Ελιά φαρμακευτικές ιδιότητες

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί στην Ελλάδα δεν αντιδράμε σε όλα αυτά που συμβαίνουν? Υπάρχουν πολλές απόψεις για αυτό. Η αγαπημένη μου είναι ότι μας ψεκάζουν και βλέπω ένα παλικάρι που μου λέει για αυτό γουρλώνοντας τα μάτια και δίνοντας μου τα σημάδια στον ουρανό. Και αν έχεις τον θεό σου και φωτογραφικό υλικό που έχει συνεχώς πάνω του. Δεν θα πω όχι και δεν θα πω ούτε ναι, δεν ξέρω. Αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι το μυαλό είναι κάτι πολύ πολύπλοκο για να μπορέσεις να το ελέγξεις τουλάχιστον στο βαθμό που λένε ότι το κάνουν με τους ψεκασμούς. Ο δεύτερος είναι ότι υπάρχουν φθηνότεροι τρόποι με μεγαλύτερα αποτελέσματα όπως τα Χερτζ του ήχου και άλλοι που θα ξεφύγω πολύ αν τους αναλύσω αλλά θα γράψουμε για αυτούς στο world look. Κατά την γνώμη μου πιστεύω ότι αυτή η ήρεμη αντιμετώπιση που έχουμε για αυτό το κακό που συμβαίνει γύρο μας είναι το ελαιόλαδο. Μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τα θέματα μας ψύχραιμα και είναι για τους περισσότερους καθημερινή διατροφική συνήθεια. Αν δούμε τι κάνει θα το καταλάβουμε καλύτερα.

Χρησιμοποιούμε αυτό το βότανο για


Ηρεμιστικό ( φίλα ελιάς )
Αντισηπτικό ( φίλα ελιάς )
Πυρετό ( αφέψημα )
Αρθριτικά ( αφέψημα )
Ρευματισμούς ( αφέψημα )
Νευρική ένταση ( έγχυμα φίλων )
Κολικό των νεφρών ( ελαιόλαδο )
Υπέρταση ( έγχυμα )
Έκκριση χολής ( ελαιόλαδο )
Χοληστερίνη ( ελαιόλαδο )
Δυσκοιλιότητα ( ελαιόλαδο )
Εγκαύματα ( επάλειψη με ελαιόλαδο )
Ραγάδες ( επάλειψη με ελαιόλαδο )
Μελανιές ( επάλειψη με ελαιόλαδο )
Τσιμπήματα ( επάλειψη με ελαιόλαδο )
Φαγούρα ( επάλειψη με ελαιόλαδο )
Τονωτικό μαλλιών ( 1 λίτρο ελαιόλαδο δυο κλωνάρια δεντρολίβανο μια κουταλιά οινόπνευμα )
Πιτυρίδα ( 1 λίτρο ελαιόλαδο δυο κλωνάρια δεντρολίβανο μια κουταλιά οινόπνευμα )


Πως χρησιμοποιούμε αυτό το βότανο


Αφέψημα. Βράζουμε 15 φύλλα σε μια κούπα νερού μέχρι να μείνει η μίση ποσότητα νερού για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε 3 κούπες την μέρα
Έγχυμα. Ρίχνουμε σε μια κούπα νερού 10 φύλλα για μισή ώρα και αυτήν την κούπα την πίνουμε κατά την διάρκεια της μέρας σιγά - σιγά

Πριν χρησιμοποιήσουμε κάποιο βότανο πρέπει να ενημερώσουμε τον γιατρό μας για αυτό πηγαίνοντας του μια λίστα με τα φάρμακα που παίρνουμε και λέγοντας τους τον λόγο που θέλουμε να πάρουμε.
 
Κείμενο Εμμανουήλ

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Ελιά φαρμακευτικές ιδιότητες

  1. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί στην Ελλάδα δεν αντιδράμε σε όλα αυτά που συμβαίνουν? Υπάρχουν πολλές απόψεις για αυτό. Η αγαπημένη μου είναι ότι μας ψεκάζουν και βλέπω ένα παλικάρι που μου λέει για αυτό γουρλώνοντας τα μάτια και δίνοντας μου τα σημάδια στον ουρανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.