Πως θα πίνουμε περισσότερο νερό σε καθημερινή βάση με πέντε βήματα

Το πρώτο που θα κάνουμε είναι να κατανοήσουμε το γιατί πρέπει να πίνουμε περισσότερο νερό. Και εδω θα βρούμε πολύ υλικό για να μας ωθήσει να το πράξουμε. Αν θέλουμε να είμαστε εξυπνότεροι το νερό είναι ένα βήμα. Αν θέλουμε να είμαστε ομορφότεροι το νερό είναι ένα βήμα. Αν θέλουμε να είμαστε υγιής το νερό είναι ένα βήμα. Αν θέλουμε να είμαστε πιο αδύνατοι το νερό είναι ένα βήμα. Αν θέλουμε να έχουμε περισσότερη ενέργεια το νερό είναι ένα βήμα. Το νερό είναι ένα βήμα σε πολλά που ίσως θέλουμε να κάνουμε και είναι σε τόσα που το νερό θεωρείται level. Αν θέλουμε να ανεβάσουμε το σώμα και το μυαλό μας ένα επίπεδο τότε η σωστή ποσότητα νερού είναι το πρώτο που πρέπει να εφαρμόσουμε. Ας δούμε κάποιους τρόπους που θα μας βοηθήσουν να πιούμε περισσότερο νερό.

Πως θα πίνουμε περισσότερο νερό σε καθημερινή βάση, βήμα πρώτο


Αφού δούμε την ελάχιστη ποσότητα νερού που πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινά ( υπάρχουν μετρητές στο τέλος του άρθρου ). Θα χωρίσουμε αυτήν την ποσότητα σε μικρά μπουκάλια. Αν για παράδειγμα τα λύτρα που χρειαζόμαστε χωρίζονται σε πέντε μπουκάλια και εμείς έχουμε 10  διαθέσιμες  ώρες την μέρα θα πίνουμε ένα μπουκάλι κάθε δυο ώρες. Το καλύτερο είναι να τα μοιράσουμε σε όλη την διάρκεια της μέρας αλλά χωρίς να χαλάμε τις ώρες που κοιμόμαστε για να πιούμε νερό. Ο ύπνος έχει και αυτός τα καλά του που θα τα δούμε σε ένα άλλο άρθρο.

Πως θα πίνουμε περισσότερο νερό σε καθημερινή βάση, βήμα δεύτερο


Είναι καλό να έχουμε συνεχώς μαζί μας νερό. Για παράδειγμα αν βγούμε για ψώνια και ξέρουμε ότι θα κάνουμε δυο ώρες ( ένα μπουκάλι νερού ) εμείς θα έχουμε μαζί μας δυο μπουκάλια. Ακόμα και αν το ένα από τα δυο δεν το χρησιμοποιήσουμε. Καλύτερα να το κουβαλάμε χωρίς λόγο παρά να μη το πιούμε για κάποιο λόγο.      
         

Πως θα πίνουμε περισσότερο νερό σε καθημερινή βάση, βήμα τρίτο


Καλό είναι να αντικαταστήσουμε τα περισσότερα αν όχι όλα από τα καθημερινά υγρά που καταναλώνουμε με το νερό. Στην περίπτωση που θέλουμε ένα καλό σώμα και ένα καθαρό μυαλό τότε καλό είναι να πίνουμε μόνο νερό. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσουμε το αλκοόλ και τον καφέ με αυτό... Αλλά ακόμα και αν το βλέπουμε ακατόρθωτο μια φιλότιμη προσπάθεια να αντικαταστήσουμε ένα μέρος αυτών θα μας φέρει αποτελέσματα.

Πως θα πίνουμε περισσότερο νερό σε καθημερινή βάση, βήμα τέταρτο


Δεν είναι καλό να έχουμε το μυαλό μας στο ρολόι συνεχώς. Προκαλεί άγχος και το άγχος κάποιες από τις χειρότερες αρρώστιες του πλανήτη. Καλό θα ήταν να βάλουμε διάφορες υπενθυμίσεις ώστε να το αφήσουμε να δουλεύει μόνο του, ο κάθε ένας με τον τρόπο του. Μπορείς να το κάνεις με τον υπολογιστή αν περνάς την μέρα σου σε αυτόν. Ακόμα και αν δεν μπορείς υπάρχουν σελίδες που το κάνουν για εσένα. Θα μπορούσε να γίνει μέσω κινητού η κάποιου χρονομέτρου που έχεις ρυθμίσει τις ειδοποιήσεις του στα χρονικά διαστήματα που σε ενδιαφέρουν. Ακόμα και να συνδυαστεί με διάφορες φάσεις της μέρας αν η ρουτίνα μας είναι καλά ρυθμισμένη.

Πως θα πίνουμε περισσότερο νερό σε καθημερινή βάση, βήμα πέμπτο  


Ότι μας δένει στα παλιά είναι οι κακές συνήθειες αλλά μια καλή δεν θα μας αποκόψει από αυτά. Αν το νερό καταφέρει να γίνει μια συνήθεια μας τότε η κατάσταση θα γίνει σχετικά ευκολότερη. Αν πούμε ότι θα καταναλώνουμε ένα ποτήρι πριν από κάθε γεύμα και δυο μετά από αυτό θα εξασφαλίσουμε τουλάχιστον εννέα ποτήρια την μέρα. Μπορεί να σοδιαστεί ακόμα και με τα τσιγάρα που καπνίζουμε η με τα game που ίσως παίζουμε. Θα μπορούσαμε να πίνουμε ένα ποτήρι νερό πριν μπούμε στο pvp και αν χάσουμε σε αυτό να πιούμε 2 ποτήρια νερού. Χώρια που αυτό θα μας παρέχει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε το επόμενο.

Και να μη ξεχνάμε τα αδέσποτα ζώα που ζουν συνεχώς σε μια αναζήτηση τροφής και νερού, ιδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν δεν σε παίρνει για τροφή αρκεί ένα μπολ με καθαρό νερό έξω από το σπίτι. Οι καλές πράξεις επιστρέφονται θες δεν θες.

Πόσο νερό πρέπει να καταναλώνει ένα βρέφος;


Πόσο νερό πρέπει να καταναλώνει ένα παιδί;


Πόσο νερό πρέπει να καταναλώνει ένας ενήλικας;

  

Κείμενο Εμμανουήλ


Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Πως θα πίνουμε περισσότερο νερό σε καθημερινή βάση με πέντε βήματα

  1. Αν θέλουμε να είμαστε εξυπνότεροι το νερό είναι ένα βήμα. Αν θέλουμε να είμαστε ομορφότεροι το νερό είναι ένα βήμα. Αν θέλουμε να είμαστε υγιής το νερό είναι ένα βήμα. Αν θέλουμε να είμαστε πιο αδύνατοι το νερό είναι ένα βήμα. Αν θέλουμε να έχουμε περισσότερη ενέργεια το νερό είναι ένα βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.