Λιβανάτες

Ένας παρθένος παράδεισος με εκπληκτική θέα στο Νότιο ευβοϊκό. Ελάχιστα γνωστός στο ευρύ κοινό αποτελεί ένα όνειρο ζωής για όλους. Μοιάζει με παλέτα καλλιτέχνη που προσφέρει μια εκπληκτική γκάμα αποχρώσεων του μπλε και του τυρκουάζ. Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα μπορείτε να ανακαλύψτε ένα μέρος μαγικό και παραμυθένιο. Η απομονωμένη, δυσεύρετη ομορφιά και τα καθαρά νερά της θα σας κλέψουν την καρδιά.






Κοιμηθείτε πάνω από τα τιρκουάζ νερά της θάλασσας και να απολαύσετε ένα μοναδικό συνδυασμό πολιτιστικής εμπειρίας και συγκλονιστικών τοπίων. Αφήστε να σας περιβάλλει η φυσική ομορφιά και να ανανεώσει το σώμα και το μυαλό σας χαλαρώνοντας κάτω από ένα φοινικόδεντρο. Εξερευνήστε το μεγαλείο της ιστορίας μέσα από τους αρχαιολογικούς χώρους και τους τοπικούς μύθους. Και αφεθείτε σε έναν κόσμο που δύσκολα θα αποχωριστείτε.





Το χωρίο αποτέλεσε αντικείμενο πολλών βιβλίων και ταινιών για την εκπληκτική ομορφιά του. Οι θρύλοι, τα μυστήρια και ο ρομαντισμός που συνδέονται με το όνομα Λιβανατες φέρουν μια σχεδόν μυστικιστική παρουσία στον τόπο.








Κείμενο Εμμανουήλ
Φωτογραφικό υλικό ESB
Λιβανάτες

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.