Γεωργία Μυριδάκη και εκλογες

- Γεωργία ασχολείσαι με τις εκλογές από αρκετά μικρή ηλικία σε έχουμε δει σε συνδυασμούς της νέας δημοκρατίας, του ΠΑΣΠ, του ΚΚΕ, καθώς και με τους πειρατές. Πως διάλεξες κάτι τόσο άσχετο?

- Συνδύασα τη νέα δημοκρατία με τα κίτρινα ορειβατικά παπούτσια, που τότε ήταν της μόδας, μια που ταίριαζαν με το μπλε της παράταξης και αργότερα μεταπήδησα στην ΠΑΣΠ, αφού την πρώτη μέρα που πήγα στη σχολή μου, πριν καν κάνω την εγγραφή, τα παιδιά απο εκεί με πλησίασαν λέγοντάς μου "γεια σου, είμαστε φίλοι σου, γράψου στην ΠΑΣΠ". Στο ΚΚΕ το έντεχνο ήταν εκείνο που τράβηξε, αλλά το ξεπέρασα όταν ο Πασχαλίδης μετά τις Βυθισμένες Άγκυρες δεν έβγαλε άλλο δίσκο της προκοπης -- για τους πειρατές όλα ξεκίνησαν στον Ινδικό ωκεανό με ένα μπουκάλι ρούμι. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε εκείνη την ιστορία όμως. Αhoy.

Τίποτα δεν είναι άσχετο, άσχετε. Το να θυμάσαι κάθε φορά απο το ποια είναι η "γραμμή του κόμματος" μέχρι και ποιοι είναι οι "πολιτικοί αντίπαλοι", είναι εξωφρενικά περίπλοκο. Αυτή τη φορά το "τους μισούμε όλους και είτε βγάζουν το σκασμό και συμφωνούν είτε τρώνε ξύλο" έκανε τα πράγματα πιο απλά.
Εξάλλου, πραγματικά, σε τι μπορεί να χρησιμεύσει ένας ανάπηρος; Ποιος αντέχει να βλέπει συνεχώς μπροστά του όλους αυτούς τους πισωγλέντηδες; Εσύ μπορείς να ανεχτείς άλλο την μπόχα των άπλυτων που μας περιτριγυρίζουν; Και φτάνει πια με την καραμέλα "ίσα δικαιώματα" -- oi θέσεις μας ως γυναίκες είναι στην κουζίνα και στο κρεβάτι κι αν πούμε και μια κουβέντα παραπάνω, ας τη φάμε τη σφαλιάρα μας, καλό θα μας κάνει.

- Μας έχετε υποσχεθεί μια νέα Ελλάδα χωρίς μετανάστες αφού αυτοί είναι που μας παίρνουν τις δουλειές... Είναι και οι μαύροι και σε κάποιες περιπτώσεις οι Εβραίοι. Με ποια σειρά θα διωχθούν αυτοί από την Ελλάδα? Θα υπάρχει κάποια προτεραιότητα χρώματος? Δηλαδή θα φύγουν πρώτα οι πιο σκούροι και μετά οι περισσότερο ανοιχτόχρωμοι?

- Αυτό εδώ είναι ένα τεράστιο και πολύ πολύπλοκο θέμα για το οποίο υπάρχουν πολλές ιδέες -- βασικά μόνο σε αυτό το θέμα, τώρα που το σκέφτομαι. Κάποιος πρότεινε να χρησιμοποιήσουμε ως κριτήριο π.χ. τον δείκτη προστασίας των αντηλιακών που θα αγοραστούν το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι όμως συμφώνησαν να συνεχιστεί η μέθοδος "κόβω φάτσες και ρίχνω ξύλο" ως πιο εύκολη. Όλα αυτά αποτελούν όμως ημίμετρα.

Το πρόβλημα είναι πως έτσι και κάποιος υπάρξει μια φορά μετανάστης θα φέρει το στίγμα του μετανάστη για πάντα. Ένα δραστικό μέτρο θα ήταν στα ήδη υπάρχοντα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να στοιβαχτουν όλοι όσοι υπήρξαν μετανάστες τα τελευταία 100 χρόνια και χωρίζοντάς τους σε ομάδες ανά χρώμα ή σωματικά χαρακτηριστικά (ξεκινώντας με τις μεγάλες ποντιακές μύτες) να τεμαχίζονται και με αυτούς να ταΐζονται οι υπόλοιπες ομάδες, εξοικονομώντας με αυτό τον τρόπο και χώρο και φυσικούς πόρους. Το μέτρο με τα δηλητηριώδη αέρια παρόλο που έχει εφαρμοστεί από τον Μεγάλο Ηγέτη, θεωρείται κάπως φλωριά. Γενικά, δεν μας αρέσει να λέμε πολλά λόγια, όλες τις λαμπρές ιδέες μας θα τις θαυμάσουν οι χιλιάδες πολίτες που μας τιμούν στις εκλογές με την ψήφο τους στην πράξη.

- Από το 2003 μέχρι το 2007 είχες εργαστεί σε ένα πρόγραμμα της NASA η ζωή σε άλλους πλανήτες με τρομερή επιτυχία και 2 βραβεία... Η απορία μου είναι : οι εξωγήινοι δεν είναι μαύροι αλλά δεν είναι ούτε λευκοί.... Από το φωτογραφικό υλικό που έχουμε είναι πράσινοι. Πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε? Σαν ανθρώπους η σαν υπανθρώπους?

- Ο σωματότυπος των εξωγήινων και ιδιαίτερα το χρώμα του δέρματός τους, μας δίνει επιτέλους τη λύση στο πρόβλημα των αστικών κέντρων. Βάζοντας διάσπαρτους εξωγήινους στις πλατείες θα έχουμε πόλεις με περισσότερο πράσινο.

Οι θέσεις μας επί του θέματος είναι (κλείνοντας ταυτόχρονα τα στόματα εκείνων που αμφισβητούν τα Χριστιανικά μας πιστεύω) να ξεκινήσουμε σταυροφορίες με σκοπό την κατάκτηση του πλανήτη τους και αφότου εξαλείψουμε τους πράσινους υπανθρώπους που τόλμησαν να μεταναστεύσουν στο σύμπαν μας, να μεταβούν όσοι εθνικιστές επιθυμούν στον τόπο εκείνο που κάποτε άνηκε στους προγόνους μας.

- Παρακολουθούσα ένα ντοκιμαντέρ στο history channel για την ζωή στα καρπάθια. Μετά από 5 λεπτά το άλλαξα γιατί έπαιζε το twilight όπου έντρομος είδα και έναν μαύρο βρικόλακα. Πιστεύεις ότι είναι εφικτό ένας μαύρος να μεταλλαχθεί σε vampire?

- Παρόλο που στους Έλληνες Εθνικιστές δεν αρέσει να βλέπουν ταινίες, θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί θίγεις ένα φλεγον θέμα.

Όλοι όσοι δεν έχουν καθαρότητα στο αίμα τους ή είναι σωματικά ή πνευματικά αδύναμοι και ευάλωτοι, θα μπορούσαν να μεταλλαχθούν σε επικίνδυνα για το έθνος μας vampires.Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος ώστε να απομονωθούν και να θανατωθούν οι κοινωνικές ομάδες που ανέφερα ήδη στην απάντηση της πρώτης ερώτησης, καθώς και άλλες, όπως οι κακοί μαθητές, οι καλλιτέχνες, οι πολύ αδύνατοι, οι μύωπες, οι νεφροπαθείς, οι καρδιοπαθείς, οι ψυχοπαθείς για παράδειγμα -- τόσο καιρό για αυτό το ενδεχόμενο και προς δική μας προφύλαξη βοηθάμε τους ηλικιωμένους να περνούν απέναντι το δρόμο. Μόλις καταφέρουμε να νικήσουμε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα και να βγουμε στην εξουσία, αυτά τα πήγαινε-έλα θα κοπούν και θα έχουν την ανιμετώπιση που τους αξίζει.

- Η κάνναβη όπως ξέρουμε ονομάζεται και μαύρο. Και σίγουρα υιοθέτησε αυτό το όνομα διότι είχε αρνητικές ιδιότητες, όπως το κάπνιζαν οι μεξικάνοι και δούλευαν λιγότερο. Στην Ελλάδα του 2014 πιστεύεις ότι πρέπει να κόψουμε το μαύρο η να του αλλάξουμε το όνομα. Κάτι σαν χρυσή φτέρη η χρυσή ανεμώνη;

- Το να αλλάξουμε το όνομα είναι σαν να αρχίσουμε να αποκαλούμε Γιώργο τον Χασάν -- αυτό όμως δεν αλλαζει το ότι δεν είναι Ελληνας, Τόσες καθαρές λευκές σκόνες υπάρχουν.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:

Η συγκεκριμένη Γεωργία Μυριδάκη λυπάται πολύ για τη συνωνυμία και ξεκαθαρίζει πως αποτάσσεται το ο,τιδήποτε φασιστικό, Παρόλο που θεωρεί πως κάποια πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται έτσι, η απάθεια και ο σταρχιδισμός είναι που -μεταξύ άλλων- γιγαντώνουν τον μύθο τους.

Πιστεύει οτι όλοι οι άνθρωποι, αν και αποτελούνται απο τα ίδια συστατικά, είναι διαφορετικοί και πως εάν αντί να εγκλωβίζονται σε "κατηγορίες" ή καλούπια πνίγοντας αυτή τη διαφορετικότητα, προσπαθούσαν να την εκφράσουν και να την αναδείξουν, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο όμορφος και σίγουρα πιο ενδιαφέρον. Πιστεύει πως εκείνα που ενώνουν τους ανθρώπους όχι μόνο είναι περισσότερα από εκείνα που τους χωρίζουν, αλλά και δεν περιορίζονται μέσα σε σύνορα ή δεν κρύβονται κάτω από (τιμημένα ή μη) χώματα.

Τέλος, η συγκεκριμένη Γεωργία Μυριδάκη προτρέπει να ανακαλύψετε και -γιατί όχι- να αγαπήσετε την διαφορετικότητα την δικιά σας και των γύρω σας, αλλά και να κατανοήσετε πως ο φόβος σε όλα τα επίπεδα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εφεύρεση των βολεμένων, αδρανών και ανασφαλών εαυτών μας.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Γεωργία Μυριδάκη και εκλογες

  1. Εξάλλου, πραγματικά, σε τι μπορεί να χρησιμεύσει ένας ανάπηρος; Ποιος αντέχει να βλέπει συνεχώς μπροστά του όλους αυτούς τους πισωγλέντηδες; Εσύ μπορείς να ανεχτείς άλλο την μπόχα των άπλυτων που μας περιτριγυρίζουν; Και φτάνει πια με την καραμέλα "ίσα δικαιώματα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.