Έχω νιώσει τη βία φίλε μου


Έχω νιώσει τη βία φίλε μου, έχω νιώσει τις ΛΕΞΕΙΣ εκείνες που ΠΟΝΑΝΕ.

Τις έχω δει να εκτοξεύονται απειλητικές , με δηλητήριο και οργή και να κατευθύνονται πάνω μου με λύσσα.... με μανία και να με καταπίνουν.
Έχω αντικρύσει τη βία φίλε μου. Την έχω δει να βγαίνει από ανθρώπινα χείλη και να παίρνει μορφή. Να γίνεται μαύρο τέρας , να ουρλιάζει..........να γατζώνεται πάνω μου, να διπλώνει τα χέρια στο λαιμό μου και να με πνίγει μέχρι να χάσω κάθε μου πνοή.
Θυμάμαι να συνθλίβομαι φίλε μου. Να προσπαθώ να φωνάξω και να μην έχω φωνή, να μην έχω λόγια , λες κι η βαρύτητα τα γκρέμιζε στο κενό, λες κι έπαιρνε μαζί της κάθε προσπάθεια να εξηγήσω, να αντισταθώ , να δώσω τέρμα στην αδικία, να σκοτώσω το τέρας που αγρίευε και γινόταν όλο και πιο απειλητικό.
Έχω δει τη βία φίλε μου, την έχω δει να μπαίνει στην ψυχή μου με απειλές , βρισιές, και εξευτελισμούς και να την σκίζει. Μαχαίρι δεν κρατούσε , αλλά πονούσε σαν μαχαιριά. Αίμα δεν έσταζε, μα η ψυχή μου γινόταν κομμάτια.
Έχω ζήσει τη βία φίλε μου, την έχω δει να με βιάζει, να με καταρρακώνει, να εισβάλλει στη σκέψη μου, να αρπάζει το μυαλό μου, να στοιχειώνει τις νύχτες μου και να γίνεται εφιάλτης ..........όταν μπορούσα να κοιμάμαι, γιατί φοβόμουν ακόμα και στον ύπνο μου μην έρθει.
Έγινα ένα με τη βία φίλε μου, τόσο που δεν μπορούσα πια να με αναγνωρίσω. Θέριευσε μέσα μου, πότισε το είναι μου, σκότωσε το μυαλό μου, με οδήγησε στον τρόμο και την ενοχή.
Το βλέμμα μου πάγωνε φίλε μου, στην ιδέα πως ίσως παρεξηγηθώ στα πιο απλά , στα πιο αγνά , σ΄αυτά που ο νους δεν έβαζε πως θα ενοχλήσουν.
Με οδήγησε στην τρέλλα φίλε μου, γιατί διέξοδος νόμιζα πως δεν υπήρχε και μονοπάτι να ξεφύγω πουθενά. Θολωμένο το μυαλό μου παραληρούσε και προσπαθούσε να χωρίσει το κορμί μου απ΄την καρδιά.
Θα μπορούσε να με σκοτώσει φίλε μου, γιατί με ανάγκασε να αμφισβητώ τα συναισθήματα μου , διέβρωσε το χαρακτήρα μου, χειραγώγησε τις σκέψεις μου, διαστρέβλωσε την πραγματικότητά μου και την έστρεψε εναντίον μου ...... μ΄έπεισε πως δεν αξίζω και μ΄έκανε ανίκανη να εμπιστευθώ.
Και εγώ σώπαινα φίλε μου, γιατί η φωνή δεν είχε δύναμη και η ψυχή είχε στερέψει από κουράγιο.
Τη θυμάμαι ακόμα φίλε μου.....να με αρπάζει και να με πετάει, να με στριφογυρνάει σε φρενήρη χορό χωρίς βήματα, χωρίς ρυθμό.....να μου δημιουργεί ζάλη , να με ναρκώνει, να με αποδομεί και να με βυθίζει στην καταστροφή.
Την άκουγα για χρόνια φίλε μου. Φώναζε σε κάθε ανάμνηση του μυαλού μου, σε κάθε νέα γνωριμία, σε κάθε νέο "σ΄αγαπώ".
Δεν ξέρω πως επέζησα φίλε μου, μα τώρα είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, είμαι ΕΓΩ και Μ΄ΑΓΑΠΑΩ και βρίσκω τη δύναμη να σου γράψω και να σου εξομολογηθώ αυτό : Ότι έχω νιώσει τη βία φίλε μου και ήταν από τα χείλη του ανθρώπου , ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΠΩΣ Μ΄ΑΓΑΠΟΥΣΕ.

Η ΑΣΚΗΣΗ ΛΕΚΤΙΚΗΣ/ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ.

κείμενο Νέμεσις
Σχέδιο Mary

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Έχω νιώσει τη βία φίλε μου


  1. diko mou atomo bike sto psixiatreio apo auto to logo kai meis stin arxi den tin pistevame.
    tis legame oti einai ipervoliki kai na kanei ipomoni kai oti tha strosei, mexri pou stamatise na mas leei parapona kai ekane apopeira aftoktonias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. genika i via file sotiri se kanei allon anthropo. kai den einai liga ta thlivera peristatika pou exoun simvei. prospathisa na epikinoniso mazi sou meso google alla den ta katafera an thes vres me stin epikinonia tou blog i email i facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σύζυγός μου με άφησε για να είμαι με μια άλλη γυναίκα, ο Δρ. Ajayi είναι ένας ισχυρός πνευματικός άντρας στον οποίο μπορείς να τρέξεις αν χρειάζεσαι βοήθεια, είναι ο τέλειος αλγόριθμος που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα της ζωής σου. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email του :drajayi1990@gmail.com και μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί του στον αριθμό του WhatsApp / Viber: +2347084887094 με βοήθησε να πάρω πίσω τον σύζυγό μου μετά από 4 χρόνια χωρισμού, είχα αμφιβολίες, αλλά ο Dr Ajayi ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες με καλά αποτελέσματα. Ο Δρ Ajayi παρασκευάζει επίσης βότανα για κάθε είδους ασθένεια, βότανα για τη θεραπεία της ανικανότητας στους άνδρες, βότανα για τη θεραπεία των ινομυωμάτων, βότανα για να μείνετε έγκυος, βότανα για νεφρική νόσο, θεραπεία για διαβήτη και κάθε είδους πρόβλημα υγείας, ο Dr Ajayi έχει βότανα για αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.