Πως θα βγάλεις χρήματα από το ιντερνέτ


Όταν ακούς γρήγορο χρήμα ευέλικτο ωράριο ιντερνέτ τότε το μυαλό σου πάει σε κάτι πλασιέ και ανθρώπους που δεν σταματάνε να μιλούν ποτέ !!! Ίσως και σε διαφημίσεις που πρέπει να βλέπεις. Είμαι αντίθετος σε όλα αυτά αν θες να πουλήσεις κάτι πούλα κάτι που παράγεις εσύ η που αγόρασες εσύ για να πουλήσεις. Αν θες να κοιτάς διαφημίσεις φτιάξε το δίκτυο μόνος σου και πάρε το 100% του κέρδους και όχι το 1% που σου παρουσιάζουν για 25%. Για παράδειγμα το διαφημιστικό δίκτυο μπορεί να σου αποδώσει περίπου 1000ε τον μήνα αν το φτιάξεις μόνος σου με μισή ώρα δουλειάς την μέρα αν δουλεύεις για άλλον τα χρήματα θα είναι κάπου στα 20 με 30ε πέρα από αυτό που σου παρουσιάζουν. Ναι η αλήθεια είναι πικρή δεν υπάρχει εύκολο χρήμα ούτε νόμιμο ούτε παράνομο το χρήμα είναι περιζήτητο και το γνωρίζουν όλοι. Θα σου δώσω κάποιους εναλλακτικούς τρόπους να βγάλεις χρήματα από το διαδίκτυο και με το καιρό θα βάζω κ άλλους. Απλά σήμερα θα περιοριστώ μόνο σε αυτά που έχουμε γράψει ως τώρα στο world look και έχουμε δοκιμάσει. Αν είναι καλός αν σου αρέσει πραγματικά αυτό που κάνεις θα βγάλεις χρήματα αλλιώς το βλέπω λίγο δύσκολο. Και το ενδεχόμενο να κοιμηθείς σήμερα φτωχός και να ξυπνήσεις αύριο πλούσιος επίσης.

Εδω σου έχω τις προτάσεις για πολύ αόριστα πράγματα. Αν δεν μου πεις τι ακριβώς θες να κάνεις τότε δεν μπορώ να σου πω την γνώμη μου για το πως θα το κάνεις για αυτό αν δεν βρίσκεις άκρη η σχολίασε kai sta latinika an thes και στα ελληνικά η βρες με στην επικοινωνία για να τα πούμε prive.

1) λιανικό εμπόριο και ebay. μάθε πως να αγοράσεις και να πουλήσεις μικροπράγματα

2) second life. ένας εικονικός κόσμος γεμάτος εικονικά καταστήματα με χρήματα που έχουν πραγματικό αντίκρισμα στις τράπεζες. 300L = 1Ε

3) youtube έχεις κάτι που αξίζει να δούμε κάνε το από το κανάλι σου

4) Τι θα έκανες για 5$ ? ένα χρήσιμο site που υποστηρίζει πολλά ταλέντα.

5) βγάλε χρήματα παίζοντας το αγαπημένο σου game

6) έχεις ταλέντο στις επενδύσεις? Τότε αυτό είναι που πρέπει να κοιτάξεις με προσοχή πάντα γιατί το χρηματιστήριο δεν είναι ταμιευτήριο, χρήματα κερδίζονται και χρήματα χάνονται.

7) βαριέσαι να κάνεις οτιδήποτε? Τότε γίνε διαδικτυακός ζητιάνος...

8) Φτιάξε ένα online game

9) Μουσικός παραγωγός στο youtube από το μηδέν μέχρι το κέρδος

Κείμενο Εμμανουήλ

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Πως θα βγάλεις χρήματα από το ιντερνέτ

  1. Εγώ χρησιμοποιώ το affiliate Marketing .
    Έμαθα για αυτό από κάποια δωρεάν μαθήματα αφού εγγράφηκα στην παρακάτω ιστοσελίδα.

    www.onlineinternetmarketingblog.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Δημήτρη σε ευχαριστούμε για την ανάρτηση σου και αν προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει οικονομικές δυνατότητες θα την αφήσω. Πιστεύω πως είναι κάτι εντελώς ανεξέλεγκτο και αόριστο ( σαν τα ορθογραφικά μου ). Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρω την δημοτικότητα του που είναι εξαιρετικά χαμηλή. Ίσως να είναι κάτι δικό σου που θες να προωθήσεις. Και πάλη καλοδεχούμενο η κάποιου φίλου σου. Αλλά αν στην πραγματικότητα θες να βγάλεις χρήματα από το διαδίκτυο πρέπει να παίξεις σκληρά και σταθερά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πόλεμο όχι μια φορά τον μήνα αλλά κάθε μέρα κάθε ώρα πρέπει να σου γίνει τρόπος ζωής. Να ξέρεις τι γίνετε από το 0 ως το 100 και να έχεις δει όλα τα βήματα. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αν το πιστεύεις πάλεψε το ίσως το κέρδος που μπορείς να εξοικονομήσεις από αυτό να σου φτάνει. Αλλά εδω σου έχω τον τρόπο να πάρεις πραγματικά το τιμόνι στα χέρια σου και να βγάλεις χρήματα από κάτι που σου αρέσει να κάνεις. Οι συνδυασμοί είναι αρκετοί όρεξη να υπάρχει και λογική και όλα τ άλλα φτιάχνονται. Στείλε μας ένα μήνυμα πες μου τι πραγματικά σου αρέσει να κάνεις η περιέγραψε μου την ζωή σου τα 5 τελευταία χρόνια και ίσως σου βρούμε κάτι που να το βλέπεις σαν διασκέδαση και να σε πληρώνει. Αλλά ο σύνδεσμος σου θα σε δυσκολέψει από όποια πλευρά και αν τον βλέπεις ( αφεντικό υπάλληλος ) bon voyage my friend προς το παρόν θα χαρώ να έχω νέα σου.

      Διαγραφή
  2. ROBLOX is powered by an ever growing player base of over 300,000 creator players who provide an infinite variety of highly immersive experiences.

    These experiences range from 3D games and competitions, to interactive adventures where players can take on new identities to discover what it would be like to be a dinosaur, a miner in a quarry or an astronaut on a space exploration.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.