Αχιλλέα φαρμακευτικές ιδιότητες

Ίσως έχεις ακούσει την χρυσή συμβουλή που λέει πως αν μια γυναίκα σε ρωτήσει αν έχει παχύνει τότε πέφτεις κάτω και κάνεις τον νεκρό, μέχρι να περάσει η μπόρα τουλάχιστον. Το βότανο Αχιλλέα έρχεται να δώσει την λύση σε αυτό το πρόβλημα που έχει την απίστευτη ιδιότητα να καλμάρει το γυναίκειο φίλο ! Και να σκεφτείς ότι έχει και αντρικό όνομα !!!. Εγώ δυο φορές προσπάθησα να ηρεμήσω την γυναίκα μου και τις δυο ήταν σαν να πετούσα λάδι στην φωτιά...
  Αν το ποιείς θα σου ανοίξει η όρεξη θα τονωθείς θα σου ρυθμίσει την περίοδο, αφού σε καλμάρει από τα νεύρα που σου προκαλεί θα σε ανακουφίσει από τους πόνους γενικά θα κάνει μια σελίδα καλά στον οργανισμό σου. Μόνο καφέ που δε φτιάχνει δηλαδή... Φυτρώνει στα λιβάδια από Μάιο ως Οκτώβριο και προτιμάει την σκιά. Το αιθέριο έλαιο της είναι από πεντάκριβο ως απλησίαστο και συμφέρει να το αποστάξεις αφού από τα πρώτα 50 ml θα έχεις βγάλει το διπλάσιο κέρδος από αυτό που επένδυσες για να αγοράσεις η να κατασκευάσεις τον αποστακτήρα σου.

Χρησιμοποιούμε αυτό το βότανο για


Δυσμηνόρροια
Αμηνόρροια
Διαταραχές στην εμμηνόπαυση
Σπασμούς της μήτρας
Ορεκτικό
Τονωτικό
Αντιπυρετικό ( σαν αφέψημα )
Κρυολόγημα   ( σαν αφέψημα )
Ακμή
Έρπητα
Αέρια
Νευρικούς σπασμούς
Άσθμα
Κολίτιδα
Νευρικές μαστοπάθειες
Διουρητικό
Πως το χρησιμοποιούμε
Αρθριτικά
Ρευματισμούς
Κιρσούς
Φλεβίτιδα
Αιμορροΐδες
Λειχήνες
Φλεγμονή του δέρματος ( ως εξωτερική χρήση σαν αλοιφή, πολτό η σκόνη  )
Τριχόπτωση ( ως εξωτερική χρήση σαν αλοιφή, πολτό η σκόνη  )
Πληγές ( ως εξωτερική χρήση σαν αλοιφή, πολτό η σκόνη  )
Ραγάδες ( ως εξωτερική χρήση σαν αλοιφή, πολτό η σκόνη  )


Πως το χρησιμοποιούμε


Αφέψημα : βράζουμε 30 γραμμάρια σε ένα λίτρο νερού για 15 λεπτά και πίνουμε 2-3 κούπες την μέρα. Ως σπασμολυτικό πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή... Με τον ίδιο τρόπο το κάνουμε για το δέρμα για για κομπρέσες και πλύσεις του κόλπου.
Σαν έγχυμα : για πόνους περιόδου, δυσπεψία και ότι έχει να κάνει με το στομάχι. Ρίχνουμε δυο κουταλάκια σε μια κούπα ζεστού νερού για 10 λεπτά. Μετά το σουρώνουμε και πίνουμε δυο κούπες την μέρα.
Για κομπρέσες : συνήθως σε περιπτώσεις τριχόπτωσης θα βράσουμε μια χούφτα σε ένα λίτρο νερού για ένα τέταρτο.



Πριν χρησιμοποιήσουμε κάποιο βότανο πρέπει να ενημερώσουμε τον γιατρό μας πηγαίνοντας του μια λίστα από τα φάρμακα που πίνουμε και λέγοντας του για ποιο λόγο θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Κείμενο Εμμανουήλ


Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Αχιλλέα φαρμακευτικές ιδιότητες

  1. Ίσως έχεις ακούσει την χρυσή συμβουλή που λέει πως αν μια γυναίκα σε ρωτήσει αν έχει παχύνει τότε πέφτεις κάτω και κάνεις τον νεκρό, μέχρι να περάσει η μπόρα τουλάχιστον. Το βότανο Αχιλλέα έρχεται να δώσει την λύση σε αυτό το πρόβλημα που έχει την απίστευτη ιδιότητα να καλμάρει το γυναικείο φίλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.