Με ποιο game να ασχοληθώ ?

Ίσως να υπάρχουν εκατομμύρια επιλογές για αυτό θα αναφέρουμε τα δημοφιλέστερα και κάποια πραγματικά έξυπνα game που μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή. Αλλά και οι δυο έννοιες είναι σχετικές, για παράδειγμα στην Ελλάδα μπορεί το δημοφιλέστερο να είναι το lol αλλά στο texas είναι το wow και για αυτό θα δούμε την φήμη τους σε παγκόσμια κλίμακα. Το ενδεχόμενο κάποια game να σου αλλάξουν την ζωή... ναι να στην φτιάξουν η και να στην χαλάσουν όπως όλα τα πράγματα που έχεις γύρο σου.
 Θα σου δώσω ένα παράδειγμα με το νερό που τρέχει απεριόριστα από την βρύση σου και θα υποθέσουμε ότι αυτό είναι εντελώς καθαρό, πιο καθαρό δεν γίνετε. Αρχικά το χρειάζεσαι για να ζήσεις αλλά αν καταφέρεις να κατεβάσεις 20 litra σε μια μέρα τότε πέθανες. Δεν θα σκάσεις που ίσως και να σκάσεις αν ξεχάσεις ότι υπάρχει τουαλέτα αλλά θα πεθάνεις από δηλητηρίαση. Γενικά η υπερβολή είναι επικίνδυνη όχι τα game. Και δεν θα πω ότι τα game είναι καλύτερα από την τηλεόραση είναι σαν να σου λέω ότι ένα ποτήρι γάλα είναι καλύτερο από μια δόση ηρωίνης είναι πράγματα που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες. Τα game συνήθως σε κάνουν εξυπνότερο και μειώνουν την βία αλλά πάντα υπάρχει ένα μέτρο για τον κάθε ένα μας ξεχωριστά καλό είναι να μη το ξεπεράσουμε.




Τα δημοφιλέστερα game τώρα αρχές του 2015

1) League of Legends
2) Hearthstone: Heroes of Warcraft
3) Dota 2
4) Counter-Strike: Global Offensive
5) Minecraft
6) Diablo III: Reaper of Souls
7) FIFA 15
8) DayZ
9) The Order: 1886
10) RuneScape
11) H1Z1
12) World of Warcraft: Warlords of Draenor
13) StarCraft II: Heart of the Swarm
14) World of Tanks
15) Destiny
16) Call of Duty: Advanced Warfare
17) The Binding of Isaac: Rebirth
18) Music
19) Heroes of the Storm
20) Grand Theft Auto V

Ποιος είναι ο λόγος να ασχοληθείς με κάποιο game που είναι δημοφιλής? αυτό είναι στην περίπτωση που θέλεις να βγάλεις κάποιο κέρδος από αυτό όπως έχουν γράψει και παλιότερο άρθρο

δες το άρθρο εδω

από αυτή την λίστα έχω παίξει τα 3/4 και τα έχω δει όλα. αυτά που προτείνω είναι αυτά που αρέσουν σε εμένα. Χωρίς να υπάρχει κάποια φόρμουλα σύγκρισης από πίσω. Αν και πιστεύω ότι μπορώ να φτιάξω ένα ψυχολογικό τεστ που να το απαντάς και να σου βγάζει μια λίστα παιχνιδιών, βάση με αυτά που απάντησες πάντα.

Πρώτα από όλα προτείνω το World of Warcraft που είναι στην θέση 12.
Παίζω σχεδόν 10 χρόνια και ακόμα έχει να μου πει καινούρια πράγματα. Είναι από τα παιχνίδια που όταν βγάζουν νέα έκδοση εξελίσσονται πραγματικά σε επίπεδο που σε κάνουν να ξανά χάσεις την μπάλα.

Μετά το  Minecraft που είναι στην θέση 5
Την πρώτη φορά που το είδα στα δημοφιλέστερα πριν ένα δυο χρόνια πραγματικά απορούσα τι κάνει εκεί. Τα γραφικά του ήταν μέτρια για την δεκαετία του 80 ώσπου ο φίλος μου ο Τολ μου εξήγησε τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι και μου ανατίναξε το μυαλό όταν ολοκλήρωσε λέγοντας μου ότι ο κόσμος του είναι άπυρος. Δεν τελειώνει πουθενά απλά περπατάς και αυτός δημιουργείτε !!! Το αγόρασα την ίδια μέρα από την ιστοσελίδα τους και άρχισα ακούγοντας τον ΖΟΚ να μου δίνει οδηγίες ! Αξίζει να δεις το game μέσα από τα βίντεο του.

Grand Theft Auto V τελευταίο στην λίστα αλλά πραγματικά έχει τα περισσότερα ρεκόρ πολώσεων.
Grand Theft Auto άρχισα να παίζω από το την πρώτη έκδοση. Ήταν τραγική ακόμα και για την εποχή του ( εποχή ps1 ) αλλά μπορούσες να διακρίνεις ότι έχει να προσφέρει πράγματα. Στο liberty city άρχισε να στρώνει κάπως( εποχή ps2 ) . Στο san andreas άρχισε να λέει στον κόσμο ότι δεν είναι απλά ένα παιχνίδι . Και τώρα έσκασε η βόμβα Grand Theft Auto V. Όταν κυκλοφόρησε ήμουν στο gamehouse undead στην Θεσσαλονίκη. Το είδα αλλά δεν το χάρηκα όσο ήθελα.

Hearthstone στην δεύτερη θέση
Δεν είναι από αυτά που θα πεις ουαου! είναι καλό για μια δυο ώρες το πολύ και λίγο καλύτερο τώρα που μπορείς να παίξεις και σε tablet. Βασικά σου δίνει κάτι αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για αυτό οπότε για εμένα είναι από τα παιχνίδια που θα το επισκεφτώ μια φορά την εβδομάδα άντε δυο.

Πέρα από την λίστα.

Ένα όμορφο game είναι το sims. Τώρα το 2015 έχει κυκλοφορήσει το sims4 αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για αυτό. Το sims3 είναι ολοκληρωμένο και πραγματικά αξίζει τον κόπο. Άρχισα από το sims1 σε windos 98, απλά είχα πάει το pc μου για φτιάξιμο και μια φίλη μου έδωσε το laptop της με το sims μέσα.

Το secondlife είναι από αυτά που μπορούν να σε φτιάξουν και να σε καταστρέψουν. Σκέψου μόνο ότι τα χρήματα του παιχνιδιού αντιστοιχούν σε πραγματικά χρήματα. Μπορείς δηλαδή να κάνεις ανάληψη από την τράπεζα στην γειτονιά σου τα χρήματα που έβγαλες μέσα από το παιχνίδι. Και ευτυχώς μπορείς να παίξεις χωρίς να πληρώσεις. Άρχισα ναι παίζω sl τέσσερα χρόνια αφού είχε κυκλοφορήσει, τώρα απλά μπαίνω για να πάρω ένα μικρό κέρδος που έχουν τα αντικείμενα που είχα φτιάξει τότε.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.