Η eurobank και οι επτά πληγές του φαραώ

Ήμουν αναμφισβήτητα ένας από τους πιστούς οπαδούς της eurobank. Έχω λογαριασμούς σχεδόν σε όλες τις τράπεζες αλλά στην eurobank έχω τα πάντα : το χαρτοφυλάκιο μου, αναβαθμισμένο για όλα τα νομίσματα και κράτη, ξεχωριστό βιβλιάριο για τα χρήματα των μετοχών ξεχωριστό για τα χρήματα του διαδικτύου. Η eurobank ήταν πραγματικά ένας παράδεισος μια τράπεζα του την δέχονταν παντού. Μπορούσα να ανοίξω λογαριασμό στο chicago ( εδρεύει μια πολύ σημαντική εταιρία για εμένα η linden lab ). Ακόμα και στα παλιότερα άρθρα που έχω γράψει την αναφέρω σαν τράπεζα κλειδί ! Μα οι καλές μέρες πέρασαν... δεν ξέρω αν είναι μόνο για την  eurobank αλλά σίγουρα άρχισα να αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα με κάποιες αλλαγές που έγιναν σε αυτή.

Φάση πρώτη...

Η έρχεται μήνυμα από την Google ότι δεν μπορεί να μου στείλει τα χρήματα μου γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τράπεζα  ( eurobank ) μου λένε αν θέλω να έρθουν με επιταγή η να περιμένουν να διορθωθεί το πρόβλημα. Έχουν όλη την καλή διάθεση από την Google να βοηθήσουν ώστε να πληρωθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, α και ένα τηλέφωνο που μπορώ να τους καλέσω 24ωρες αποκλειστικά για το δικό μου πρόβλημα...
  Αποφασίζω να λύσω το πρόβλημα μέσω τράπεζας γιατί με τις μετακινήσεις είναι σχεδόν αδύνατον να ζω από επιταγές. Αχ εκεί να ήσουν φίλε μου να δεις καλαμπαλικι...
  Μετά από μια ώρα εξηγήσεων ότι η  Google δεν μπορεί να μου στείλει χρήματα για κάποιο λόγο στην τράπεζα σας και ότι μου έστελνε παλιότερα στον ίδιο λογαριασμό καταλαβαίνουν ότι φταίει η αλλαγή που έχουν κάνει στο swift code.
Και τι μου λέει η υπάλληλος??? τι εταιρία είναι αυτή ( google ) που δεν ξέρει ότι έχουμε αλλάξει  swift code ?
  Το πρόσωπο μου παγώνει σε ένα εξαιρετικά ευγενικό χαμόγελο. Ok είπε η καλή φωνή από μέσα μου, ούτε η τράπεζα μπορεί να ενημερώσει τους πάντες ούτε η google να πάρει την πρωτοβουλία να κάνει την αλλαγή σε κάποια εκατομμύρια λογαριασμούς.
  Η διάφορα ανάμεσα στην euroban και στην google, βάση χρηματιστήριου είναι ότι η μετοχή της  euroban αξίζει 0,70ε και της google 700ε.

Φάση δεύτερη...

προσπαθώ να ανανεώσω το paypal όπως γίνεται κάθε 2 χρόνια, αλλά και εδω δεν μπορούν να δεχτούν την eurobank όσο αφορά την pre paid την οποία παλιότερα δέχονταν χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν τον κυνήγησα πολύ αφού από την paypal μπορούσαν να δεχτούν τα χρήματα μου από τον τραπεζικό λογαριασμό και να μου ανανεώσουν τον λογαριασμό ώστε να δέχεται κάθε ποσό. Αφού και στο paypal ήμουν από όταν βγήκε και ως τώρα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Βέβαια αφού ήθελα να γίνουν όλα σωστά επικοινώνησα με την  eurobank και μου είπαν ότι πιθανών να έχει κάποιο πρόβλημα το paypal και να περιμένω μερικές μέρες μέχρι να ξανά μπω στην διαδικασία...

φάση τρίτη...

προσπαθώ να πληρώσω την blizzart ( εταιρία με τζίρο μεγαλύτερο των 100.000.000$ ανά μήνα ) με χρήματα που έχω μέσα στο paypal αλλά δεν τα δέχονται. Βέβαια δεν επικοινωνώ σε καμία περίπτωση με την  eurobank αλλά με το paypal. Το οποίο απατάει στο email μου σε λιγότερο από 10 λεπτά λέγοντας μου ότι θα ελέγξει για ποιο λόγο τα χρήματα μου δεν μπορούν να πάνε στην  blizzart. Και σε 15 λεπτά είχα την απάντηση...
  πρέπει να αλλάξω τράπεζα γιατί η  blizzart για να πάρει τα χρήματα σου, ο λογαριασμός σου πρέπει να συνδέεται με έγκυρο τραπεζικό λογαριασμό. Και η  eurobank δυστυχώς δεν είναι έγκυρη τράπεζα για αυτές τις εταιρίες.
  Κάνω τα απαραίτητα για να με πάρουν τηλέφωνο από την eurobank. Δηλαδή γυρίζω την σελίδα στα αγγλικά γιατί αν την έχεις στα ελληνικά δεν υπάρχει επιλογή να σε καλέσουν μόνο να τους καλέσεις.
  Παιδιά αυτό ίσως είναι η μεγαλύτερη καφρίλα που έχετε κάνει... δεν ζείτε μόνο από τους άγγλους... έτσι? Καλύτερα να το αλλάξετε.
  Όταν επικοινωνώ με τον υπάλληλο διαπιστώνω ότι το μόνο που γνώριζε ήταν ο τριψήφιος από το paypal. Και όχι μόνο δεν καταλάβαινε αυτά που του έλεγα αλλά μιλούσε και ασταμάτητα χωρίς να λέει τίποτα !!!

Φάση τέταρτη

Εδω ξανά γέλασε ο κάθε πικραμένος... αρχικά στέλνω μήνυμα στην  blizzart λέγοντας της να μου βρει αυτή έναν τρόπο να μπορέσω να της μεταφέρω τα χρήματα μου η μια άλλη ελληνική τράπεζα που να δέχονται αλλά μου είπαν να κάνω την διαδικασία μηχανικά που είναι και πιο ασφαλής.
  Τους εξήγησα ότι αυτός ο τρόπος απέχει 150 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και πως ήταν μια μεγάλη διαδικασία. Κάτι που θα με έκανε να στραφώ στο παραεμπόριο... Να πληρώσω ανθρώπους δηλαδή που διατηρούν παράνομες σελίδες και βγάζουν μαύρα χρήματα. Και έτσι έκανα η καλύτερα έτσι επιχείρησα να κάνω...
  Γιατί ούτε το παραεμπόριο μπορούσε να δεχτεί χρήματα που συνδέονται με αυτής της κατηγορίας τράπεζες όπως μου είπαν.
  Μίλησα με τον διαχειριστή και του είπα να μου δώσει έναν λογαριασμό paypal να του μεταφέρω τα χρήματα αλλά και πάλη δεν τα δέχτηκε ( μιλάμε για έναν άνθρωπο που ζει κάνοντας παράνομες δραστηριότητες ).

Τι θα πει δεν δέχονται χρήματα από τέτοιας κατηγορίας τράπεζες?
Τι είναι η κατηγορίες και τι έχει αλλάξει?
Φέρονται στα ευρώ μου λες και δεν είναι  ευρώ λες και είναι ένα νόμισμα που έχει αλλάξει.
Δεν ξέρω eurobank κάποτε σε υποστήριζα θερμά και ειλικρινά αυτά που μου παρείχες και στον χρόνο που το έκανες ήταν αξιοσημείωτα. Τώρα κάπου το έχεις χάσει και καλό θα ήταν να εξετάσεις γιατί αυτές οι εταιρίες, που μιλάμε για τα μεγαλύτερα ονόματα πολυεθνικών δεν σε αναγνωρίζουν πλέον σαν τράπεζα αλλά σαν κατάστημα που δεν εμπιστεύονται.
  Ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει μια κάρτα από το περίπτερο την οποία θα δεχτούν οι εταιρίες που αμφιβάλουν για εσένα. Όπως και να έχει ότι και να έγινε ευελπιστώ να αλλάξεις κάπως τα πράγματα και να γίνεις αυτό που ήσουν παλιότερα ... τράπεζα.

Εμμανουήλ 

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Η eurobank και οι επτά πληγές του φαραώ

  1. Τι θα πει δεν δέχονται χρήματα από τέτοιας κατηγορίας τράπεζες?
    Τι είναι η κατηγορίες και τι έχει αλλάξει?
    Φέρονται στα ευρώ μου λες και δεν είναι ευρώ λες και είναι ένα νόμισμα που έχει αλλάξει.
    Δεν ξέρω eurobank κάποτε σε υποστήριζα θερμά και ειλικρινά αυτά που μου παρείχες και στον χρόνο που το έκανες ήταν αξιοσημείωτα. Τώρα κάπου το έχεις χάσει και καλό θα ήταν να εξετάσεις γιατί αυτές οι εταιρίες, που μιλάμε για τα μεγαλύτερα ονόματα πολυεθνικών δεν σε αναγνωρίζουν πλέον σαν τράπεζα αλλά σαν κατάστημα που δεν εμπιστεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.