Συνέντευξη από το Zyklone

Ένα ουδέτερο απόβρασμα χημικών αποβλήτων που δεν θα διστάσει να παίξει με το μυαλό σου όταν το βρει σε αδυναμία. Ένας κύβος του ρούμπικ, όχι με χρώματα αλλά με χημικά σύμβολα. Αυθάδης, ενημερωμένος και αρθογράφος σε ένα από τα καλύτερα e-magazine το fridge. παλιότερα είχα πει ότι το fridge ήταν μια πυγή έμπνευσης τα άρθρα της Zyklone ήταν ο πυροκροτητής και το 1/3 από τα στοιχειά που είπα ότι θα ρίξω μέσα στο καζάνι του world look. Τα αλλά δυο... ένας ψηλός χίπης και ένα έντομο. Δυστυχώς από το το έντομο δεν καταφέραμε να πάρουμε κουβέντα έτσι ο στόχος μας θα είναι το Zyklone. θα κυνηγήσω όλους τους αρθρογράφους του fridge έναν κάθε χρόνο... Αλλά για το Zyklone θα το καθιερώσουμε σαν ετήσια εορτή του world look. Δηλαδή κάθε χρόνο τέτοια μέρα θα τον πρήζουμε για κάτι !!! Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι θα βρίσκουμε. Πάμε να βγάλουμε ένα χημικά μεταλλαγμένο λαβράκι από τις απαντήσεις της Zyklone. Μπάστα !!! της Zyklone... το fridge μας παρουσιάζει το Zyklone σαν ουδέτερο. Το in2life σαν αρσενικό... Και το world look σαν θηλυκό. Κύριοι τώρα άνοιξαν τα στοιχήματα με τις μεγάλες αβάντες πολλά βάζετε πολλά παίρνετε !!!  ok πάμε να δούμε το χημικά μεταλλαγμένο λαβράκι

(wl)Αγαπημένο φαγητό(ZB)Κουζίνα νοτιοανατολικής ασίας - κόλλημα με τα τηγανιτά ρύζια τους

(wl)Αγαπημένο ρόφημα(ZB)Ανάλογα τα κέφια

(wl)Gameeeeee !!!! παίζεις κάνα παιχνιδάκι? Και ποια είναι η γνώμη σου για αυτά και τους gamer.(ZB)Gabriel Knight, Ultima - γενικά ως σειρές. Επίσης Bioshock, Dwarf Fortress και κατιτίς απο Interactive Fiction που πέφτει στα χέρια μου. Προφανώς για να τα παίζω μου αρέσουν πολύ, θέλω να δω περισσότερα παιχνίδια με νοοτροπία sandbox. "Οι Gamers παίζουν παιχνίδια και τους αρέσει" - τρομερά ετερογενής κατηγορία.

(wl)Αγαπημένος λογοτέχνης?(ZB)Είμαι ντουγάνι, δεν διαβάζω και πολύ λογοτεχνία - νομίζω φαίνεται. Tom Robbins είναι ωραίος, Clive Barker , Stephen King

(wl)Αγαπημένη μουσική?(ZB)"Μουσικές με κιθάρες". Ροκ, μέταλ, Darkwave αν και γενικά δεν ακούω "κατα είδος" αλλά ότι μου κάτσει καλά στο αυτί.

(wl)πες μας για τις 5 αγαπημένες σου ταινίες(ZB)Ανάλογα τα κέφια και τούτες οπότε δεν έχω σταθερή πεντάδα, προτιμώ "παράξενες" ταινίες γενικά - συνήθως βγαίνουν ή πολυ ωραίες ή πολύ μούφες.

(wl)Αν ήσουν φιγούρα παραμυθιού... Ποιο θα ήταν το παραμύθι και ποια η φιγούρα.(ZB)Κοκκινοσκουφίτσα, πάω συχνά φαί στην γιαγιά μου, και πολύ τριχωτοί τύποι με κάνουν να ξεστρατίζω.

(wl)Ας πούμε ότι το Zyklone είναι ένα σπίτι. Που και πως θα ήταν αυτό.(ZB)Όμορφο μικρό σπιτάκι στο δάσος, πίσω αυλή θερμοκήπειο και παραγκοεργαστήριο.

(wl)Η Zyklone πιστεύει στον έρωτα? Θέλω να πω αγόρασες lacta για του αγίου Βαλεντίνου?(ZB)Φυσικά, είμαι μονίμως ερωτευμένο. Με εμένα.(wl)Σου αγόρασες lacta για του αγίου Βαλεντίνου?(ZB)Όχι,μπορούν να περιέχουν "ίχνη ξηρών καρπών" 

(wl)Γιατί το Zyklone δηλώνει ουδέτερο? τι υπάρχει πίσω από αυτά τα άρθρα.(ZB)Για να ρωτάς εσύ. Το "sex" μου δεν έχει σημασία, εκτός αν είσαι απο τα κολλημένα ατομάκια με το θέμα όπου έτσι και αλλιώς θα μου αποδώσεις "η" ή "ο"

(wl)Παραστράτημα που θα ξανά έκανες(ZB)Δεν παραστρατώ, κάνω ενσυνείδητα τις μαλακίες μου και τις απολαμβάνω μέχρι την τελευταία πρόκα στην λεκάνη μου.
(wl)μέχρι την τελευταία πρόκα στην λεκάνη μου??? Ποια είναι η ιστορία ??!!??
(ZB)That would be telling

(wl)Παραστράτημα που δεν θα ξανά έκανες.(ZB)Δες πιο πάνω

(wl)Το profile σου δηλώνει καλών τεχνών.. Ποια είναι σχέση του με τις καλές τέχνες?(ZB)"Είμαι των κακών τεχνών και πάω γυρεύοντας" - Ζωγραφίζω λίγο, πιθανότατα χειρότερα απο τη γιαγιά σου που πέρασε πρόσφατα εγκεφαλικό.(wl)Όχι πρόσφατα αλλά ναι πέθανε από εγκεφαλικό αλλά αμφιβάλω αν ζωγράφιζε... Πέρα από αυτό μπορούμε να δούμε κάπου την τέχνη σου?(ZB)Μπορείς να την δεις αν επισκεφτείς οποιοδήποτε ίδρυμα ατόμων με "νοητική υστέρηση" (έτσι το λένε σήμερα νομίζω) 

(wl)Ποια είναι η σχέση σου με την χημεία και τι είναι η χημεία για εσένα?(ZB)Μου αρέσει, είμαι αυτοδίδακτο σε αυτό και εξασκώ λίγη οργανική τον ελεύθερό μου χρόνο - ξεκίνησα απο "χημεία ενεργητικών υλικών" αν και στην πορεία με κέρδισαν πιο "σιωπηλές" κατηγορίες μορίων. Είναι όμορφο να συνθέτεις διάφορα μόρια απο απλούστερα δομικά μόρια.

(wl)Πως άρχισες με το fridge ?(ZB)Λοιπά μέλη της Pateras Productions μου είπαν πως αρχίζουν μια νέα προσπάθεια και πως ίσως κολλάω κάπου. Είπα να το δοκιμάσω, μου άρεσε και το συνέχισα.

(wl)Κάνναβη νομιμοποίηση η όχι?(ZB)Μεγάλη κουβέντα και δεν έχω απαντήσεις για άτομα που ζητάνε ένα ναι ή ένα όχι. Εξαρτάται απο τους όρους της νομιμοποίησης. Εγώ θα μπορούσα να επιβιώσω σε μια χώρα με νόμιμη κάνναβη. Εσύ;(wl)Ναι θα ζούσα αλλά το θέμα είναι πως θα ζούσα? Σίγουρα θα έφευγα αν δεν υπήρχε καθόλου. (ZB)Πως θα ζούσες; Εγώ μια χαρά χωρίς να με "ψάχνουν" ή να "καταλήξω". Πόσα άτομα που γνωρίζεις θα μπορούσαν να το χειριστούν χωρίς να γαμήσουν τον εαυτούλη τους; Παρόλαυτα, υποστηρίζω την ελευθερία -ας κάνει ο καθένας ότι θέλει στον εαυτό του. Πληροφορία υπάρχει, ερεθίσματα υπάρχουν, ακόμα ζητάμε νταντάδες και μεγάλα αδερφάκια να μας προσέχουν;

(wl)Δώσε μας πέντε λέξεις που να περιγράφουν την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας(ZB)Μια ακόμα χώρα του πλανήτη
(wl)Wow

(wl)Δώσε μας πέντε λέξεις που να περιγράφουν την κατάσταση της Ελλάδας που εσύ θα ήθελες(ZB)Το ρεκτιφιέ που σκέφτομαι δεν περιγράφεται σε πέντε λέξεις.

(wl)Νομίζω ότι το ρεκτιφιέ τα λέει όλα αλλά αν θες μπορείς να το αναλύσεις(ZB)Μέσες άκρες πράματα που πολλές χώρες δεν τα έχουν. Δεν είναι η ελλάδα μόνο. Για αρχή πιο ελευθεριακά τα πράγματα, να μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου χωρίς η όποια "κοινωνικά αποδεκτή φυσιολογικότητα" -με όλες τις όμορφές τις προεκτάσεις- να επιμένει να χώνεται στην ουρήθρα σου κάθε τρεις και λίγο 

(wl)Zyklone. διάλεξες αυτό το όνομα... Τι είναι και γιατί το έκανες?(ZB)Συνεχίζουν να ισχύουν αυτά που είπα παλαιότερα εδώ http://fridge.gr/44084/guest-posts/zyklon-b-sinenteyksi/ . Αργότερα είδα επίσης πως προκαλεί ενδιαφέρουσες αντιδράσεις σε ευαισθητούλικα παιδιά. Τις τραβάω screenshot, και τις δείχνω στην παρέα όταν τραβάμε κοκαΐνη. Με τις ιδιαίτερα πετυχημένες αυνανιζόμαστε σε κύκλο.

(wl)τι είναι αυτή η κόκκινη εικόνα με τις μαύρες γραμμές?(ZB)To Psychick Cross

(wl)τι σκεπτόσουν και αποφάσισες να γράψεις σε δισκογραφικό site?(ZB)Δεν γράφω σε δισκογραφικό site.(wl)Και αυτό ? http://www.in2life.gr/features/dossier/dossierarticle/304136/zykklon-beta-enas-episthmonas-rockstar.html?mainid=304125(ZB)Δεν είναι σε δισκογραφικό site

(wl)από που προέρχεται η έμπνευση της θεματολογίας σου? Τι σε κάνει να τα σκέπτεσαι όλα αυτά?(ZB)Όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος σε εμένα έπαιρνε χάπια. Τα υπόλοιπα ήταν φυσικό επόμενο.

(wl)γιατί δεν έχεις ανεβάσει video που να παρουσιάζεις όλα αυτά τα καλούδια που γράφεις?(ZB)Διότι ούτε κωμικό είμαι, ούτε με λένε μιχάλη.(wl)Δεν είναι ανάγκη να γίνει κωμικό ! Σίγουρα θα πουλούσε περισσότερο αλλά στο level σου το θέμα δεν είναι να μας κάνεις να γελάσουμε αλλά να μάθουμε. Τώρα το 2 σε 1 είναι πάντα 2 σε 1 ώμος εγώ μιλώ καθαρά για την γνώση που μπορείς να μας μεταδόσεις με τον δικό σου τρόπο. (ZB)Δεν νομίζω να επωφεληθεί -αν είναι να επωφεληθεί- κάποιο άτομο που δεν μπορεί να εστιαστεί σε ένα κείμενο και θέλει βιντεάκι στο γιουτιουμπ για να εστιάσει προσοχή. Και πάλι καλά είναι, θέλει κάμποση υπομονή για να αντιμετωπίσεις την λογόρροιά μου.

(wl)είναι αλήθεια ότι μπορούμε να φτιάξουμε lsd με υλικά που θα αγοράσουμε από το ψιλικατζίδικο?(ZB)Όχι, άσε τον τσελεμεντέ του αναρχικού στο πάτωμα, σήκωσε τα χέρια σου ψηλά και κλώτσα το προς το μέρος μου. LSD δεν φτιάχνεις τόσο εύκολα, μπορείς όμως να εκχυλίσεις λυσεργικά οξέα απο διάφορους σπόρους που τα περιέχουν.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Συνέντευξη από το Zyklone

  1. Ένα ουδέτερο απόβρασμα χημικών αποβλήτων που δεν θα διστάσει να παίξει με το μυαλό σου όταν το βρει σε αδυναμία. Ένας κύβος του ρούμπικ, όχι με χρώματα αλλά με χημικά σύμβολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.