ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ

Η Ανθρωπότητα είναι ένα μέρος που πήρε την ονομασία του από τον τεράστιο αριθμό των κατοίκων του ,που είναι γύρω στα 10 δισεκατομμύρια Πού βρέθηκαν αυτοί οι κάτοικοι ερευνάται ακόμα, και δεν πρόκειται ποτέ να λυθεί. Σε αυτό το μέρος λοιπόν οι καταστάσεις αλλάζουν κατά καιρούς. Λογικό από τη στιγμή που μιλάμε για χιλιάδες διαφορετικά είδη που κατοικούν στο ίδιο μέρος. Πόσο ίδιο να μείνει κάτι;
Ήταν εποχές που τα πράγματα ήταν ήρεμα, οι άνθρωποι ήταν άνθρωποι και η ανθρωπιά είχε την τιμητική της. Οι κάτοικοι της ανθρωπότητας αγαπούσαν ο ένας τον άλλο. Είχαν αλληλεγγύη μεταξύ τους, υποστηρίζονταν όταν ήταν αναγκαίο. Με τα χρόνια αυτό το σχετικά ήσυχο τοπίο άρχισε να αλλάζει. Εντάξει δεν ήταν και παράδεισος, αλλά δεν ήταν και κόλαση.
Φταίει η τεχνολογία, φταίνε τα παιδιά θαύματα που ηθελημένα και μη διάλεξαν λάθος στρατόπεδα, φταίει η ίδια η ανθρώπινη ψυχή, το μυαλό που μας δόθηκε χωρίς οδηγίες χρήσης και κάποια πράγματα το σαλεύουνε, γιατί σκαλώσαμε σχετικά με το πώς δουλεύει;
Φταίνε όλα αυτά σίγουρα. Το θέμα όμως δεν είναι οι αιτίες και οι αφορμές. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Γιατί αυτή τη στιγμή της ανθρωπότητας, το αποτέλεσμα μόνο μετράει.
Αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα δεν είναι ενωμένη, κι αν όχι όλη ούτε καν κάποια μικρά κομμάτια της. Η αλληλεγγύη εξαφανίζεται σταδιακά. Προσπαθεί να επιβιώσει. Από σύνολο έγινε μονάδες. Από ενωμένους στρατιώτες κατέληξε σε ελεύθερους σκοπευτές. Σημαδεύουν και πυροβολούν οι άνθρωποι, και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το κάνουν στο είδος τους, στους ίδιους με αυτούς. Το κάνουν και σε άλλα είδη που δεν έχουν την ικανότητα να αντιδράσουν, γιατί δεν έχουν μυαλό. Στήνονται, σημαδεύουν, πυροβολούν. Θα πεις: « δεν είναι όλοι έτσι» Θα πω: « δεν έχει σημασία αν είναι όλοι, αυτό που μετράει είναι πιο απλό. ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Τα ζώα σκοτώνονται μεταξύ τους μόνο όταν πεινάνε. Όταν είναι χορτάτα δεν πειράζουν. Ο άνθρωπος ακόμα και όταν είναι χορτάτος πειράζει. Δεν χορταίνει ποτέ.
Γιατί; Γιατί μπορεί! Καλώς ή κακώς! Μπορεί και καλώς αλλά δεν το συνηθίζει. Αν το συνήθιζε όμως: Πόσο διαφορετικό θα ήταν το μέρος που ζούμε αν γύρω μας δεν υπήρχαν ελεύθεροι σκοπευτές να μας σημαδεύουν;


Άλφα-πι

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ

  1. Η Ανθρωπότητα είναι ένα μέρος που πήρε την ονομασία του από τον τεράστιο αριθμό των κατοίκων του ,που είναι γύρω στα 10 δισεκατομμύρια Πού βρέθηκαν αυτοί οι κάτοικοι ερευνάται ακόμα, και δεν πρόκειται ποτέ να λυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.