Πως θα αντιμετωπίσουμε το στρες

Το στρες μπορεί να έχει διάφορες αιτίες, όπως οικογενειακά προβλήματα, προβλήματα εργασίας, οικονομικές δυσκολίες, η κακή υγεία, ή ακόμα και το θάνατο κάποιου κοντινού σας. Και είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τις αιτίες για να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε από την ρίζα. Θέλω να πω πριν μπω στις ταχτικές ότι είμαι κατά των φαρμάκων και ιδικά αυτών των φαρμάκων. Αλλά ξέρω ότι σε κάποιες, ελάχιστες περιπτώσεις είναι απαραίτητα.

Αντιμετώπιση του στρες με το περπάτημα


Το περπάτημα είναι θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το στρες ευχάριστα. Γιατί τι πιο όμορφο από μια βόλτα στην θάλασσα στο βουνό στην πόλη. Αν μπορέσουμε για ένα διάστημα να το επιταχύνουμε ώστε να φτάσουμε στους 120 - 150 παλμούς για ένα μισάωρο θα είναι καλό αφού ισοδυναμεί με δυο ώρες περπατήματος. Το περπάτημα ( 100 - 150 λεπτών την εβδομάδα ) ανεβάζει το προσδόκιμο ζωής.

Αντιμετώπιση του στρες με τον ύπνο


Ο ύπνος είναι ένας μηχανισμός με τον οποίο το σώμα μας ανακτά και αποκαθιστά τα ενεργειακά του αποθέματα. Αν δεν κοιμόμαστε όσο πρέπει το σώμα μας θα χρησιμοποιήσει το άγχος για να κρατήσει τον εγκέφαλο μας ενεργό. Οι ενήλικες χρειάζονται τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου κάθε νύχτα. Τα μικρά παιδιά και ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας χρειάζονται 9 με 10 ώρες.

Αντιμετώπιση του στρες με φαγητό 


Το άγχος είναι μια αντίδραση του σώματος σε κάτι που διαταράσσει την φυσική του κατάσταση. Η σωστή διατροφή και το νερό έχει αποδειχθεί ότι μπορεί μειώσει σημαντικά το στρες. Και αυτό συμβαίνει γιατί ένα αφυδατωμένο σώμα δημιουργεί κορτιζόλη, μια από τις ορμόνες του στρες. Ξεκίνησε μειώνοντας την καφεΐνη και την κατανάλωση αλκοόλ.

Αντιμετώπιση του στρες με τι βοήθεια του μυαλού


Το μυαλό μας είναι το δυνατό μας σημείο σαν όντα. Μπορεί να κάνει πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί. Χρησιμοποίησε το για να μειώσεις το στρες. Κάνε αναδρομές σε παλιές καλές στιγμές η ονειρέψου. Άσε το σώμα σου ελεύθερο σε μια αναπαυτική καρέκλα η ένα κρεβάτι και βάλε απαλή μουσική για να το βοηθήσεις να ταξιδέψει. Ζούμε ότι σκεπτόμαστε, αποφάσισε τι θες να ζήσεις !

Αντιμετώπιση του στρες με τι βοήθεια του μπάνιου


Γέμισε μια μπανιέρα με ζεστό νερό κλειστά όλα απ έξω. Μείνε εκεί μέσα μέχρι να γίνεις ένα με το νερό και αν αρχίσει να κρυώνει ξανά γέμισε το με ζεστό. Σκέψου ότι για να αποφύγεις το στρες πρέπει να ηρεμήσει το σώμα και το μυαλό. Σε μια μπανιέρα μπορείς να κάνεις και τα δυο. Πόσο δε αν την έχεις γεμίσει με ιδικά άλατα που κοχλάζουν μαζί σου. Προτίμησε κεριά αντί για φως και προμηθέψου αυτά που θα χρειαστείς για τις επόμενες ώρες. Όπως τσιγάρα, νερό κανένα ποτάκι.

Αντιμετώπιση του στρες με τι βοήθεια του μασάζ


Άφησε το σώμα σου στα χέρια των ειδικών. Έχω παρατηρήσει πως όταν η φίλη μου η νταν αρχίζει να κάνει τα μαγικά της στην πλάτη μου όλα τα προβλήματα εξαφανίζονται. Η ντανι ποττερ !!! Ακόμα και ο βελονιστής μου ο λεό κάνει απίστευτα πράγματα με εξαιρετικά γρήγορα αποτελέσματα. Μην αμφισβητείτε τους ειδικούς κάνουν θαύματα.

Αντιμετώπιση του στρες με τι βοήθεια του γραψίματος


Κάνε αυτό που θες και γράψτε τα όλα !!! Ότι είναι να γίνει θα γίνει όπως και να το κάνεις. Αλλά αφού αυτό είναι χάρισμα και όχι ταλέντο που μπορείς να εξασκήσεις τότε δοκίμασε με το κανονικό γράψιμο. Το να γράφεις αυτά που σε ενοχλούν αυτά που σε απασχολούν αυτά που σου αρέσουν βοηθά στην αντιμετώπιση του στρες. Το επαγγελματικό γράψιμο έχει αντίθετα αποτελέσματα. Σκέψου μόνο ότι πρέπει να γράφεις με ορθογραφία.

Αντιμετώπιση του στρες με γιόγκα και διαλογισμό


θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας ενώ παράλληλα η γιόγκα θα δώσει διπλά το αποτέλεσμα χαλάρωσης για να διευκολύνει το άγχος σας.

Αντιμετώπιση του στρες με ψυχική δραστηριότητα


Αποφύγετε την αρνητική σκέψη. Αναγνωρίστε τα θετικά στη ζωή σας και να αρχίσετε να κρατάτε κάποια ισορροπία στη συναισθηματικό σας μητρώο σας. Αποφύγετε να επικεντρώνεστε μόνο τα άσχημα πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, σκεφτείτε τα καλά ! Δες αυτά που έχεις και κάποιοι δεν έχουν. Ξεκίνα την μέρα σου με έναν καλό λόγο στον εαυτό σου. Το πόσο όμορφα είναι τα μάτια του η τα μέλια του.

Αντιμετώπιση του στρες αλλάζοντας ζωή


Ξέρω ότι δεν μας παίρνει όλους να το κάνουμε αυτό. Αλλά αν η κατάσταση που ζεις τώρα δεν είναι αυτό που θες η αυτό που μπορείς να ανταπεξέλθεις μια καλή λύση είναι να φύγεις. Δες τι σε ενοχλεί τι σου αρέσει να κάνεις τι θες να κάνεις βρες την συνταγή βάλε ότι προλαβαίνεις σε μια βαλίτσα και πάρε τον δρόμο που θες εσύ να δεις.


Αντιμετώπιση του στρες με το sex 


Το καλό sex πάντα βοηθά. Εγώ θυμάμαι πριν χωρίσω ρώτησα την κοπέλα μου τι έχει και είναι τσατισμένη και μου είπε ότι φταίει το κακό sex. ε τότε ήξερα ότι με απατάει !!! Το γέλιο βοηθήσει επίσης και το sex με συνδυασμό γέλιου θα κάνει την κατάσταση καλύτερη.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Πως θα αντιμετωπίσουμε το στρες

  1. Το στρες μπορεί να έχει διάφορες αιτίες, όπως οικογενειακά προβλήματα, προβλήματα εργασίας, οικονομικές δυσκολίες, η κακή υγεία, ή ακόμα και το θάνατο κάποιου κοντινού σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.