Υποβρύχιο ‘Ατλαντίς- Σαντορίνη 1’

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκδρομή με αυτό το υποβρύχιο στον βυθό της Καλντέρας. Υπερσύγχρονο αλλά λιτό σκάφος, οδηγεί στα τριάντα μέτρα βάθος μέχρι και 28 επιβάτες. Η περιήγηση γίνεται στην περιοχή της Βλυχάδας, διάρκεια μιας ώρας και ουσιαστικά το αξιοθέατό του είναι οι υποθαλάσσιες «ρίζες» του ηφαιστείου, με τις περίπλοκες διακλαδώσεις της παλιάς λάβας. Το υποβρύχιο περνάει και από το ναυάγιο, με θέα το ίδιο αλλά και τους τωρινούς του κατοίκους, δηλαδή τα ψάρια αυτού. Εκτελούνται γύρω στα δέκα δρομολόγια την ημέρα και είναι ανοικτό από την άνοιξη ως τον Σεπτέμβριο. Τηλέφωνο πληροφοριών: 22860 28900-1.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακό καΐκι, καταμαράν, ιστιοφόρο ή ταχύπλοο για μια περιήγηση μέσω θαλάσσης του νησιού.

Το διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ, στις αρχές του Σεπτέμβριου μήνα, όπου έρχονται να τραγουδήσουν καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Επίσης το «Κοκτέιλ Μουσικής» γίνεται στο συνεδριακό κέντρο Πέτρου Νομικού.

Επίσης κάθε εκκλησία αναλόγως πολιούχου της, πραγματοποιεί παραδοσιακά πανηγύρια στην αυλή της, προσφέροντας δωρεάν τοπικές λιχουδιές και κρασί. Μεγαλύτερα αυτών είναι στις 15 Αυγούστου «Παναγίας», Ακρωτήρι, Στο Καμάρι «Παναγία Μυρτιδιώτισσα», 24 Σεπτεμβρίου, Οία «Επτά Επτάδες» 4 Αυγούστου, Παλαιά Καμένη Άγιος Νικόλαος Δεκέμβρη.

Αξιοθέατα Σαντορίνη


Κείμενο Angelicus_Fish

Τόπος: Σαντορίνη, Ελλάδα
Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Υποβρύχιο ‘Ατλαντίς- Σαντορίνη 1’

  1. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκδρομή με αυτό το υποβρύχιο στον βυθό της Καλντέρας. Υπερσύγχρονο αλλά λιτό σκάφος, οδηγεί στα τριάντα μέτρα βάθος μέχρι και 28 επιβάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.