world look.Το μεγαλύτερο γεωγραφικό, ελληνικό site

Σήμερα είναι πολύ μεγάλη μέρα για το world-look.blogspot.com. Κατάφερε και επίσημα να περάσει σε δημοτικότητα το www.nationalgeographic.gr. Το μεγαλύτερο γεωγραφικό, ελληνικό site. κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς από σήμερα πληκτρολογώντας την διεύθυνση του world look στην μπάρα του alexa (www.alexa.com, για όσους δεν ξέρετε πως δουλεύει απλά σκεφτείτε ότι το google είναι στην θέση 1 το facebook στην θέση 2 και το youtube στην θέση 3) και στην συνέχεα την διεύθυνση του nationalgeographic.gr. Ανεπίσημα το γνωρίζαμε από τις πρώτες 15 μέρες λειτουργίας του world look ότι θα το περάσουμε λόγο στατιστικών. Μα οι υπολογισμοί μας ήταν μετά τους πρώτους 6 μήνες. Βέβαια η καλή δουλεία δεν περνά απαρατήρητη και μπορεί να κάνει θαύματα ακόμα και πριν από το απαιτούμενο τρίμηνο ( στους 2 πρώτους μήνες ). Όλη αυτή η καλή δουλειά η ενέργεια ακόμα και το κάτι παραπάνω που είχαμε από τους άλλους σε καμία περίπτωση δεν οφείλετε σε έμενα. Είναι καθαρά ένα έργο που έγινε από την ομάδα του world look. εγώ απλά στάθηκα τυχερός που όλα αυτά τα σημαντικά άτομα με διαφορετικές και μοναδικές αντιλήψεις για τον κόσμο, παρείχαν μέρος από την ενέργεια τους σε αυτό το blog. Ας δούμε σε ποιους ανθρώπους και σε ποιες ομάδες χρεωστάει το world look αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Κείμενα με την σειρά που δημοσιεύτηκαν
Sandra 
Natassa papp 
Ταξιδιάρα ψυχή 
Pan 
Rilla 
Γ.Μ 
Κικι 
Dany 
Κωνσταντινος Τσιρος 

Φωτογραφικό υλικό με την αντίθετη σειρά
Κωνσταντινος Τσιρος  
Μαρία Καππάτου  
George Fotopoulos 
Michael Kelaidis 
Giorgio Skretis 

Ομάδες που μας βοήθησαν μέσα από κείμενα που μας έδωσαν αναδημοσιεύσεις και συμβουλές και περισσότερο όλων τα ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ που πράττουν ένα πολύ δύσκολο έργο ζωής και αξίζει να βοηθήσουμε όλη μας αυτά τα άτομα γιατί αν δεν το κάνουμε εμείς τότε ποιος?.

ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ 
Ταξίδι με Hitchhiking 
Travel Corners 
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ  
Ταξιδευτές 
CosmOtraveller 
H ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ 
Δεν γεννήθηκα να δουλεύω γεννήθηκα να ταξιδεύω 

Το τρίτο από τα σημαντικότερα βήματα έγινε. Είμαστε το δημοφιλέστερο γεωγραφικό site στην Ελλάδα. Βέβαια δεν σταματάμε εδω. Το επόμενο βήμα είναι να γίνουμε το δημοφιλέστερο ταξιδιωτικό site στην Ελλάδα το οποίο είναι και το προτελευταίο. Το τελευταίο εξετάζατε νομικά ακόμα. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς είμαι σίγουρος ότι χωρίς εσάς το woorld look θα το διάβαζα εγώ και 5-6 φίλοι μου και αυτοί με το ζόρι. Σας ευχαριστώ επίσης γιατί έμαθα πολλά μέσα από τα κείμενα σας και άνοιξαν περισσότερες οπτικές γωνίες.

υ.ο. Δεν έχω κάτι με το nationalgeographic.gr δεν έχω χάσει ούτε ένα τεύχος. Αλλά όπως και να το κάνεις έχουμε αρθρογράφους και φωτογράφους με άποψη. Σας ευχαριστώ όλους για ακόμα μια φορά μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας ανταποδώσω όλο αυτό.

Κείμενο Εμμανουήλ
Φωτογραφικό υλικό Εμμανουήλ

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.