στο irc υπάρχει ένα κανάλι το #opnewblood το οποίο θα βοηθήσει κάποιον που δεν έχει σχέση με το θέμα να εγκλιματιστεί.



Κείμενο Εμμανουήλ 
Με ενημερωτική υποστήριξη από Anonymous #OpGreece-Activism
Φωτογραφικό υλικό E.S.B. Anonymous #OpGreece-Activism

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

8 Responses to Anonymous πως θα γίνεις ένας από αυτούς.

  1. filaraki mia paratirisi psaxno ton server apo to irc kai den mporo na ton vrw...kapia voithia mporo na exw???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai megale dose mou ligo xrono giati k ego me kathodigisi to egrapsa kai tha sou po.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o titlos pistevo oti einai telios lathos... anonimous einai mia idea einai kati san apopsi i to exeis i den to exeis nomizo oti afto apofasizei gia esena. tora mou zitithikan kapoies plirofories prospathisa na ksana epikinoniso mazi toys alla mou itan adinaton. poios kserei isos me to kero me vroun aftoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμενα προσωπικα μαρεσε παρα πολυ που οι ελληνες anonymous τα πηγαν τοσο καλα και μπορεσαν να μπουνε στις τουρκικες τραπεζες και 'στον μυστηκο στρατο ' του ερδογαν.....μαρεσε τοσο πολυ επειδη οι τουρκοι το παιζουν οτι ειναι καποιοι και μας πρικαλουνε με διαφορους τροπους τωρα τελευταια οπως βλεπουμε.....καιι πιστευω να το πω ετσι ξερα πιστευω γαμησε αυτο που κανανε οι anonymous της χωρας μας ....Ετσι μπραβο παιδια τελεια δουλεια......πιστευω μπορουνε να βοηθησουνε σε παρα παρα πολλα πραγματα οι anonumous μας και ειδικα τωρα με τους τουρκους που προοριζεται πολεμος
    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επισης εγω δεν ειμαι κατι σημαντικο ειμαι μονο 14 χρονων αλλα ε τετοια θεματα ειμαι πολυ 'δυνατος' να το πω ετσι.....και αυτη εναι η γνωμη μου

      Διαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.