Η πορνογραφία στο διαδίκτυο, κόστος και κέρδος.

Οι περισσότεροι άνθρωποι Βλέπουν το διαδίκτυο σαν ένα ποτάμι που φέρνει χρήματα. Δεν λέω στο διαδίκτυο υπάρχουν και παίζονται πολλά χρήματα και όλα παίζονται από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο όπως και τα κλικ που κάνεις. Αυτό που δυσκολεύετε να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι αυτά τα χρήματα αφορούν ακόμα περισσότερους ανθρώπους με αποτέλεσμα παρά πολύ άνθρωποι να παίρνουν λίγα χρήματα. Για παράδειγμα είμαστε 10.000.000 έλληνες και υπάρχουν 38.000.000 ελληνικές σελίδες άσχετα αν αυτές έχουν διασαφήσεις η όχι επηρεάζουν το τζίρο μιας σελίδας αφού απορροφούν τον χρόνο του επισκέπτη. Πολλά site έχουν στραφεί προς την πορνογραφία η αλλιώς την βραδινή επισκεψιμότητα για αυτόν τον λόγο άλλα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν καταφέρει κάτι.

Ας κάνουμε μια αναφορά σε μερικά πράγματα που χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή για αυτούς που δεν είναι μέσα στα πράγματα. Οι ώρες που οι σελίδες έχουν τις περισσότερες επισκέψεις είναι από της 8 το απόγευμα μέχρι της 11 το βράδυ και ονομάζονται ώρες traffic. Από της 10 το βράδυ μέχρι της 3 το πρωί είναι οι black οι ώρες που έχουν την περισσότερη επισκεψιμότητα οι σελίδες των πειρατών. Αυτές που μπαίνεις και ψάχνεις να δεις η να κατεβάσεις κάποια ταινία. Η ζώνη από της 2 μέχρι της 4 το πρωί είναι η νυχτερινή και αφορά τις σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Οι πρωινές μετά με τις συνταγές η μεσημεριανές οι εκπαιδευτικές και πάει λέγοντας. Όλοι αυτοί με καθαρό διαφημιστικό πρόγραμμα βγάζουν 1ε κάθε 1000 επισκέψεις. Όταν λέμε καθαρό διαφημιστικό πρόγραμμα σημαίνει ότι δεν θα σου πεταχτεί μια διαφήμιση από το πουθενά στην οθόνη δεν θα περιμένεις 10 δευτερόλεπτα μπροστά σε μια διαφήμιση για να δεις αυτό που θες και ασφαλώς το περιεχόμενο της διαφήμισης δεν θα είναι πορνογραφικό η θα έχει σχέση με τζόγο. Γιατί μετά το 1ε ανά 1000 επισκέψεις γίνεται 2.5ε ανά χίλιες επισκέψεις. Και τέλος τα συνδρομητικά που εκεί ο κάθε ένας κτυπάει ότι πιστεύει πως πρέπει να χτυπήσει. Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας για να δούμε που χάνετε αυτό το κέρδος.

Ναι η πορνογραφία φέρνει επισκεψιμότητα και οι διαφημίσεις πορνογραφικού περιεχομένου αποδίδουν μεγαλύτερο κέρδος αλλά η καλή εποχή έχει περάσει. Όχι ότι τώρα δεν έχουν επισκεψιμότητα, έχουν περισσότερο από κάθε άλλη εποχή απλά είναι απίστευτα πολλές. Φτάνει να σκεφτείς ότι κάθε μεγάλη εταιρία πορνογραφικού περιεχομένου διαχειρίζεται από 5 ως 50 σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου που παραπέμπουν η μια στην άλλη. Ας ξεκινήσουμε από το απλό βίντεο μέτριας ποιότητας. Για να πληρώσεις ένα μοντέλο να σου κάνει ένα τέτοιο βίντεο χρειάζεσαι 600$ σε μέτρια κατηγορία. Αν το αγοράσεις έτυμο με τα δικαιώματα του θα σου βγει κάπου στα 1000$ 1500$και θα σου αποδώσει κατά μέσω όρο στην ποιότητα του 1 με 2 εκατομμύρια επισκέψεις. 2500ε - 5000ε. Φαινομενικά είναι μια καλή επένδυση αλλά είναι τα χρήματα που θα αποδώσει το βίντεο σε όλη του την πορεία. Όταν εσύ το ανεβάσεις εγώ θα στο κλέψω ακόμα και αν ξέρεις να το προστατέψεις και θα το βάλω στην δική μου σελίδα. Το κέρδος μου σαν κλέφτης θα το δούμε πιο κάτω. Σκοπός σου είναι να το δημοσιεύσεις και να κάνει το μπαμ τόσο γρήγορα ώστε να βγάλεις τα χρήματα του την πρώτη μέρα και μετά να το έχεις απλά να σου αποδώσει κάποια επισκεψιμότητα όσο εσύ κοιτάζεις την επόμενη επένδυση αλλά πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό?
  Για να φτιάξεις όνομα σε μια τέτοια αγορά με τόσο πολλά ονόματα χρειάζεσαι ένα τρομερό κεφάλαιο και ένα τρομερό ρίσκο. Πρέπει να έχεις πολλά βίντεο με πνευματικά δικαιώματα κάτι που θα σου επιτρέπει να κινείσαι νόμιμα και οι ενδιαφερόμενοι να ξέρουν ότι θα δουν κάτι καινούριο σε εσένα. Και προπάντων να μπορείς να μεταπουλήσεις το υλικό σου. Όσο για εμένα που θα στο κλέψω... Αν υποθέσουμε ότι έχω φτιάξει την τέλεια σελίδα, εύκολη στην χρήση και πολύ δυνατό SEO που η πορνογραφία το χρειάζεται ακόμα. Για κάθε βίντεο που θα κλέβω θα έχω έναν επισκέπτη την μέρα κατά μέσο όρο. Δηλαδή χρειάζεται να κλέψω 10.000 βίντεο για να έχω 25ε σταθερό κέρδος την μέρα πρέπει να πληρώνω 250ε τον χρόνο από αυτά τα χρήματα για να φιλοξενούν το περιεχόμενο μου και για όλο αυτό θα είμαι τόσο παράνομος που αν με βρουν και μου κάνουν μήνυση δεν καθαρίζω με λιγότερα από 10 χρόνια φυλακής. Εκτός αν πληρώσω την αποζημίωση στους μηνυτές μου και δεν θα φτάσουν μόνο 1000$ ανά βίντεο αλλά και τόσα να ήταν το ποσό φτάνει στα 10.000.000$ και πρόσεξε για ένα κέρδος 25ε την μέρα... Σίγουρα δεν θα σου κάνουν όλοι μήνυση αλλά όπως ανέφερα και πιο πάνω η κάθε εταιρία ελέγχει πολλά τέτοια site οπότε το 10% σίγουρα θα μου κάνει μήνυση.

Που απευθύνεσαι για να αγοράσεις βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου? Πρώτα από όλα αποφεύγεις ανθρώπους που εκμεταλλεύονται ανθρώπους. Δεν έχουν άδεια δεν έχουν πνευματικά δικαιώματα και είναι σαν να πληρώνεις για να το κάνεις παράνομα οπότε 2 φορές λάθος με την διαφορά ότι δικαστικά θα σου καταλογίσουν κάτι περισσότερο. Καλή και σοβαρή δουλειά σε προσιτή τιμή θα βρεις στο los angeles αρχικά βλέπεις τα μοντέλα μετά ζητάς από τον παράγωγο τι θες αυτός το λέει στα μοντέλα και αν αυτά συμφωνούν σου στέλνουν μια τιμή. Πληρώνεις κάποια χρήματα προκαταβολικά και παίρνεις το βίντεο που ζήτησες το βλέπεις και μετά στέλνεις τα υπόλοιπα χρήματα για να πάρεις τα πνευματικά δικαιώματα. Μια απλή φωτογράφιση κοστίζει 350$ μόνο για το μοντέλο, αναφέρομαι σε μεσαία κατηγορία και το βίντεο κάπου στα 700$ πέρα από αυτά τα χρήματα πληρώνεις ενδυματολόγο κομμωτή φωτογράφο αισθητικό.

Βάση λογικής... Δεν θα κάνεις τίποτα με 10 βίντεο στην πραγματικότητα θα αρχίσεις να υπάρχεις μετά τα 100 είναι μια επένδυση που αν ξεχωρίσεις μπορείς να βγάλεις αρκετά χρήματα αλλά... Θέλει μεγάλο οικονομικό ρίσκο και οι πιθανότητες να μη κάτσει είναι αρκετές. Ότι και αν κάνεις να το κάνεις με επαγγελματίες και όχι ανθρώπους που έχουν εκμεταλλευτεί δεν σε συμφέρει ούτε οικονομικά ούτε ηθικά. Καλή τύχη.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Η πορνογραφία στο διαδίκτυο, κόστος και κέρδος.

  1. Οι περισσότεροι άνθρωποι Βλέπουν το διαδίκτυο σαν ένα ποτάμι που φέρνει χρήματα. Δεν λέω στο διαδίκτυο υπάρχουν και παίζονται πολλά χρήματα και όλα παίζονται από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο όπως και τα κλικ που κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.