Πώς να χάσετε βάρος με το νερό

Το να πίνουμε την απαιτούμενη ποσότητα νερού ανάλογα με το βάρος μας θα βοηθήσει να χάσουμε κιλά. Το νερό πέρα από αυτό μπορεί να κάνει την δίαιτα μας να έχει καλύτερα αποτελέσματα αφού βοηθά στην καύση θερμίδων. Όπως σε όλα έτσι και στο νερό υπάρχουν όρια. Για αυτό δεν πρέπει να το παρακάνεις. Εδω σου έχω έναν μετρητή για την χαμηλότερη ποσότητα νερού που πρέπει να καταναλώνεις αν είσαι ενήλικος η αν είσαι έφηβος. Τα βήματα που μπορούμε να εξακολουθήσουμε είναι.

1) Να πίνουμε ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα. Σε αρκετές μελέτες απώλειας βάρους σε υπέρβαρους ενήλικες, είδαν βελτιωμένα αποτελέσματα απώλειας βάρους σε όσους έπιναν νερό πριν από το φαγητό
  Η επίδραση νερού επί του γεύματος όσο αφορά την κατανάλωση θερμίδων, είναι πιο αποτελεσματική σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας από ό, τι σε νεαρούς ενήλικες. Ανεξάρτητα από την ηλικία, χρησιμοποιείτε το νερό πριν από το γεύμα για να αυξήσει την απώλεια βάρους. Σε καμία περίπτωση δεν θα αντικαταστήσουμε το νερό με το γεύμα μας.

2) Αντικαταστήστε τα ζαχαρούχα ποτά με νερό. Όχι σόδα, αλκοολούχα ποτά, χυμούς, ή άλλα ποτά υψηλής θερμιδικής αξίας αν αυτά δεν είναι απαραίτητα για την υγεία μας. Θα μας απαλλάξει από εκατοντάδες θερμίδες την ημέρα και επιπλέον βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

3) προτιμάμε το δροσερό η το κρύο νερό αν δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον λαιμό μας. Όταν πίνουμε κρύο νερό το σώμα μας μπαίνει σε διαδικασία να σταθεροποιήσει την θερμοκρασία του και επομένως καίει θερμίδες.

4) Αν το δεύτερο βήμα δεν μας συγκίνησε ιδιαίτερα η αν πρέπει να βγούμε και δεν γίνεται να μην ποιούμε λίγο αλκοόλ τότε θα πρέπει να ποιούμε και την ανάλογη ποσότητα νερού. Ένα ποτηράκι αλκοόλ? ένα ποτηράκι νερό, δυο ποτηράκια αλκοόλ? Δυο ποτηράκια νερό. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να μι μεθύσουμε εύκολα και να έχουμε καλύτερο πρωινό ξύπνημα.

5) Το νερό μας βοηθά στην αποτοξίνωση και κάποιες φορές το χρησιμοποιούν πριν τις τοξικολογικές εξετάσεις για να βγουν καθαρές. Δεν θα πω όλη την ταχτική αλλά δυο σημαντικά κομμάτια που θα βοηθήσουν στην απώλεια του βάρους. Το ένα όπως έχουμε αναφέρει είναι να πίνουμε πολύ νερό. Ο δεύτερος είναι να μπαίνουμε σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό και να καθόμαστε 4 ώρες με δυο διαλύματα. Μια το μεσημέρι και μια το βράδυ.

6) Πέρα από το χρήσιμα γεύματα που μας έχει πει ο διατροφολόγος μας η ξέρουμε από μόνοι μας ότι πρέπει να τρόμε, υπάρχουν και κάποια άχρηστα ενδιάμεσα που πιθανόν να ξέρεις. Αυτά μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με το νερό αν πούμε ότι για κάθε φορά που θέλω να φάω κάτι άχρηστο θα πίνω πριν ένα η δυο ποτήρια νερού. Χωρίς να το παρακάνουμε βέβαια.

Επίσης
1) συμβουλευόμαστε πάντα διατροφολόγο.

2) δεν πίνουμε περισσότερο νερό από όσο πρέπει θα φέρει αρνητικές συνέπιες.

3) επιλεγούμε όσο το δυνατόν καθαρότερο νερό για την δίαιτα μας.

4) αν μέχρι σήμερα πίναμε ένα λίτρο την μέρα αλλά στην πραγματικότητα έπρεπε να πίνουμε 4 λίτρα δεν αρχίζουμε από την επόμενη ημέρα με τέσσερα λύτρα. Ανεβαίνουμε σταδιακά με ένα λίτρο την εβδομάδα. Εβδομάδα πρώτη 2 λίτρα εβδομάδα δεύτερη 3 λίτρα εβδομάδα τέταρτη 4 λύτρα.

5) γυναίκα χωρίς πιασίματα τζόγος χωρίς συστήματα. Η δίαιτα θέλει μέτρο και πρέπει να γίνεται υπεύθυνα μη γίνετε σαν χτικιά η γυναίκα πρέπει να είναι γυναίκα όχι γατί.    

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Πώς να χάσετε βάρος με το νερό

  1. Το να πίνουμε την απαιτούμενη ποσότητα νερού ανάλογα με το βάρος μας θα βοηθήσει να χάσουμε κιλά. Το νερό πέρα από αυτό μπορεί να κάνει την δίαιτα μας να έχει καλύτερα αποτελέσματα αφού βοηθά στην καύση θερμίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.