Πως φτιάχνεται το αγγουρόνερο

Έχουμε αναλύσει τους σημαντικότερους λόγους που το νερό κάνει καλό στην υγεία μας. το αγγουρόνερο πέρα από αυτά κάνει και καλό στο δέρμα αλλά το θέμα μας τώρα είναι πως θα ποιούμαι περισσότερο νερό και πέρα από την βασική μέθοδο που έχουμε αναφέρει έρχεται και αυτή που θα αλλάξει γεύση στο νερό μας χωρίς να του δώσει τις θερμίδες που θέλουμε να αποφύγουμε. Σε αυτό το άρθρο βέβαια δεν θα δούμε μόνο το αγγουρόνερο αλλά και άλλα φρούτα που μπορούν να συνδυαστούν με το νερό που πίνουμε. Απλά το αγγουρόνερο θα είναι η βασική συνταγή. Και αφού είναι εξαιρετικά απλή θα την κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Πάμε να την δούμε στην πράξη.

Θα χρειαστούμε

Το φρούτο η το λαχανικό που θέλουμε
Ένα τρίφτη η μπλέντερ
Ένα μαχαίρι
Μια γυάλινη κανάτα.
Ένα σουρωτήρι, κατά προτίμηση σιδερένιο που είναι και ανθεκτικό

Το πρώτο βήμα είναι να πλύνουμε τα πάντα πολύ καλά και αν υπάρχουν αμφιβολίες να τα πλένουμε 2 φορές. Θα καθαρίσουμε το μισό αγγούρι από την φλούδα και θα το τρίψουμε στον τρίφτη. Αυτό για 2 ποτήρια αγγουρόνερου. Θα βάλουμε το τριμμένο μείγμα αγγουριού μέσα στο σουρωτήρι και θα το πιέσουμε ώστε να βγάλει όλους τους χυμούς σε ένα ποτήρι. Αφήνουμε το ποτήρι με το στημένο μείγμα του αγγουριού και πιάνουμε το ακαθάριστο αγγούρι. Το κόβουμε σε πολλές λεπτές φέτες, όσο πιο λεπτές τόσο καλύτερα. Και ρίχνουμε τις φέτες μέσα στην κανάτα μαζί με το στημένο μείγμα αγγουριού που έχουμε στο ποτήρι και δυο ποτήρια νερού. Όπως είπαμε και στην αρχή ένα αγγούρι για 2 ποτήρια νερού 4 για οκτώ ποτήρια που χωρά η κανάτα συνήθως. Και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο για μια ώρα. Πέρα από το αγγούρι μπορείς να το κάνεις και με άλλα φρούτα μεμονωμένα η συνδυασμούς. Μπορείς για παράδειγμα να φτιάξεις νερό φράουλας η νερό φράουλας λεμόνι. Οι επιλογές είναι πολλές ο δρόμος μένει ίδιος. Ότι και αν αποφασίσεις καλή απόλαυση !!!

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Πως φτιάχνεται το αγγουρόνερο

  1. Έχουμε αναλύσει τους σημαντικότερους λόγους που το νερό κάνει καλό στην υγεία μας. το αγγουρόνερο πέρα από αυτά κάνει και καλό στο δέρμα αλλά το θέμα μας τώρα είναι πως θα ποιούμαι περισσότερο νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.