Πως θα βγάλεις χρήματα από το youtube

Το youtube είναι κάτι που δεν το έχω. Είναι πράγματα που μπορώ να κάνω και αλλά που δεν μπορώ να κάνω. Αλλά αφού ήταν μέσα στο πρόγραμμα να γράψουμε έπρεπε να το ψάξω έπρεπε να βγάλω ένα μικρό ποσό ώστε να ξέρω και τι πρέπει να πω. Αυτό που κάναμε ήταν να φτιάξουμε ένα τραγούδι με βίντεο κλιπ από το fiverr. Μας μετάφρασαν 10 προτάσεις και τις έκαναν τραγούδι μας γράψανε μουσική το στείλαμε να το τραγουδήσουν πληρώσαμε έναν ηθοποιό για το βίντεο και κάποια κομμάτια που κολλήσαμε μόνοι μας και ήταν έτυμο. Μας κόστισε λιγότερο από 50$ και είναι αυτό εδω. Το προωθήσαμε από φιλικά site, όχι site που συνεργαζόμαστε γιατί θέλαμε να δούμε δυνατότητες. Καταφέραμε να έχουμε περίπου 500 επισκέψεις ως τώρα σε δυο βίντεο που έχουμε διαφημίσεις. 

Live

Το youtube σου δίνει και την δυνατότητα της live αναμετάδοσης. Μπορείς δηλαδή να κάθεσαι σε μια κάμερα και να μιλάς αν το έχεις. Όπως και πριν έτσι και τώρα το κέρδος σου το καθορίζει η επισκεψιμότητα.

Τι διαπιστώσαμε και που καταλήγουμε.

Από το youtube κερδίζεις περίπου 2ε σε κάθε 1000 επισκέψεις. Άρα αν χιάζεσαι 30ε την μέρα για να ζήσεις τότε θες ένα κανάλι που να σου δίνει 15,000 με 20,000 επισκέψεις την μέρα. Χεριάζετε να έχεις κάτι δικό σου αρχικά γιατί σέβεσαι τα πνευματικά δικαιώματα και μετά για να μην υπάρχει λόγος να σου κλίσουν το κανάλι.

Πως γίνονται όλα. συνοπτικά

1) κάνεις εγγραφή στο youtube
2) κάνεις εγγραφή στο adsense της google
3) ανεβάζεις το βίντεο σου και επιλέγεις κατά το ανέβασμα να έχει διαφημίσεις
4) το ποστάρεις παντού το δίνεις οπουδήποτε. Υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός ανεβαίνουν περισσότερες από 24 ώρες βίντεο το λεπτό στο youtube.

Κείμενο Εμμανουήλ

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.