Βενετσιάνικο Κάστρο Σαντορίνη

Εμπειρία πρώτου ατόμου: Το κάστρο μοναδικό. Είχαμε πανοραμική θέα. Το να μην έχετε μαζί σας φωτογραφική μηχανή είναι σαν να λέτε πως πηγαίνετε για μπάνιο χωρίς μαγιό. Το ηλιοβασίλεμα από εδώ είναι εκπληκτικό, μοναδικό αρνητικό είναι το πλήθος των τουριστών, ειδικά σε περιόδους αιχμής.

Άποψη δεύτερου επισκέπτη: Τα ερείπια του κάστρου είναι σε υψηλό μέρος έτσι θα σας παρέχουν την παρουσίαση ενός ξεχωριστού ηλιοβασιλέματος. Θυμηθείτε όμως να φτάσετε νωρίς στο μέρος αυτό διότι υπάρχει αρκετός κόσμος και αν θέλετε να πιάσετε σημείο ειδικά για φωτογραφίες θα είναι δύσκολο να βρείτε το κατάλληλο σημείο όπου μπορείτε να δείτε το ηλιοβασίλεμα όπως σας αρέσει καλύτερα.

Τρίτος παρατηρητής: Όταν μια φορά κι εμείς είπαμε να το επισκεφτούμε, είχε πραγματικά πολύ κόσμο.  Ο ήλιος όμως όταν θα πέσει, ο κόσμος θα λιγοστέψει και εκείνη η ώρα είναι πραγματικά η ώρα που περιμένει κάποιος με αγωνία καθημερινά (αν ενδιαφέρετε φυσικά για την ομορφιά ενός τοπίου)… Συνειδητοποίησα κάποτε, ότι δεν είναι το ηλιοβασίλεμα αυτό καθεαυτό, αλλά η ατμόσφαιρα που κάνει τη διαφορά στο μάτι να δει το πραγματικό ηλιοβασίλεμα, αλλιώς.. Απολαύστε το σίγουρα.

Τέταρτος και τελευταίος: Διαρκεί μερικά λεπτά μόνο για την εξερεύνηση αυτού του κάστρου. Αν θέλετε, μπορείτε να βρείτε εύκολα πολλές υπέροχες φωτογραφίες της Οίας από αυτό! Τα ερείπια με την ιστορία τους, δεν έχουν και πολλά να δείξουν στο μάτι πια, όμως είναι ένα σημείο με πανέμορφη θέα, που κόβει την ανάσα. Το επισκεφθήκαμε νωρίς το πρωί και τραβήξαμε πολλές εκπληκτικές εικόνες εκεί!

Κείμενο Angelicus_Fish

Τόπος: Σαντορίνη, Ελλάδα
Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Βενετσιάνικο Κάστρο Σαντορίνη

  1. Τα ερείπια του κάστρου είναι σε υψηλό μέρος έτσι θα σας παρέχουν την παρουσίαση ενός ξεχωριστού ηλιοβασιλέματος. Θυμηθείτε όμως να φτάσετε νωρίς στο μέρος αυτό διότι υπάρχει αρκετός κόσμος και αν θέλετε να πιάσετε σημείο ειδικά για φωτογραφίες θα είναι δύσκολο να βρείτε το κατάλληλο σημείο όπου μπορείτε να δείτε το ηλιοβασίλεμα όπως σας αρέσει καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.