Διακοπές με το ταίρι των ονείρων σου...

  Έφτασε η στιγμή που θα σπαταλήσεις το αραχνιασμένο κομπόδεμα σου για να οργανώσεις ένα διάλυμα από την μίζερη ζωή σου? Είσαι στο κατάλληλο περιοδικό αλλά δεν είσαι εδω για αυτόν τον λόγο... Δεν πειράζει και πάλι εμείς είμαστε εδω ! Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι δεν βρήκες κάτι αξιόλογο να σε συνοδέψει ίσως να μη βρήκες γενικά τίποτα και είσαι εδω. Σε όποιο διαστημικό μωρό και αν πρόσφερες δωρεάν διακοπές σε κοιτούσε με ένα κατά 80% απελπισμένο και 20% τρομαγμένο βλέμμα όπως το μπακουρι στον καθρέφτη σου. Οκ αυτοχαστουκίσου δυο φορές μιας και υπάρχει αυτή η απόσταση μεταξύ μας και πάρε την ζωή τα χέρια σου. Το πρώτο που θα κάνεις είναι να δεις τι είσαι σε θέση να ξοδέψεις για να πας κάπου. Το δεύτερο είναι να διαλέξεις που θες εσύ να πας, πάντα με το τι σηκώνει η τσέπη σου όπως είδαμε και στο βήμα 1. Και τέλος με ποιο απίστευτο μωρό θα πας... Άσχετα αν αυτό που θα διαλέξεις θα είναι αρσενικού η θηλυκού φύλλου θα σου κοστίσει τα εισιτήρια του, όπως θα γινόταν με κάθε μωρό και φυσικά τα έξοδα του. Το έχεις μέχρι εδω? Αν ναι πέρασε στην επόμενη παράγραφο αν όχι βγες και κάνε μια προσπάθεια με τους πρώην συντρόφους σου.

Έφτασε η ώρα που θα διαλέξουμε με ποιον σύντροφο θέλουμε να πάμε διακοπές και αφού η ιστορία θα γραφτεί σε μια ολιγοήμερη περιπέτεια τότε το πρώτο πράγματα που θα κοιτάξουμε είναι η εμφάνιση. Και σε δεύτερη μοίρα θα αφήσουμε την κουλτούρα... Θα μπεις σε αυτήν την σελίδα και θα κάνεις εγγραφή, μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας το facebook οπότε είναι εύκολο. Στην συνέχεια θα διαλέξεις σύντροφο ανάμεσα στα δυο φύλλα. Αν δεν κάνεις εγγραφή θα μπορέσεις να περιηγηθείς μόνο στις 2 από τις 1000 περίπου σελίδες. μιλάμε για τρελό υλικό... Αφού έχεις γραφτεί και έχεις βρει τι σου αρέσει. Και προπάντων είσαι σίγουρος για αυτό που πας να κάνεις πρέπει να πληρώσεις κάποιους πόντους στην σελίδα για να μπορέσεις να επικοινώνησες με αυτό που σε ενδιαφέρει. Θα σου προτεινο να μην ανοιχτείς πολύ περιορίσου στο χαμηλότερο κόστος και πες ότι έχεις να πεις από το πρώτο μήνυμα.

Πχ: Σε είδα που άρεσες εσύ και οι απόψεις σου και θέλω να πάμε μαζί διακοπές στην αργεντινή. Η ημερομηνία που είμαι διαθέσιμος είναι 20 Οκτώβριου. Τι λες? Απλά και γρήγορα

Αν τώρα αυτή η αυτός δεχτεί Θα του στείλεις προκαταβολικά τα χρήματα για το ταξίδι. Δεν είμαι σίγουρος για το τι μέτρα έχει λάβει η σελίδα πάνω σε αυτήν την διαδικασία αλλά λογικά κάτι θα έχει σκεφτεί... Παλιότερα που την είχαμε δοκιμάσει για να γράψουμε ένα άρθρο για το πως λειτουργεί έγιναν όλα κανονικά. Τώρα αν δεν θες να δώσεις αυτά τα χρήματα προκαταβολικά στην ίδια σελίδα θα δεις και άτομα που θέλουν να σου γνωρίσουν την χώρα τους. Σε αυτήν την περίπτωση απλά πας και πληρώνεις όλα τα έξοδα. Και που είσαι μαν... Καλές διακοπές !!!

Κείμενο Εμμανουήλ

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Διακοπές με το ταίρι των ονείρων σου...

  1. Έφτασε η στιγμή που θα σπαταλήσεις το αραχνιασμένο κομπόδεμα σου για να οργανώσεις ένα διάλυμα από την μίζερη ζωή σου? Είσαι στο κατάλληλο περιοδικό αλλά δεν είσαι εδω για αυτόν τον λόγο... Δεν πειράζει και πάλι εμείς είμαστε εδω ! Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι δεν βρήκες κάτι αξιόλογο να σε συνοδέψει ίσως να μη βρήκες γενικά τίποτα και είσαι εδω. Σε όποιο διαστημικό μωρό και αν πρόσφερες δωρεάν διακοπές σε κοιτούσε με ένα κατά 80% απελπισμένο και 20% τρομαγμένο βλέμμα όπως το μπακουρι στον καθρέφτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμμανουηλ σε μια παλαιοτερη αναρτηση σου εδω μεσα ειχες γραψεις για τ χρηματιστηριο μεσω ιντερνετ..που μπορω να σε ρωτησω καποια πραγματακια αν εισαι διαθεσιμος βεβαια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.