Κάνε τον γύρο του κόσμου δωρεάν ! Αν είσαι όμορφος....

Είσαι όμορφος? Θες να ταξιδέψεις σε όλο το κόσμο αλλά τα χρήματα του δεν φτάνουν ούτε για το τοπικό κτελ? Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Είμαι κ εγώ όμορφος J ας σοβαρευτούμε και ας δούμε τι είναι το Miss travel και τι δυνατότητες έχει... Όπως είπαμε το World Look δεν γράφει χωρίς να δοκιμάσει και έτσι φτιάξαμε το profil μας στο Miss travel. Υπάρχουν δυο τρόποι να κάνεις εγγραφή η μια είναι σαν όμορφος... Και η άλλη σαν γενναιόδωρος... Τι γίνετε τώρα μ αυτές τις δυο κατηγορίες. Οι γενναιόδωροι ψάχνουν όμορφους και τους πληρώνουν τις διακοπές τους αρκεί να τις ζήσουν μαζί τους. Και οι όμορφοι όπως είναι αναμενόμενο ψάχνουν γενναιόδωρους να πληρώσουν τις διακοπές τους με αντάλλαγμα να τους συνοδέψουν. Μου φαίνετε περισσότερο σαν σελίδα γνωριμιών αλλά αυτή ήταν και η γνώμη μου για το facebook. Η ιστορία θα μας πει καλύτερα. Έχει πάρα πολλές επιλογές. Τουλάχιστον από όμορφους που μπόρεσα να δω για να πεις ότι είναι σελίδα συνοδείας η σελίδα γνωριμιών.



Η αναζήτηση σου χωρίζετε σε κάποια στάδια όπως

Όρια ηλικίας. Για παράδειγμα από 30 ως 50

Αν θες να έχει φωτογραφία

Αν θες να είναι online

Σε πόση απόσταση θες να είναι από εκεί που μένεις

Αν θες να πας εσύ στην πόλη του

Αν θες να έρθει αυτός στην δική σου πόλη

Η να ταξιδέψετε οι δυο σας για κάπου αλλού.

Ψάξαμε σαν γενναιόδωροι που είμαστε να φιλοξενήσουμε κάποιον... Και αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την φιλοξενία μας τον Αύγουστο 50$( μόλις γίνει και αυτό θα σας πούμε εντυπώσεις ). Αν και το πρόγραμμα προβλέπει να πάμε μαζί διακοπές εμείς απλά θα του παρέχουμε διακοπές και θα είναι η παρέα μας ανοιχτή στην περίπτωση που θέλει να έρθει στο τραπέζι μας.
Κοιτάξαμε τις 100 πρώτες λίστες. Κάπου στα 500 profil και από αυτά βάλαμε στα αγαπημένα μας τρις κοπέλες. Δεν είδα πουθενά αντρικά profil και για αυτό ίσως φταίει που δήλωσα προτιμήσεις ίσως και το όνομα της σελίδας... Δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς βέβαια γιατί για να γραφτείς απαιτεί πολλά στοιχεία και πρέπει να τα συμπληρώσεις όλα.

Δηλώσαμε στο λογαριασμό των γενναιόδωρων και έτσι δεν μπορούμε να τους αναζητήσουμε. Και το γεγονός ότι φτιάξαμε γρήγορο profile μέσω facebook μας κάνει λίγο δυσκολότερη την απόκτηση δευτέρου profile αλλά όχι και αδύνατη...

Τι παρατηρήσαμε.

Τα περισσότερα ταξίδια έχουν γίνει από profile που έχουν πολλές φωτογραφίες

Υπάρχει χάρτης που σου δείχνει με κίτρινο σύμβολο από που είναι και με μπλε που έχει ταξιδέψει.

Οι φωτογραφίες που θα δημοσίευσης θα είναι ανοιχτές για όλους.

Ακόμα ένας καλός λόγος να κάνεις book 

www.misstravel.com

Κείμενο Εμμανουήλ
Φωτογραφικό υλικό Guinda Models 


Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Κάνε τον γύρο του κόσμου δωρεάν ! Αν είσαι όμορφος....

  1. I searched for you on google. It is a part of my work. but I really find better things in term of knowledge and content. You have done your best on this page. Best of luck for the future. Many of us are learning from you. I have a website for all the users of this page who provides cheapest air tickets/ flight booking worldwide named as EBookTrip.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.