Γαϊδουράγκαθο φαρμακευτικές ιδιότητες εμπόριο και καλλιέργεια

Είμαστε μια ευλογημένη χώρα γεμάτη από βότανα τρομερής, οικονομικής, διατροφικής και ενεργειακής αξίας αλλά δεν μας αξίζει... Σκοτώνουμε ένα φυτό που μπορεί να μας δώσει 40ε το κιλό από τους σπόρους 30ε με 80ε το κιλό το υπόλοιπο φυτό ανάλογα το κομμάτι και την ποικιλία χωρίς να απαιτεί καμία τρομερή περιποίηση ως καμία. Για να φυτέψουμε κάτι που θα μας οδηγήσει να κλίσουμε την εθνική μετά από 5 μίνες γιατί η τιμή του έπεσε από το 1.60ε στα 1.15ε και αφού μας βγάλει το λάδι μέχρι να το μεγαλώσουμε. Είναι τραγικό έτσι? Τους βλέπω να αγοράζουν ποσότητες φαρμάκων για να σκοτώσουν το γαϊδουράγκαθο για να φυτέψουν κάτι φθηνότερο στην θέση του με πολύ χαμηλότερη ζήτηση και μεγαλύτερο κόστος καλλιέργειας. Γιατί αν σκεφτείς ότι το γαϊδουράγκαθο είναι ενεργειακό φυτό, φαρμακευτικό και διατροφικό τότε ξέρεις ότι δεν μπορείς να καλύψεις την ζήτηση που έχει. wtf ? τι σας έχουν κάνει στο μυαλό και σκέπτεστε με αυτόν το τρόπο? Πάμε να δούμε τις φαρμακευτικές ιδιότητες του.

Χρησιμοποιούμε αυτό το βότανο για


Ηπατίτιδα
Ίκτερο
Πέτρες στη χολή
Ορεκτικό
Τονωτικό
Ρινορραγία
Βαριά έμμηνα
Πληγές
Αρθριτικά
Περιτονίτιδα
Βρογχίτιδα
Βήχα
Πλευρίτιδα
Χιονίστρες
Μελαγχολία

Πως φτιάχνουμε αυτό το βότανο


Αφέψημα. Βράζουμε 30 γραμμάρια σε ένα λίτρο νερού για 20 περίπου λεπτά. Αλλά για ίκτερο 50 με 100 γραμμάρια. Και πίνουμε 3 φλιτζάνια την μέρα
Έγχυμα. 30 γραμμάρια αποξηραμένο σε 3 κούπες ζεστού νερού για 10 λεπτά.

 Πριν χρησιμοποιήσουμε κάποιο βότανο πρέπει να ενημερώσουμε τον γιατρό μας πηγαίνοντας του μια λίστα από τα φάρμακα που πίνουμε και λέγοντας του για ποιο λόγο θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Κείμενο Εμμανουήλ

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Γαϊδουράγκαθο φαρμακευτικές ιδιότητες εμπόριο και καλλιέργεια

  1. Είμαστε μια ευλογημένη χώρα γεμάτη από βότανα τρομερής, οικονομικής, διατροφικής και ενεργειακής αξίας αλλά δεν μας αξίζει... Σκοτώνουμε ένα φυτό που μπορεί να μας δώσει 40ε το κιλό από τους σπόρους 30ε με 80ε το κιλό το υπόλοιπο φυτό ανάλογα το κομμάτι και την ποικιλία χωρίς να απαιτεί καμία τρομερή περιποίηση ως καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.