Πώς θα αντιμετωπίσουμε το hangover με 6 βήματα

Δεν θα ξανά πιω ποτέ. Αν με δείτε να πίνω σκοτώστε με. Όταν με βλέπετε να πίνω πάρτε μου το τηλέφωνο. Αυτά και άλλα όμορφα πράγματα έρχονται στο μυαλό σου όταν ξυπνάς από ένα ισχυρό μεθύσι. Μετά τον πονοκέφαλο και την ζαλάδα βέβαια. Είναι πραγματικά αδύνατον να μετρήσω πόσες φόρες τα έχω πει και πόσες θα τα ξανά πω. Μη μασάς καλή μου μπεκροκανάτα θα το περιορίσουμε όσο γρηγορότερα γίνεται και θα το εξαλείψουμε. Αλλά πρώτα από όλα πήγαινε στον νιπτήρα να χύσεις τον καφέ σου. Μετά από 6 ώρες θα ποιούμε καφέ τώρα νερό και φαγητό.

1) Ο λόγος που μέθυσες και ο λόγος που περνάς ότι περνάς τώρα είναι αποτέλεσμα της αφυδάτωσης. Για αυτό πήγαινε φέρε ένα μπουκάλι νερό και ένα ποτήρι νερό δίπλα σου. Ποιες ένα ποτήρι νερό και συνέχισε το διάβασμα.

2) προσπάθησε να συνδυάσεις για φαγητό κάτι λιπαρό με ψωμί. Μια pizza θα ήταν μια καλή επιλογή. Πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές στο στομάχι μας που θα ανανεώσουν το κακό το πράγμα με αυτό που θα μας ισιώσει. Τώρα ποιες ένα ποτήρι νερό και στην συνέχεια πήγαινε στην τουαλέτα να ξεπλύνεις το πρόσωπο σου.

3) όμορφα αφού φάγαμε ένα καλό πρωινό προϊδεάζουμε τον εαυτό μας για το κυρίως γεύμα που θα είναι μια σούπα και πάμε στο περίπτερο να αγοράσουμε πατατάκια η κάτι ανάλογα αλμυρό για να αποκαταστήσουμε το κάλιο. Αφού ποιούμε ακόμα ένα ποτηράκι νερού. Αν βρούμε και φρούτα στον δρόμο παίρνουμε και από αυτά καλό θα μας κάνουν.

4) Το ποτό προκαλεί ενοχή θυμό κατάθλιψη. Αν το μυαλό μας είναι κλειδωμένο σε αυτά δεν θα αφήσει το σώμα να προσαρμοστεί γρήγορα. Τρώγε πατατάκια εσύ δεν με ενοχλεί. Πρέπει με κάποιον τρόπο να φέρουμε στο μυαλό μας κάτι χαρούμενο και να το διατηρήσουμε. Τουλάχιστον όσο προσπαθούμε να απαλλαγούμε από το hangover. κατέβασε ένα ποτήρι νερό, άσπρο πάτο όπως χθες το βράδυ, και άναψε το θερμοσίφωνο, αν έχεις φυσικό αέριο είσαι οκ.

5) πιες ένα ποτήρι νερό και πήγαινε γεμίσεις την μπανιέρα με ζεστό νερό. Μετά γέμισε το μπουκάλι με το νερό και πάρε το μαζί σου. Κάτσε μια ώρα μέσα στο νερό και προσπάθησε να ποιείς σε αυτό το διάστημα το μπουκάλι.

6) πολύ καλά αν μέχρι τώρα έκανες όσα σου είπα είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έχεις ποιεί 2 λίτρα νερού. Τα οποία δεν φτάνουν αλλά κάνουν αρκετή δουλειά. Κλείσε τα όλα πιες ένα ποτήρι νερού και ξάπλωσε να κοιμηθείς. Αν καταφέρεις να έχεις 4 ώρες ήσυχου ύπνου θα ξυπνήσεις άλλος άνθρωπος. Μη σκέπτεσαι ότι πριν από μια ώρα ξύπνησες η αφυδάτωση θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς εύκολα και ο ύπνος να την αντιμετωπίσεις. Όταν ξυπνήσεις ποιες 2 ποτηράκια νερού και φάε μια σούπα.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Πώς θα αντιμετωπίσουμε το hangover με 6 βήματα

  1. Δεν θα ξανά πιω ποτέ. Αν με δείτε να πίνω σκοτώστε με. Όταν με βλέπετε να πίνω πάρτε μου το τηλέφωνο. Αυτά και άλλα όμορφα πράγματα έρχονται στο μυαλό σου όταν ξυπνάς από ένα ισχυρό μεθύσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.