POVERO η ιστορία

Μου τράβηξε την προσοχή η ιστορία του POVERO και είπα να γράψω μια μικρή παράγραφο. Ένα ασήμαντο αφιέρωμα σε αυτόν ώστε να μείνει η ιστορία του για πάντα στην σελίδα μας. Μιας και ο ίδιος ίσως να μην έχει αρκετές μέρες μπροστά του. Βλέπετε βγήκε ξανά στους δρόμους και θα είναι πραγματικά θαύμα αν ζει σήμερα και ακόμα μεγαλύτερο αν ζει και αύριο. Ο δρόμος για τα αδέσποτα είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. έλλειψη φαγητού και τροφής, αρρώστιες, αυτοκίνητα, άνθρωποι που πέρασαν δύσκολη μέρα και σήκωσαν ένα ξύλο η μια πέτρα να τον χτυπήσουν. Μιας και ο αδύναμος χαρακτήρας δεν τους επιτρέπει να ξεσπάσουν εκεί που πραγματικά χρειάζεται και αναζητούν κάποιο αδέσποτο. Γενικά κάτι που να μην αντιδράσει γιατί η προσωπικότητα τους και η νοημοσύνη τους δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην αντίδραση των πραγμάτων και καταφεύγουν στην βία. Και ακόμα χειρότερα άνθρωποι που έχουν περάσει στην σχιζοφρένια, 9 στους 10 από αυτούς που δηλητηριάζουν τα ζώα. Τώρα πια έχει αποδεχτεί και επιστημονικά αλλά δεν νομίζω υπήρχαν και αμφιβολίες πάνω σε αυτό. Γενικά ο POVERO στάθηκε πολύ τυχερός... Αν ήταν στοίχημα δεν θα ποντάριζες πάνω του. Ο δρόμος τον είχε κυριολεκτικά διαλύσει. Αλλά ας δούμε την ιστορία του ακριβός όπως δημοσιεύτηκε στο face book.


Τον Povero, τον συναντήσαμε πριν λίγες ημέρες στη πλατεία Δηλεσίου & αντικρύσαμε εικόνες που σοκάρουν. Είναι γεμάτος ανοιχτές πληγές που αιμορραγούν & κομμάτια ολόκληρα δέρματος κρέμονται από το κορμάκι του. Σε κάθε του βήμα ξύνεται ασταμάτητα & το βλέμμα του μαρτυρά απόγνωση. Κάποιοι μας είπαν ότι το θέαμα τους προκαλεί αηδία & ότι η μόνη λύση για να "ξεβρωμίσει" ο τόπος από αυτό το "σίχαμα" είναι να το σκοτώσουν. Τον Povero τον μεταφέραμε σήμερα στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία Κορωπίου, όπου έγιναν εξετάσεις αίματος & βγήκε θετικός σε ερλίχια και καλααζάρ 1/1600!!!.Ξεκίνησε θεραπεία για την ψώρα, έγινε εσωτερική αποπαρασίτωση & νοσηλεύεται για να ολοκληρωθεί η θεραπεία. Τα έξοδα για τις εξετάσεις, τη φαρμακευτική αγωγή & τη νοσηλεία του αναμένονται πολλά. Θα γνωρίζουμε το ακριβές ποσό σε λίγες ημέρες. Ζητάμε την οικονομική σας στήριξη για να ζήσει ο Povero.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1/3/12:

Ο Povero θα κάνει θεραπεία στην φιλοζωική για 2 μήνες.Τον πρώτο μήνα θεραπεία ψώρας-ερλίχειας κ τον επόμενο Καλααζάρ.Το κόστος έχει ως εξής:
250 € η νοσηλία για κάθε μήνα= 500 €. Επίσης 170 € το φάρμακο για το καλααζάρ συν διάφορα μικροέξοδα, σύνολο περίπου 700 €!!!
Χρειάζεται την βοήθειά σας. Μην τον αφήσετε χωρίς ελπίδα....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7/3/2012


Η διάθεση του Povero έχει βελτιωθεί πολύ. Μας έκανε χαρές & μας έδινε το χεράκι του.Έχει μια μικρή βελτίωση ως προς την ψώρα, αλλά έχουμε ακόμα "δρόμο". Νιώθει ασφαλής & ήρεμος & σας χαιρετάει, λέγοντας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη & τη στήριξή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5/4/2012

Το ποσό που χρειαζόταν για τις εξετάσεις, την αγωγή και τη νοσηλεία του POVERO συμπληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας. Ο μικρός έχει την ευκαιρία να ζήσει χαρούμενος & υγιής, επειδή εσείς τον λατρέψατε & πιστέψατε σ΄αυτόν.
Στις 24 Απριλίου ολοκληρώνεται η αγωγή του & θα φύγει από τη Φιλοζωική Κορωπίου. Θα χρειαστεί φιλοξενία & ακόμη καλύτερα υιοθεσία, γιατί ο POVERO δεν μπορεί να επιστρέψει στους δρόμους... αλλιώς όλη η προσπάθειά μας θα πάει χαμένη. Παρακαλούμε προωθήστε το αστέρι μας για να βρει επιτέλους το σπίτι που του αξίζει σε πείσμα όλων όσοι ήθελαν να τον δουν νεκρό. Η ελπίδα για τον POVERO είναι ακόμα ζωντανή & οφείλεται αποκλειστικά σ΄εσάς!!!!

Θα παρακαλούσαμε τους φίλους της ομάδας που έχουν καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για τον POVERO να μας ενημερώσουν με μήνυμα.Σας ευχαριστούμε όλους!!

Και μετά από αυτά θα ξανά βγει στον ίδιο δρόμο. Γιατί δεν είχε την τύχη να υιοθετηθεί. Δεν τον ευνοούν οι φωτογραφίες βλέπετε. Αν και έχει καταπληκτικό τρίχωμα που το πολύ σε τρις μήνες θα δήξει. Αλλά δεν είναι μια φωτογραφία είναι κάτι που μπορεί να σε αγαπήσει περισσότερο από όσο αντέχεις και από χθες έχασε τις ελπίδες του. Όπως και οι παραπάνω ενημερώσεις δεν είναι απλές ενημερώσεις. Είναι άνθρωποι που έτρεξαν για να τον κρατήσουν ζωντανό. Άνθρωποι που πλήρωσαν για να έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν έχεις κάτι καλό να του προσφέρεις, όπως αγάπη ένα χάδι λίγα παιχνίδια, παρ τον σπίτι σου ! έχει περάσει αρκετά ως τώρα. Αν δεν μπορείς να τον φιλοξενήσεις μπες στην σελίδα  του και κοινοποίησε τον ποτέ δεν ξέρεις ίσως η κοινοποίηση σου τον σώσει. Θα τον βρεις εδω


Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.