Μουσικός παραγωγός στο youtube από το μηδέν μέχρι το κέρδος

Αυτό το άρθρο το είχαμε υποσχεθεί και λίγο αργοπορημένα είπαμε να το τελειώσουμε... Αυτό που μας εμπόδισε ήταν το κέρδος και είναι αφιερωμένο στους φίλους μας που δεν έχουν πολλά χρήματα και θέλουν να βγάλουν περισσότερα χωρίς να κάνουν κάτι. να δούμε δηλαδή στην πράξη τι χρειάζεται να επενδύσουμε και τι θα βγάλουμε και το κάναμε !!! γιατί το world look δοκιμάζει πριν γράψει... κάθε φορά που χρησιμοποιώ αυτήν την ατάκα μου έρχεται η γεύση από την αμπούλα στο στάμα είναι τραγικό. Θα αφήσω στην άκρη το copy paste γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε διαγράψουν από το το adsense ( απαραίτητο για να βγάλεις χρήματα ). Το πρώτο που χρειαζόμαστε είναι ένα βίντεο μουσικής και αν δεν έχουμε το απαιτούμαι η το  χρηματοδοτούμε. ο εύκολος τρόπος είναι να έχεις στην παρέα σου έναν μουσικό έναν στιχουργό και έναν τραγουδιστή τότε η δουλειά σου γίνετε δωρεάν. Τι γίνετε τώρα αν πρέπει να πληρώσεις για όλα αυτά... Επενδύσαμε στο never more wl 15$ με σκοπό το κέρδος ( θα έχω τις τιμές σε δολάρια γιατί με αυτόν τον τρόπο οι τιμές είναι σε δολάρια ) Το ανεβάσαμε στον λογαριασμό μας στο youtube και αφού είχαμε κάνει λογαριασμό και στο google adsense ( για να έχουμε διαφημίσεις ) δώσαμε άδεια στο youtube να βάλει διαφημίσεις στο βίντεο μας και το κέρδος μας είναι 1$ κάθε 500 προβολές αυτό αλλάζει ανάλογα με το διαφημιστικό πρόγραμμα που θα διαλέξεις αφού ανεβάσεις το βίντεο. Δηλαδή για να βγάλουμε τα χρήματα μας με την φορολογία του adsense και του youtube τα χρήματα για να ετοιμάσουμε το επόμενο τραγούδι και ένα πολύ μικρο κέρδος όσο χρειάζεται για να μη πούμε ότι θα βγούμε χαμένοι, τότε πρέπει το βίντεο μας να κάνει 20.000 προβολές ( που εννοείται θα κάνουν άλλοι και όχι μόνος σου ανανεώνοντας την σελίδα σου ). Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι 10.000 προβολές αν ξεκίνησες λέγοντας ότι θα επενδύσεις εκεί τα 15$ σου για να περάσεις στο επόμενο με σκοπό να μαζέψεις όσα βίντεο χρειάζονται για να σου δίνουν το δικό σου επιθυμητό εισόδημα τον μήνα. Και με πνευματικά δικαιώματα που σου ανήκουν ώστε να μη μπορεί κάποιος μελλοντικά να σου κατεβάσει την δουλειά σου.

όμορφα είδαμε πόσο θα σου κοστίσει και τι χρειάζεται για να βγάλεις το ελάχιστο κέρδος με την επένδυση σου. Ας δούμε πως γίνετε με 15$ να πληρώσεις στιχουργό μουσικοσυνθέτη τραγουδιστή και ηθοποιό για το βίντεο σου. Στο never more wl πληρώσαμε 5$ για να μας γράψουν μουσική και στίχους δώσαμε ακόμα 5$ για να μας το τραγουδήσουν, αν και ο στιχουργός μας το έδωσε ολοκληρωμένο απλά εμείς το θέλαμε από γυναικεία φωνή. Και δώσαμε ακόμα 5$ για την ηθοποιό του βίντεο. Αν και αυτό μπορούσαμε να το αποφύγουμε αφού η τραγουδίστρια μας έδωσε και το βίντεο που το τραγουδούσε. Οπότε ουσιαστικά θα μπορούσαμε να το κάνουμε με τον απλό τρόπο και να πληρώσουμε μόνο 5$ αλλά θέλαμε κάτι περισσότερο από την άλλη δεν το κάναμε και με τον ακραίο τρόπο διαλέξαμε μια μέση κατάσταση. Και πριν περάσω στο που τα πληρώσαμε όλα αυτά θα αναφέρω τι δεν πληρώσαμε που θα ήταν καλό να έχουμε πληρώσει. Θα χρειαζόταν τουλάχιστον 2 μουσικά όργανα ακόμα. Μουσική επεξεργασία στο τέλος άπω έναν ιδικό κάτι που θα έβαζε το κοστολόγιο στα 30$ και εμάς να κυνηγάμε τις 40.000 προβολές. δεν είναι δύσκολο από την στιγμή που το βίντεο από μόνο του έφτασε τις 400 και θα γράψουμε και ένα θέμα για το πως μπορούμε να το προωθήσουμε ένα βίντεο για να φτάσει στις 100.000 ( 200$ κέρδος ). Που τα πληρώσαμε τώρα αυτά? βρήκαμε ανθρώπους στο fiverr που για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια σελίδα που διάφοροι άνθρωποι μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αντάλλαγμα 5$ υπάρχει και η Ελληνική έκδοση αλλά δεν θα είμαι καλός μαζί τους.. χρειάζονται πολύ δουλειά ακόμα ( περισσότερη και από την ορθογραφία μου ) και είναι κρίμα να μένουν πίσω άλλα όταν σουλουπώσουν λίγο την κατάσταση θα κάνουμε αφιέρωμα για αυτούς. Όπως και να έχει χάρηκα που τα είπαμε όσοι από εσάς τελειώσετε μια μουσική παραγωγή να μας την στείλετε να την δούμε και αν υπάρχουν απορίες επικοινωνήσετε μαζί μας από το  face.

Εμμανουήλ





Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Μουσικός παραγωγός στο youtube από το μηδέν μέχρι το κέρδος

  1. Αυτό το άρθρο το είχαμε υποσχεθεί και λίγο αργοπορημένα είπαμε να το τελειώσουμε... Αυτό που μας εμπόδισε ήταν το κέρδος και είναι αφιερωμένο στους φίλους μας που δεν έχουν πολλά χρήματα και θέλουν να βγάλουν περισσότερα χωρίς να κάνουν κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.