Γκι φαρμακευτικές ιδιότητες

Ίσως ένα από τα δυσκολότερα βότανα που έχω ασχοληθεί. Έχω δυο στον κήπο μου ένα άγριο ένα ήρεμο είναι ζωντανά φυτά αλλά είναι αρκετά μικρά, σχεδόν στο ύψος μου τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν τα λες ούτε δέντρα ούτε θάμνους. Εγώ τα χρειάζομαι για ένα είδος κόλας που μπορείς να βγάλεις από τον καρπό. Αυτό είναι εξαιρετικό για την σύνθεση κρυστάλλων. Έτσι είναι ένα βασικό υλικό για την καλλιέργεια κρυστάλλων που κάνω αφού μου δίνει την δυνατότητα να βγάλω κρύσταλλο στους μισούς βαθμός. Και όταν μιλάμε για κρυστάλλους που καλλιεργούνται στους 1400 βαθμούς σε γλιτώνουν από 700 βαθμούς. Αλλά θα το αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή αυτό το κομμάτι... Τώρα θα δούμε τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν φτιάχνω παραισθησιογόνο ρούμι με αυτό γιατί είναι παράνομο και επικίνδυνο για τον σαν άσπιλο χιόνι, οργανισμό μου ... Και το καθόλα ισορροπημένο νευρικό μου σύστημα. Ε? Ε? Ε?

Χρησιμοποιούμε αυτό το βότανο για


Ανοσοποιητικό σύστημα
Αρτηριακή πίεση
Ημικρανία
Ίλιγγο
Δύσπνοια
Μούδιασμα
Θόλωμα των ματιών
Βόμβους
Τόνωση του καρδιακού μυ
Άσθμα
Νεύρωση
Υστερία
Κλιμακτήριο
Εξάψεις
Δύσπνοια
Οξυθυμία
Μελαγχολία
Ψαμμίαση

Πως φτιάχνουμε το βότανο


Του κουταλιού. Θα χτυπήσουμε στο γουδοχέρι ή θα τα ψιλοκόψουμε 75 γραμμάρια και θα τα ρίξουμε σε ένα λίτρο νερό για 12 ώρες. Από αυτό θα πίνουμε ένα κουταλάκι την μέρα. Αυστηρά μόνο ένα.
Βραστό. Βράζουμε 30 γραμμάρια κοπανισμένου φυτού με μια κούπα νερού για 15 λεπτά. Μετά αυτή τη κούπα την χωρίζουμε σε 10 διαφορετικές δόσεις και την ‘’πίνουμε’’ κατά την διάρκεια της μέρας με διαλύματα ίσον χρονικών διαστημάτων.

Είναι τοξικό σε μεγάλες δόσεις για αυτό τις αποφεύγουμε.

Πριν χρησιμοποιήσουμε κάποιο βότανο πρέπει να ενημερώσουμε τον γιατρό μας πηγαίνοντας του μια λίστα από τα φάρμακα που πίνουμε και λέγοντας του για ποιο λόγο θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Κείμενο Εμμανουήλ

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Γκι φαρμακευτικές ιδιότητες

  1. Ίσως ένα από τα δυσκολότερα βότανα που έχω ασχοληθεί. Έχω δυο στον κήπο μου ένα άγριο ένα ήρεμο είναι ζωντανά φυτά αλλά είναι αρκετά μικρά, σχεδόν στο ύψος μου τα τελευταία 10 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως ένα από τα δυσκολότερα βότανα που έχω ασχοληθεί. Έχω δυο στον κήπο μου ένα άγριο ένα ήρεμο είναι ζωντανά φυτά αλλά είναι αρκετά μικρά, σχεδόν στο ύψος μου τα τελευταία 10 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.